GROTE TUSSENWONING MET MOOIE VERANDA EN GROTE ACHTERTUIN

Verkocht 's-Hertogenbosch Schout van Herenthalsplein 49
In de moderne 'Schoutenbuurt' op Maaspoort gelegen ruime tussenwoning met grote (moderne) terrasoverkapping/veranda en stenen berging.
De woning is rustig gelegen aan/nabij een gemeentelijk plantsoen met speeltoestellen. De woning beschikt over een grote achtertuin, die op het westen is gelegen en daarmee zongeoriënteerd.


Indeling
Entreehal met meterkast (moderne groepenkast met automatische zekeringen en aardlekschakelaars) en toiletruimte (wandcloset met fonteintje), toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is uitgevoerd met een houten planken vloer, welke ook doorloopt in de entreehal en keuken. Een handige trapkast geeft u extra bergruimte op de begane grond.
De wanden zijn (in 2016) voorzien van strak stucwerk en ook het plafond is uitgevoerd met glad stucwerk.
Het grote voorraam is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescreen.

De keuken is in 2012 geleden vernieuwd; u treft hier een moderne keuken in hoekopstelling aan en voorzien van een extra ... kasten/apparatenblok. De keuken (in MDF hoogglans uitgevoerd en met granieten werkblad) is voorzien van veel kastruimte (met o.a. een apothekerskast) en moderne inbouwapparatuur, zoals een combi oven/magnetron, vaatwasmachine, inductiekookplaat, RVS afzuigkap en koel-/vriescombinatie.

Trapportaal
De trapportaal geeft toegang tot de trap naar de 1e verdieping. Deze trap is voorzien van moderne trapbekleding/-renovatie en ziet er zeer fraai uit en is voorzien van led-treden verlichting.

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot de 2 slaapkamers (origineel 3 slaapkamers) en de badkamer.

Omdat de 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning bij elkaar zijn getrokken, heeft u hier beschikking over een hele ruime ouderslaapkamer.
Ook de 2e slaapkamer is ruim van afmeting. Beide kamers zijn netjes afgewerkt met laminaatvloeren en glad stucwerk wanden. De ouderslaapkamer is voorzien van een brede kast met schuifdeuren en grote spiegel.
De slaapkamers zijn voorzien van (handbediende) rolluiken.
Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 5,10 x 4,53/3,34 meter meter
- slaapkamer 2: circa 2,93 x 3,50 meter

De badkamer is compleet uitgevoerd met een ligbad (met Grohe thermostaatkraan), douchecabine (ook met Grohe thermostaatkraan), wastafelmeubel met spiegel en kast en een wandcloset. De vloer en wanden zijn geheel betegeld.
Een designradiator zorgt voor een aangename warmte in de badkamer.

2e verdieping
Via de vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Deze verdieping is veel groter dan de meeste andere vergelijkbare woningen aan de Schout van Herenthalsplein en is vanaf de nieuwbouw al zo gerealiseerd.
De verdieping is ingericht met een werkhoek, een speelruimte, een opbergruimte en een mooie slaapkamer.
De werkhoek is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en geeft toegang tot het (smalle) dakterras.
Op de zolder bevindt zich de opstelling van de CV-combiketel (Vaillant HR-Solide, bouwjaar 2007) en mechanische ventilatie unit. Ook is hier de opstelplaats voor uw wasmachine en evt droger.

De zolderkamer is netjes afgewerkt met o.a. stucwerk wanden en laminaatvloer. Een airco (split-unit) zorgt hier voor een aangename temperatuur in warme zomerse dagen. Ook deze slaapkamer (afmeting circa 3,65 x 2,53 meter) is voorzien van een handbediend rolluik.


Voortuin
De voortuin is netjes en onderhoudsarm aangelegd. De toegang tot de voordeur is voorzien van bestrating.

Achtertuin met fraaie terrasoverkapping
De achtertuin is in 2015 geheel opnieuw aangelegd en ook daarbij is rekening gehouden met het in gebruik zo onderhoudsarm mogelijk aanleggen van de tuin. Mooie grote tegels (60 x 60 cm) vormen de basis voor deze mooie achtertuin.
De in 2015 aangelegde terrasoverkapping/veranda is een echte verrijking van de woning; doordat er glazen schuifdeuren geplaatst zijn, kan van heel vroeg tot heel laat in het seizoen gebruik gemaakt worden van deze heerlijke ruimte, die in feite een verlengstuk is van de woonkamer! Het is hier dan ook heerlijk vertoeven.
De veranda (afmeting circa 5,10 meter x 3,50 meter) is voorzien van elektra- en televisieaansluiting, inbouwverlichting en terrasverwarming (met afstandbediening).
De lengte van de tuin (inclusief veranda) bedraagt circa 11,95 meter tot de berging (breedte circa 5,10 meter).

In de achtertuin bevindt zich de stenen berging. De berging (circa 3,00 x 2,50 meter) is voorzien van elektro-aansluiting.
Achter in de achtertuin is de poort, welke toegang geeft tot de brandgang. Omdat de brandgang niet achter dit perceel doorloopt, is de tuin hier dieper dan bij de meeste andere woningen in de straat!

Maatvoering (gemeten volgens NEN2580)
* woonoppervlakte: circa 117 m2
* oppervlakte externe bergruimte: 8 m2
* inhoud woning: circa 370 m3
* perceeloppervlakte: 139 m2
* bouwjaar woning: 1996.

Bijzonderheden
* de woningscheidende muren zijn als ankerloze spouwmuren uitgevoerd, dus optimale geluidisolatie
* moderne keuken met inbouwapparatuur
* prachtige achtertuin met grote terrasoverkapping/veranda
* mooie en rustige ligging in gewilde woonomgeving met veel 'groen en water' in de wijk
* voorzien van rolluiken op de slaapkamers.

Ligging/omgeving
Deze woning is gelegen in de 'Schoutenbuurt', een ruim opgezet - en tevens het jongste - deel van de Maaspoort. U treft hier veel groen- en waterpartijen aan in de wijk. Openbare parkeermogelijkheden zijn voor de woning aanwezig (parkeervakken).

De woonwijk is zeer kindvriendelijk, met veel speeltuintjes in de buurt; basisscholen en o.a. een kinderdagverblijf treft u op fiets-afstand aan!

Sportaccommodaties, alsmede het recreatiegebied uiterwaarden van de Maas en de Maasdijk zijn op een steenworp afstand gelegen.
Het wijkwinkelcentrum Goulmy- en Baarplein is op fiets-afstand gelegen; u treft hier onder andere aan een Plus supermarkt, restaurant, snackbar, huisartsenpraktijk en fysiotherapeut. Maar ook het grotere (overdekte) winkelcentrum Maaspoort/Lokerenpassage is op de fiets gemakkelijk bereikbaar. Hier treft u een ruim aanbod aan qua winkels en horecagelegenheden.

U bereikt de Maaspoort snel en gemakkelijk, zowel met de eigen auto als ook met het openbaar vervoer. De bushalte is bij de toegangsweg (rotonde) van de Schoutenbuurt gelegen.

Wonen in dit deel van de Maaspoort is wonen in een veelzijdige woonwijk. U zult zich er snel thuis voelen!

Algemeen
Deze brochure (met indelingstekeningen) is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg