GROOT WOONHUIS MET VRIJSTAANDE GARAGE EN DIEPE ACHTERTUIN

Verkocht 's-Hertogenbosch Graaf van Solmsweg 83
Direct aan de dijk gelegen bieden wij te koop aan een niet-alledaagse woning, op een ruim perceel, met aangelegde grote achtertuin en vrijstaande garage. De woning is fraai gelegen met vrij uitzicht over de rivier De Dieze.
De woning dient gemoderniseerd en gerenoveerd te worden, om aan te passen naar de alledaagse woonwensen en -eisen.
Bent u derhalve op zoek naar een markante woning op een leuke plek in Engelen en vindt u verbouwen geen probleem, dan nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te komen nemen bij deze woning aan de Graaf van Solmsweg 83.


Indeling
Begane grond
Entreehal/gang met meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars) en toiletruimte (duobloc met fonteintje).
Toegang tot de badkamer, welke dus op de begane grond is gelegen.
Deze ruime badkamer (circa 3,50 x 2,35 meter) is uitgevoerd met een ligbad, douchecabine en wastafelmeubel. De wanden en vloer zijn geheel betegeld en een designradiator zorgt voor een aangename temperatuur.

De woonkamer is circa 8,25 meter diep en 3,70 meter breed. De kamer is ... afgewerkt met een plavuizenvloer en schoonmetselwerk muren (ijsselsteentjes) en voorzien van een houtkachel.

De open keuken (circa 3,40 x 5,00 meter) is voorzien van een keukenblok,in hoekopstelling geplaatst.
De keuken beschikt over veel kastruimte en is uitgevoerd met een koelkast, combi magnetron/oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasmachine.

Vanuit de keuken is de bijkeuken en kelder bereikbaar.
De bijkeuken is geheel betegeld en voorzien van een aansluiting voor een wasmachine en evt een droger. In de bijkeuken is de geiser geplaatst.
De kelder (afmeting circa 3,50 x 3,30 (op vloer gemeten) is voorzien van een plavuizen vloer.

1e verdieping
Op de verdieping bereikt u via de centrale overloop/gang 4 ruime slaapkamers.
Een slaapkamer is voorzien van een wastafel (met koud water)
De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en eenvoudig van uitvoering.

Afmeting slaapkamers:
- circa 3,65 x 4,85 meter
- circa 3,60 x 5,15 meter
- circa 3,20 x 3,70 meter
- circa 2,50 x 5,00 meter.

2e verdieping
Via een losse laddertrap is de grote zolderverdieping te bereiken. Deze verdieping, met een nokhoogte van ruim 4 meter, is niet afgewerkt en slechts gedeeltelijk beplankt (en beloopbaar). De verouderde CV-ketel is op deze verdieping geïnstalleerd.


Schuur/berging
Achter de woning bevindt zich een bergruimte (indicatief 3,20 x 1,70 meter). Deze ruimte is voorzien van een verwarmingsradiator en wasmachine-aansluiting. Boven deze berging bevindt zich nog een kleine bergzolder.


Vrijstaande grote garage
Helemaal achter op het diepe perceel is in 1977 een grote garage gebouwd. U heeft hier de beschikking over een in spouw gebouwde vrijstaande ruimte, welke oa. is voorzien van een elektrisch bedienbare stalen kanteldeur en uitgevoerd met een smeerput, stortbakje (water en afvoer).
Boven deze dubbele garage (via vlizotrap bereikbaar) bevindt zich een grote vliering/bergruimte voor extra opslagmogelijkheden.
Afmeting garage: circa 9,50 x 3,90 meter.
De garage en de achtertuin is (ook) vanaf de achterzijde (via de Achterstraat) te bereiken.

Tuin
Deze woning is gesitueerd op een perceel van in totaal 591 m2. Omdat de woning nagenoeg geheel aan de voorzijde van het perceel is gelegen, beschikt u over een hele diepe achtertuin.
Deze tuin is mooi aangelegd met o.a. terras(sen), diverse beplantingen en bomen, moestuin, grote oprit en parkeermogelijkheden (voor minstens 2 auto's) en achter op het perceel dan de garage.
De tuin is nagenoeg geheel pal op het westen gelegen, dus zeer zongeoriënteerd.


Bijzonderheden
* ruime woning, doch gedateerd qua afwerking en uitvoering
* groot perceel
* de koper dient rekening te houden met algehele moderniserings-/renovatiewerkzaamheden om de woning weer aan te passen naar de huidige woonwensen en voorschriften/normen. Koper dient hier rekening mee te houden qua investeringsmogelijkheden.


Maatvoering
* inhoud woning circa 530 m3
* inhoud garage circa 160 m3
* woonoppervlakte circa 150 m2 (begane grond en 1e verdieping)
* overige inpandige ruimte circa 53 m2 (zolder en berging)
* oppervlakte garage (externe bergruimte) circa 37 m2
* oppervlakte woonkamer circa 31 m2
* oppervlakte keuken circa 17 m2
* perceelsoppervlakte: 591 m2.


Ligging
De woning is gelegen aan de dijk aan de rivier de Dieze in Engelen (gemeente 's-Hertogenbosch).
Engelen beschikt over basisscholen, een kinderdagverblijf, een supermarkt (de Plus supermarkt ligt vlakbij) enz. En wat dacht u van de golfbaan BurgGolf bij Haverleij?
Wonen in Engelen is wonen met de grote voordelen van een dorp midden in de natuur, terwijl de stad 's-Hertogenbosch op een steenworp afstand is gelegen.
U zou het misschien op het eerste gezicht niet denken, maar het bruisende stadscentrum met zijn gezellige terrasjes en cafeetjes is heel snel en gemakkelijk bereikbaar.
Engelen is snel en goed bereikbaar. De op- en afrit van de autosnelweg A-59 is nabij gelegen.


----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg