INSTAPKLARE, VOLLEDIG UITGEBOUWDE TUSSENWONING MET VERANDA/TERRASOVERKAPPING

Verkocht 's-Hertogenbosch Tjerk de Vriesstraat 18
Een huis met een afwerkingsniveau om door een ringetje te halen, dat mogen wij bij deze uitgebouwde tussenwoning wel stellen. Instapklaar, verhuizen en wonen maar!

Bent u op zoek naar een groot uitgebouwde eengezinswoning met een top afwerking en mooie terrasoverkapping over de gehele breedte van de woning? Aan de Tjerk de Vriesstraat in 's-Hertogenbosch bieden wij nu zo'n ruime woning aan. Doordat de nok is verhoogd, is ook de 2e verdieping ideaal als zolder-/slaap-/werkkamer te gebruiken.

Indeling:
Entreehal met meterkast (voorzien van moderne groepenkast, 8 automatische zekeringen en 2 aardlekschakelaars), trapkast met aansluiting t.b.v. wasmachine en droger) en moderne toiletruimte (uitgevoerd met wandcloset, vloer en wanden geheel betegeld). De voordeur is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar.

De ruime woonkamer is aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd.
Hierdoor heeft u de beschikking over een woonkamer met een afmeting van circa 9,45 x 3,53 meter = 33 ... m2).
De kamer is netjes afgewerkt met o.a. een moderne laminaatvloer en (in 2016 geheel vernieuwde) Spachtelputz wandafwerking en stucwerk plafond met Led-inbouwverlichting-spots.
De woonkamer is voorzien van een - in kunststof uitgevoerde - schuifpui (schuif-/kantelpui), die toegang geeft tot de fraaie terrasoverkapping. De voor- en achterzijde is voorzien van rolluiken (rolluik bij schuifpui en bij voorraam woonkamer is elektrisch bedienbaar).

De keuken is in 2016 geheel vernieuwd! De grote keuken (circa 5,75 x 2,10 meter) is doorgetrokken in de uitbouw en daardoor heeft u de beschikking over een hele ruime keuken met veel kastruimte en een groot werkblad.
Uiteraard is deze moderne keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een Smeg gasfornuis met oven, RVS afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast, vrieskast en magnetron.
In de keuken en woonkamer zijn 3 fraaie designradiatoren aangebracht.

Eerste verdieping
Via de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers en de geheel gemoderniseerde badkamer.
De slaapkamers zijn netjes afgewerkt met o.a laminaatvloer en sputwerk wanden.
Net zoals nagenoeg geheel op de begane grond, zijn de ramen en kozijnen op de slaapkamers (en badkamer) ook in kunststof uitgevoerd, voorzien van draai-/kiepstanden.
Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken, waarvan de meesten elektrisch bedienbaar zijn.

Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 3,50 x 2,55 meter
- slaapkamer 2: circa 2,63 x 3,55 meter
- slaapkamer 3: circa 2,10 x 2,50 meter

De badkamer (circa 1,63 x 2,03 meter) is geheel gemoderniseerd en vergroot t.o.v. de originele indeling.
Deze fijne badkamer is uitgevoerd met een douche(-bak en cabine), een wastafelmeubel met dubbele wastafel en een wandcloset. Ook hier een (kunststof) raam met draai-/kiepstand om te kunnen ventileren en uiteraard voor voldoende lichtinval.

Tweede verdieping
In 2009 is de 2e verdieping verbouwd; door het aanbrengen van een nokverhoging is het mogelijk geworden om een vaste trap aan te leggen, om deze tweede verdieping functioneler te kunnen gaan gebruiken.
Deze verdieping is ingericht als grote slaap-/zolder-/studeerkamer. Door de nokverhoging (grote dakkapel) heeft u veel lichtinval en ventilatie-mogelijkheden. Natuurlijk zijn ook hier de ramen en kozijnen in onderhoudsvrij kunststof uitgevoerd, voorzien van draai-/kiepstanden, voorzien van isolatieglas en uitgevoerd met rolluiken.
De kamer is netjes afgewerkt met een laminaatvloer, verwarmingsradiatoren en plafond met verlichtingspots.

Op deze verdieping zijn ook nog 2 bergkasten gerealiseerd; in één berging is de CV-combiketel geïnstalleerd.


Tuin en terrasoverkapping
Achter de grote uitbouw op de begane grond is een prachtige terrasoverkapping/veranda gerealiseerd. Deze moderne overkapping (in aluminium uitgevoerd) zorgt er voor dat u al vanaf heel vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar buiten kunt zitten! Het is een echt verlengstuk van de woonkamer geworden. De terrasoverkapping is via een deur en schuifpui te bereiken.
De terrasoverkapping is voorzien van Led-inbouwverlichting en uitgevoerd met glazen schuifdeuren.
Afmeting veranda/terrasoverkapping: circa 2,95 x 5,60 meter)

Achter in de achtertuin bevinden zich nog 2 bergingen. Een berging is uitgevoerd in hout en één berging uitgevoerd in steen. Beide bergingen zijn voorzien van elektro-aansluiting.
De tuin is verhard met sierbestrating, zodat de achtertuin onderhoudsarm is aangelegd.
De achtertuin is (ook) via de brandgang te bereiken.

Maatvoering
* woonoppervlakte: circa 100 m2
* oppervlakte bergingen: circa 7 en 4 m2
* inhoud woning: circa 334 m3.


Bijzonderheden
* goed onderhouden en in 2016 voorzien van nieuwe keukeninrichting en afwerking woonkamer
* onderhoudsarm door gebruik van veel kunststof ramen en kozijnen (in nagenoeg de gehele woning!)
* over de gehele breedte uitgebouwd (2006)
* met nokverhoging (2009), waardoor een volwaardige 4e slaapkamer is gerealiseerd op 2e verdieping
* nieuwe keuken met moderne inbouwapparatuur (2016)
* moderne badkamer
* algemeen afwerkingsniveau modern en in lichte kleurstelling uitgevoerd.


MOGELIJKHEID BIJKOPEN GARAGE
Er is een mogelijkheid om een garagebox aan te kopen, welke is gelegen 'om de hoek' aan de Aert van Nesstraat 46.
Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw auto veilig en droog te stallen in een eigen garage. Of misschien heeft u meer opslagruimte nodig, en dan is zo'n garage natuurlijk ook erg handig.
Vraagprijs garage € 17.000,- kosten koper. (Deze vraagprijs is niet inbegrepen in de vermelde vraagprijs van de woning)


Ligging
Deze woning is gelegen in een rustige woonomgeving.

De woning is centraal gelegen; alle belangrijke voorzieningen treft u binnen handbereik aan.
Het grote overdekte winkelcentrum Helftheuvelpassage is op een steenworp afstand gelegen; u treft hier een keur aan winkels en horeca-gelegenheden aan.
En op het gebied van ontspanning en sport vindt u in de nabijheid voldoende mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld het Engelermeer op fietsafstand snel bereikbaar.

Maar ook het bruisende en gezellige stadscentrum van 's-Hertogenbosch met talloze winkels, cafeetjes en restaurants, is snel en gemakkelijk bereikbaar.
Dit geldt eveneens voor de bereikbaarheid van het NS-station, zowel met eigen vervoer (fiets, auto) als ook met openbaar vervoer.
De autosnelweg A-59 is heel snel en gemakkelijk bereikbaar.---
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer Verberg