VRIJSTAAND WOONHUIS MET DUBBELE (VRIJSTAANDE) GARAGE EN GROOT PERCEEL

Verkocht 's-Hertogenbosch Gravin Helenastraat 7
In Bokhoven bieden wij te koop aan een eenvoudig uitgevoerd vrijstaand woonhuis met grote dubbele garage (met vliering). Het e.e.a is gelegen op een ruim perceel van 900 m2, waardoor u een grote tuin tot uw beschikking heeft.
Door de grote vrijstaande garage en het ruime perceel is deze woning uitermate geschikt voor mensen die voor de uitoefening van een hobby of evt werkzaamheden aan huis extra ruimte zoeken.
Bent u op zoek naar ruimte en een rustige woonomgeving, kom dan zeker eens een kijkje nemen naar deze woning aan de Gravin Helenastraat 7 te Bokhoven (gemeente 's-Hertogenbosch).

VRIJSTAAND WOONHUIS
De omstreeks 1960 gebouwde woning is in de loop van de tijd aan de achterzijde uitgebouwd en op de begane grond gewijzigd qua indeling. Op de verdieping zijn 2 dakkapellen geplaatst.

Indeling
Begane grond
Entreehal met meterkast (7 groepen en 1 aardlekschakelaar) en toiletruimte (duobloc met fonteintje).
Toegang tot de slaapkamer/kantoorruimte op de begane grond, welke is voorzien van een laminaatvloer.

De L-vormige ... woonkamer heeft een oppervlakte van circa 27 m2 en is voorzien van een travertin vloerafwerking en schoonmetselwerk en Spachtelputz wandafwerking.
Vanuit de woonkamer is de kelderruimte te bereiken. Afmeting kelder: circa 1,95 x 3,30 meter (hoogte circa 1,60 meter).

Achter de woonkamer ligt de keuken. De in U-vorm opgestelde keuken is eenvoudig/gedateerd van uitvoering en voorzien van een koelkast, oven, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een dubbele RVS spoelbak.

Vanuit de keuken is de grote bijkeuken/woonkeuken en badkamer bereikbaar.
De bijkeuken/woonkeuken is (net zoals de keuken) betegeld en heeft o.a. een aansluiting voor de wasmachine en veel kastruimte. Er is hier voldoende ruimte om de eettafel te plaatsen. (afmeting circa 3,90 x 4,00 meter)

De badkamer is ruim (circa 1,70 x 3,95 meter) doch gedateerd qua uitvoering,
U treft hier aan een ligbad, douchecabine en wastafelmeubel. De vloer en wanden zijn geheel betegeld en een designradiator zorgt voor warmte.

1e verdieping
Via de centrale overloop (met grote inbouwkasten) bereikt u de 2 slaapkamers.
De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van vloerbedekking en eenvoudig van uitvoering.
De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is gemoderniseerd qua afwerking en uitvoering; u treft hier 2 dakkapellen aan (met draai-/kiepramen en isolatieglas) en dit geeft veel (extra) ruimte in de slaapkamer. De kamer is netjes afgewerkt met o.a. een houten planken vloer. De dakkapellen zijn voorzien van rolluiken.

Afmeting slaapkamers:
- circa 3,48 x 3,25 meter (op 1,50 meter hoogte gemeten)
- circa 3,10 x 4,49 meter (in de dakkapellen gemeten).


Schuur/berging
Achter de woning bevindt zich een eenvoudig uitgevoerde bergruimte (indicatief 5,00 x 3,50 meter). U heeft hier veel opbergmogelijkheden en tevens is hier de CV-combiketel (Nefit Smartline HR) geïnstalleerd.


Vrijstaande grote garage
Omstreeks 2001 is de dubbele (geïsoleerde) garage gebouwd. U heeft hier de beschikking over een in spouw gebouwde vrijstaande ruimte, netjes uitgevoerd met een tegelvloer (begane grond) en o.a. stortbakje.
De garage is afgewerkt met een systeemplafond met inbouwarmaturen en voorzien van 2 (elektrisch en op afstand bedienbare) sectionaaldeuren.
Boven deze dubbele garage (via vlizotrap bereikbaar) bevindt zich een grote vliering/bergruimte voor extra opslagmogelijkheden.


Tuin
Deze woning is gesitueerd op een perceel van in totaal 900 m2. U heeft dus de beschikking over een grote tuin, aangelegd met terras(sen), verharding, diverse beplanting, bomen en gazon.
Voor de dubbele garage is een ruime oprit en dus eigen parkeermogelijkheid aanwezig.


Bijzonderheden
* compacte vrijstaande woning met grote garage
* groot perceel
* de koper dient rekening te houden met moderniserings-/opknapwerkzaamheden (woonhuis met schuur/berging).


Maatvoering
* inhoud woning circa 400 m3
* inhoud dubbele garage circa 190 m3
* woonoppervlakte circa 114 m2
* oppervlakte kelder circa 6 m2
* oppervlakte garage circa 41 m2 (begane grond)
* oppervlakte verdieping boven garage circa 21 m2 (op 1,5 meter hoogte gemeten)
* oppervlakte woonkamer circa 27 m2
* oppervlakte keuken circa 9 m2
* perceelsoppervlakte: 900 m2.


Ligging
De woning is rustig gelegen midden in Bokhoven (gemeente 's-Hertogenbosch).

Bokhoven is een klein dorp, aan de Maas gelegen, met circa 300 inwoners en hoort bij de gemeente 's-Hertogenbosch.
In Bokhoven kunt u in alle rust wonen en genieten van het leven, echter met alle gemakken van een grote stad op een steenworp afstand gelegen.
En dat de hoofdstad van Noord-Brabant beschikt over een uitstekend voorzieningenpeil, dat moge duidelijk zijn. Een gezellig stadscentrum met vele winkels, gezellige cafeetjes en restaurantjes. Maar ook overige accommodaties, zoals scholen, sportaccommodaties, recreatie-mogelijkheden, het is er allemaal in 's-Hertogenbosch.

Bokhoven is snel en gemakkelijk te bereiken, zowel vanuit 's-Hertogenbosch en omliggende gemeenten, als ook vanaf de autosnelweg A-59 (afslag Engelen).
Vanwege de onlangs gerealiseerde (volledige) randweg van 's-Hertogenbosch, is de centrale ligging ook een pré voor 's-Hertogenbosch; u bereikt snel steden als Eindhoven, Tilburg, Utrecht enz.

----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg