OVER DE GEHELE BREEDTE UITGEBOUWDE TUSSENWONING

Verkocht 's-Hertogenbosch Jonkhof 19
Over de gehele breedte uitgebouwde tussenwoning met hoekkeuken en opvallend grote woonkamer. Het stucwerk in woonkamer en keuken is recent geheel vernieuwd en ziet er 'strak' uit.
Deze ideale 'starterswoning' is mooi en rustig gelegen aan een hofje in gewilde woonwijk Maasvallei II (Maaspoort).


Indeling
Entreehal met meterkast (5 groepen, 2 aardlekschakelaars) en toiletruimte (toilet met fonteintje), toegang tot de ruime woonkamer.
Doordat de woning op de begane grond over de gehele breedte is uitgebouwd, treft u een écht ruime woonoppervlakte aan; een heerlijke leefruimte met open keuken en woonkamer met een totale oppervlakte van 36 m2!
De woonkamer en keuken zijn keurig afgewerkt met een fraaie laminaatvloer en glad-stucwerk wandafwerking. De achterpui bestaat bijna geheel uit ramen en twee openslaande tuindeuren, zodat u vanuit de woonkamer direct zicht heeft op de achtertuin.

De hoekkeuken is voorzien van een granieten werkblad en uiteraard ontbreekt de inbouwapparatuur niet; u treft hier aan een combi-magnetron, ... koelkast, 6-pits gaskookplaat, afzuigkap (met afvoer naar buiten), vaatwasmachine en RVS spoelbak. De verwarming is in de plint weggewerkt en uitgevoerd met een kickspace'

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.
De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloeren.
Indicatie afmeting slaapkamers: (gemeten op 1,5 meter hoogte)
- slaapkamer 1: circa 2,10 x 2,43 meter (vloeroppervlakte: 2,10 x 3,69 meter)
- slaapkamer 2: circa 3,00 x 3,06 meter (vloeroppervlakte 3,00 x 3,06 meter)
- slaapkamer 3: circa 3,00 x 3,46 meter (vloeroppervlakte 3,00 x 4,73 meter)

De badkamer is uitgevoerd met een ligbad (met douchecombinatie), wastafel en wandtoilet.
De vloer en wanden zijn geheel betegeld en een designradiator zorgt voor de nodige warmte in de badkamer.

2e verdieping
Via de vaste trap bereikt u de 2e verdieping, welke thans niet nader is ingedeeld. De zolder is voorzien van een modern Velux dakraam (met kunststof coating).
De CV-combiketel (AWB Thermomaster bouwjaar 1992) is hier geïnstalleerd, evenals de mechanische ventilatie unit. Op de zolder treft u aan de aansluiting t.b.v. de wasmachine.

Deze zolder is vrij eenvoudig nader in te delen t.b.v. bijvoorbeeld een vierde slaapkamer en voorzolder of te gebruiken als hobbyzolder.


Tuin
De achtertuin is geheel verhard (sierbestrating) en voorzien van een grote houten tuinberging.
De tuin is bereikbaar vanuit de brandgang door middel van een afsluitbare poort/deur.
Indicatieve afmeting van de tuin: circa 5,40 meter breed en circa 10,30 meter diep (tot aan de berging circa 7,65 meter).

De achtertuin is op het zuiden gelegen, dus zongegarandeerd! Een elektrisch bedienbare brede zonnewering (met knikarmen) zorgt dan weer voor de nodige verkoeling van de woning en uw terras op menige zomerdag!
De ruime berging (circa 2,69 x 3,74 meter) is voorzien van elektra-aansluiting.


Maatvoering (gemeten volgens NEN2580)
* woonoppervlakte: circa 103 m2
* oppervlakte berging circa 10 m2
* inhoud woning: circa 330 m3
* perceelsoppervlakte: 129 m2
* bouwjaar woning: 1992/1993.


Bijzonderheden
* over de gehele breedte aan de achterzijde uitgebouwd.
* daardoor grote oppervlakte woonkamer met open keuken
* mooie en rustige ligging in gewilde woonomgeving (Maasvallei II)
* interessante prijs voor uitgebouwde tussenwoning op Maaspoort


Ligging/omgeving
Deze woning is gelegen in Maasvallei II, een ruim opgezet deel van de Maaspoort. U treft hier veel groen- en waterpartijen aan in de wijk. Parkeermogelijkheden zijn (voor de woningen) ruimschoots aanwezig.
De woonwijk is zeer kindvriendelijk; basisscholen en kinderdagverblijf treft u op loopafstand aan!
Sportaccommodaties, alsmede het recreatiegebied De Noorderplas zijn allemaal op steenworp afstand gelegen.
Het wijkwinkelcentrum Goulmy- en Baarplein is op loopafstand gelegen; u treft hier o.a. aan een supermarkt, restaurant, snackbar, huisartsenpraktijk en fysiotherapeut.
Maar ook het grotere (overdekte) winkelcentrum Maaspoort/Lokerenpassage is op fietsafstand gelegen en dus snel en gemakkelijk bereikbaar. Hier treft u een ruim aanbod aan qua winkels en horecagelegenheden.

U bereikt de Maaspoort snel en gemakkelijk, zowel met de eigen auto als ook met het openbaar vervoer. Bushalten zijn nabij gelegen.

Wonen in dit deel van de Maaspoort is wonen in een veelzijdige woonwijk. U zult zich er snel thuis voelen!


Algemeen
Deze brochure (met indelingstekeningen) is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer Verberg