ZEER RUIME VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING, FORS UITGEBOUWD, MET GARAGE EN OP GROOT PERCEEL GELEGEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Braspenninglaan 53
WAT EEN RUIMTE!
Dat is het eerste dat opvalt, als u de woning aan de Braspenninglaan 53 komt bezichtigen. Deze vrijstaand geschakelde woning met garage is aan de zijkant en achterzijde fors uitgebouwd en zelfs voorzien van een volwaardige kelder! Door het plaatsen van een grote dakkapel is ook de 2e verdieping functioneel ingericht en afgewerkt met 2 grote slaapkamers.
En wat dacht u van de grootte van het perceel? 625 m2 grond, dat betekent ondanks de groot uitgebouwde woning toch een heerlijk - voor Maaspoortbegrip ongekend grote - achter- en zijtuin.


INDELING Begane grond, 'Leven':
Via de verharde ruime oprit (met gemak ruimte voor 2 auto's) bereikt u de entree.
Entreehal met meterkast (uitgebreide groepenkast met 14 groepen en 2 aardlekschakelaars) en toiletruimte (wandcloset met fonteintje).

Woonkamer:
Gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Door de uitbouw (in 2001 gerealiseerd) aan de zijkant en achterzijde, is de oppervlakte van de woonkamer fors vergroot. De totale oppervlakte van de woonkamer bedraagt ... circa 69 m2!
De woonkamer is uitgevoerd met een sfeervolle open haard met mooie ombouw, welke een blikvanger is in de woonkamer.
De woonkamer is netjes afgewerkt met o.a. een lichte tegelvloer (voorzien van vloerverwarming) en eikenhouten parketvloer, spuitwerk wandafwerking en een stucwerk plafond. De dubbele beglazing is deels in HR++ uitgevoerd.
Twee grote schuifpuien (de schuifpui in de achtergevel is heel breed) geven gemakkelijk toegang en een mooi zicht op de grote achtertuin. De grote ramen en schuifpuien zorgen ook voor voldoende lichtinval, zodat de woonkamer fijn licht is. Een airco, aan de wand geïnstalleerd, zorgt voor een behaaglijke temperatuur op warme zomerse dagen.

Study/werkkamer:
Achter de grote woonkamer bevindt zich een study/werkkamer (circa 9 m2). U kunt hier rustig uw werk verrichten en toch bent u bij de woonkamer betrokken. (door middel van glazen bouwstenen afgescheiden van de woonkamer)
Een ideale werkplek derhalve!
In deze study/werkkamer bevindt zich de trap naar de grote kelder (2001 gerealiseerd). In deze ruimte (circa 15 m2), waar de wanden geheel afgewerkt zijn met tegelwerk, treft u de aansluitingen aan voor wasmachine en droger. Deze ruimte kan ook prima gebruikt worden als bijv fitnessruimte, kortom multifunctioneel inzetbaar.

Keuken:
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen.
De keuken is uitgevoerd met een inrichting in U-opstelling met veel kastruimte (kasten en laden).
Uiteraard ontbreekt de inbouwapparatuur niet, zoals een combi-oven/magnetron, vaatwasmachine, keramische kookplaat, afzuigkap en RVS spoelbak met uitlekbakje. Het werkblad is in natuursteen uitgevoerd.
De keuken is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Een praktische trapkast zit tussen de keuken en woonkamer in, zodat u extra opbergruimte heeft.

Garage:
De garage (circa 16 m2) is vanuit de woonkamer bereikbaar. Handig!
De garage is uitgevoerd met een elektrisch (en met afstandbediening te bedienen) roldeur. De garage is voorzien van een verwarmingsradiator. Boven de garage bevindt zich nog een handige bergzolder, waar u veel spullen kunt opbergen.


1e verdieping, 'Slapen':
Vanuit de overloop (net als de trappen voorzien van vloerbedekking) bereikt u de 2 slaapkamers en de vergrote badkamer.
Beide slaapkamers zijn voorzien van laminaat vloerafwerking en een kamer is uitgevoerd met een vaste kastenwand. De grote slaapkamer is over de gehele breedte van de woning gesitueerd.
Afmeting slaapkamers (indicatief):
- slaapkamer 1: circa 5,47 x 3,00 meter
- slaapkamer 2: circa 3,30 x 2,90 meter

De badkamer (afmeting circa 5,00 x 1,70/2,05 meter) is in 2001 geheel vernieuwd en aanzienlijk vergroot. U heeft hier de beschikking over opvallend veel ruimte, die u gebruikelijk in dit woonsegment niet aantreft.
De badkamer is uitgevoerd met een Villeroy & Boch ligbad (diagonaal geplaatst) met modern kraanwerk, een wastafelmeubel met spiegel, een inloopdouche met modern kraanwerk, een wandcloset en 3 moderne wandkasten.
De badkamer wordt verwarmd door middel van een designradiator en elektrische vloerverwarming.
De wanden zijn geheel betegeld en het schuurplafond voorzien van inbouwverlichting.


2e verdieping, via een vaste trap bereikbaar, 'Slapen':
Door de plaatsing van een brede dakkapel (voorzien van draai-/kiepramen en HR++ beglazing), is het mogelijk geworden om op deze verdieping 2 grote slaapkamers te realiseren.
De woning beschikt daarmee dus over vier gróte slaapkamers.

Afmeting slaapkamers (indicatief):
- slaapkamer 3: circa 4,08 x 2,80/4,05 meter
- slaapkamer 4: circa 4,08 x 1,90/3,04 meter.
Ook deze slaapkamers zijn geheel afgewerkt met o.a. laminaatvloeren, de ramen gedeeltelijk met HR++ glas en draai-/kiepstanden. Deze 2 slaapkamers zijn ieder voorzien van een wastafelmeubel.

Netjes weggewerkt is op deze verdieping de CV-combiketel geïnstalleerd (Remeha Avanta HR, bouwjaar 2012, in 2013 geïnstalleerd).


Tuin:
De voor- en achtertuin maken al net zo'n verzorgde indruk als de woning zelf. De voortuin is aangelegd met diverse beplanting.

De achtertuin is netjes aangelegd met 3 grote terrassen), gazon, bomen en diverse beplanting.
Door het grote perceel heeft u hier, ondanks de grote uitbouw van de woning, nog de beschikking over een zeer ruime tuin. De tuin meet een maximale breedte aan de achterzijde van circa 27 meter en ook de diepte van de tuin net naast de woning is circa 27 meter. De tuin is voorzien van elektrapunten. De tuin is ook vanaf de voorzijde bereikbaar langs de woning. Door het plaatsen van begroeiing (hagen) is geen inkijk mogelijk en daarmee de privacy optimaal gewaarborgd.

Het is hier heerlijk genieten op zomerse dagen (de tuin kent een oost en zuid-ligging) En door de plaatsing van hagen rondom de tuin is de privacy optimaal gegarandeerd in de hele tuin!
De tuin grenst (aan de zijkant) aan een waterpartij en de (autovrije) Sluisweg, zodat u qua woonomgeving geen (verkeers)geluid overlast hoeft te verwachten!


GEREALISEERDE VERBOUWINGEN/VERBETERINGEN
* in 2001 is de woning op de begane grond geheel uitgebouwd
* eveneens in 2001 is de kelder gerealiseerd
* badkamer in 2001 vergroot en vernieuwd
* grote dakkapel op 2e verdieping geplaatst in 2001

BIJZONDERHEDEN
* fijne, bijzonder groot uitgebouwde vrijstaand geschakelde woning met garage
* in kindvriendelijke woonomgeving op Maaspoort (diverse speeltuinen in de nabije omgeving aanwezig)
* instapklare woning, waar u zo in kunt!
* de woning is voorzien van een alarmsysteem.

MAATVOERING
* woonoppervlakte circa 175 m2
* oppervlakte kelder circa 15 m2
* oppervlakte garage circa 16 m2
* perceeloppervlakte: 625 m2
* inhoud woning (incl inpandige garage en kelder) circa 700 m3
* bouwjaar 1994.

LIGGING
Deze woning is gelegen in de moderne woonwijk Maaspoort. U treft hier veel groen- en waterpartijen en diverse gemeentelijke plantsoenen met speeltoestellen voor (kleine) kinderen op loopafstand aan.
De woonwijk is zeer kindvriendelijk; diverse basisscholen en kinderdagverblijven zijn op loop- en/of fietsafstand bereikbaar!
Sportaccommodaties, alsmede het recreatiegebied "De Noorderplas" zijn allemaal op steenworp afstand gelegen.

Het wijkwinkelcentrum Goulmy- en Baarplein is dichtbij gelegen; u treft hier o.a. een supermarkt, cafetaria, restaurant, huisartsenpraktijk, en fysiotherapeut.
Het grote (overdekte) winkelcentrum Maaspoort/Lokerenpassage is op fietsafstand gelegen en dus snel bereikbaar. Dit winkelcentrum biedt u een veel groter aanbod aan winkels, o.a Jumbo, AH, Blokker, Kruidvat, Etos, opticiens, bakker, reisbureau, boekhandel enz.

U bereikt de Maaspoort snel en gemakkelijk, zowel met de eigen auto als ook met het openbaar vervoer. De A2 en A59 liggen op een enkele autominuut van de woning. Bushaltes zijn nabij gelegen, welke onder andere een rechtstreekse verbinding met het NS-station onderhouden.

Wonen in dit deel van de Maaspoort is dan ook wonen in een veelzijdige woonwijk. U zult zich er snel thuis voelen!


ALGEMEEN
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg