OPVALLEND GROTE EENGEZINSWONING MET 4 WOONLAGEN EN O.A. 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN

Verkocht Rosmalen Hooiwagen 16
Bent u op zoek naar een grote gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers én nog een grote zolder, eventueel te gebruiken als 6e en zelfs 7e slaapkamer? Aan de Hooiwagen bieden we een modern afgewerkte en in Scandinavische stijl gebouwde woning aan met 4 woonlagen en o.a. 2 badkamers. Met een woonoppervlakte van 191 m2 en een inhoud van 680 m3 heeft u in deze woning aan ruimte geen gebrek! Bij de woning horen 2 eigen parkeerplaatsen, welke zijn gelegen op het achtergelegen binnenterrein.

INDELING
Begane grond
Via de ruime entreehal betreedt u de woning. De hal - met garderobenis - geeft toegang tot het toilet, de meterkast, trapopgang en de woonkamer.
Het toilet is modern uitgevoerd met o.a. een wandcloset en fonteintje.
De wanden zijn hier gedeeltelijk betegeld.

De toch al ruime woonkamer is extra vergroot door al meteen tijdens de bouw als meerwerk een uitbouw te realiseren over de gehele breedte van de woning. Hierdoor heeft u de beschikking over extra veel leefruimte op de begane grond (oppervlakte ca 44 m2).
De ... woonkamer is netjes afgewerkt met een laminaatvloer, strakke stucwerk wand- en plafondafwerking, een mooie gashaard (voorzien van afstandsbediening) en o.a. voorzien van openslaande tuindeuren, welke zijn uitgevoerd met plissé horren.
In de woonkamer is een trapkast aanwezig.

De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is compleet ingericht. U heeft de beschikking over een groot kookeiland.
Uiteraard ontbreekt de inbouwapparatuur niet; zo treft u aan een vaatwasmachine, heteluchtoven, koffiemachine en een 5-pits gaskookplaat met recirculatie afzuigkap. De aanwezige koel-/vriescombinatie is in 2019 vernieuwd.
Het werkblad is in 'ruw' natuursteen uitgevoerd en daarmee heeft de keuken een luxe en tegelijkertijd robuuste uitstraling.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop bereikt u de 2 slaapkamers, de badkamer, en (hoe handig) het separate toilet.

De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Met een afmeting van circa 3,60 x 5,70 meter kun je hier met recht spreken over een grote slaapkamer! De in MDF hoogglans uitgevoerde kastenwand in deze slaapkamer blijft achter.

De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en meet 3,35 x 2,40 meter en is daarmee ook bepaald geen kleine kamer!
Vanuit deze slaapkamer (en vanuit de overloop) kunt u rechtstreeks het grote overdekte balkon / loggia bereiken via de dubbele deuren (voorzien van plissé horren). Ook de toegangsdeur naar het balkon vanuit de overloop is voorzien van een plissé hor.
De verdieping is netjes afgewerkt met laminaatvloeren en strak stucwerk wanden.
Vanuit het balkon/loggia heeft u een prachtig uitzicht over het parkje, dat de gemeente gaat aanleggen vóór de woning (met boomgaard en wellicht wat speelgelegenheid).

De grote badkamer (ca 3,32 x 1,97 meter) is een ware lust voor het oog en uiteraard modern afgewerkt. De badkamer beschikt over een groot ligbad (met thermostaatkraan), een douche met thermostaatkraan, handdouche en regendouche, grote en lage douchebak en een glazen wand en een wastafelmeubel met 2 kranen en spiegel (uitgevoerd met inbouwverlichting en spiegelverwarming).
Het separate toilet is voorzien van een wandcloset. Ook hier treft u dezelfde strakke en moderne uitvoering aan als in de badkamer.

Tweede verdieping
Via de vaste trap bereikt u de 2e verdieping.
De overloop geeft toegang tot de 3 grote slaapkamers, een deels betegelde was-/strijkruimte/berging en de 2e badkamer.
De badkamer is voorzien van een douchecabine met 'massagestralen' en een wastafelmeubel.
Met zo veel slaapkamers in deze woning is een tweede badkamer natuurlijk erg prettig. De badkamer is geheel betegeld.

Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 3: ca 3,64 x 3,12 meter
- slaapkamer 4: ca 3,64 x 2,47 meter
- slaapkamer 5: ca 2,38 x 3,35 meter.
De slaapkamers zijn netjes en verzorgd afgewerkt met o.a. laminaatvloeren, de muren deels behangen en deels gecombineerd met stucwerk afgewerkt.

Derde verdieping
De 3e verdieping is ook via een vaste trap te bereiken. U treft hier een open ruimte aan, waar u met gemak eventueel een zesde en zelf nog een zevende slaapkamer kunt realiseren, indien gewenst!
Deze verdieping is ook geheel afgewerkt met o.a. een laminaatvloer.
Tevens is hier de CV-combiketel geïnstalleerd, welke netjes is weggewerkt in een kast.
De CV-ketel is 17 december 2020 vernieuwd en is in eigendom (Intergas HReco 36 / CW5)
Naast deze CV-ruimte bevindt zich nog een kast voor het opbergen van diverse spullen en is er een kastenwand gerealiseerd met 3 schuifdeuren.


Tuin
De achtertuin biedt genoeg ruimte en is gezellig ingedeeld.
De tuin is grotendeels verhard via mooie 60x60 cm tegels en er zijn diverse borders met beplanting aangelegd.
Afmeting achtertuin: circa 14,40 x 6,00 meter.
Aan de achterzijde van de tuin vindt u de in hout opgetrokken tuinberging (afmeting; circa 2,50 x 2,90 meter), welke is voorzien van elektra.
Via de achteruitgang komt u snel bij de 2 parkeerplaatsen, die bij deze woning horen.

Parkeren
Aan de achterzijde van de woning op het mandelig binnenterrein zijn 2 privé-parkeerplaatsen gelegen. Deze 2 parkeerplaatsen horen bij de woning. U kunt dus altijd uw auto('s) parkeren vlakbij uw eigen woning.
De jaarlijkse contributie voor het mandelig binnenterrein (voor o.a. toekomstig onderhoud) bedraagt circa € 100,-- (2021).

Zonnepanelen
De woning is in 2017 voorzien van 6 zonnepanelen (eigendom). Deze panelen zijn zodanig geschakeld, dat een optimale opbrengst gerealiseerd wordt, ook al is er bijv. schaduw op een van de panelen. De overige panelen blijven dan optimaal energie leveren.
Dit zorgt dan weer voor een lage maandelijkse energierekening! Behalve het milieu heeft u daar zelf dus ook iedere maand financieel profijt van!


Kenmerken
* de woning is voorzien in september 2017 van 6 zonnepanelen
* rolhorren op alle slaapkamers en 2e badkamer aangebracht
* gehele woning is voorzien van vloerverwarming
* elektrisch bedienbare zonneluifel (augustus 2017 vernieuwd)
* schilderwerk buitenzijde uitgevoerd najaar 2018 (voorzijde) en najaar 2020 (achterzijde)
* boeiboorden achterzijde in 2019 vernieuwd
* groot balkon (loggia) aan de voorzijde van de woning
* voorzien van twee eigen parkeerplaatsen
* 5 slaapkamers en grote zolder, evt in te delen als 6e en 7e slaapkamer
* 2 badkamers
* mooi afgewerkt, goed onderhouden en instapklaar.

Maatvoering
* woonoppervlakte circa 191 m2
* gebouwgebonden buitenruimte (loggia/balkon) circa 9 m2
* externe bergruimte circa 7 m2
* perceelsoppervlakte 165 m2
* bouwjaar 2007.

Ligging
Deze grote woning is gelegen in de moderne woonwijk De Groote Wielen. Wonen in De Groote Wielen betekent wonen nabij ‘s-Hertogenbosch, de Bourgondische hoofdstad van Brabant en één van de gezelligste winkel- en uitgaanssteden van Nederland. De nieuwe wijk
De Groote Wielen is gelegen nabij het centrum van Rosmalen, je kunt dus heel gemakkelijk gebruik maken van de vele voorzieningen die Rosmalen te bieden heeft. Een gezellig centrum met winkels en terrassen, diverse sportverenigingen, kinderdagverblijven, basisscholen, een middelbare school en een NS station op zeer korte afstand gelegen.
De woning is gesitueerd op een gunstige locatie ten opzichte van de uitvalswegen, waardoor je in enkele minuten op de A59 en de A2 kunt zijn.

Op het braakliggend terrein voor de straat Hooiwagen wordt binnenkort gerealiseerd het nieuwbouwproject Kloosterdijck. De woningen worden gerealiseerd aan de kant van Het Hooghemaal (ter hoogte van de woningen Hooiwagen 26 t/m 52).
De gemeente voorziet de aanleg van een parkje met boomgaard en wellicht wat speelgelegenheden op het gedeelte, dat ligt tegenover Hooiwagen 4 t/m 20.


Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons kantoor ter hand gestelde tekeningen.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u verzorgen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg