FIJNE STARTERSWONING MET O.A. 2 SLAAPKAMERS, RUIME WOONKAMER, COMPLETE KEUKEN EN TUIN

Verkocht Rosmalen Brabanthoeven 195
DEZE WONING IS VERKOCHT!

Starters opgelet! Aan de Brabanthoeven 195 in Rosmalen bieden we te koop aan een ideale starterswoning met een ruime tuin, een woonkamer, moderne keuken en o.a. 2 slaapkamers. Fijn en rustig gelegen aan de Brabanthoeven is het hier heerlijk wonen met alle belangrijke voorzieningen op korte afstand gelegen.

Indeling
Entreehal met garderobemogelijkheid en meterkast.
Toegang tot de woonkamer, welke is afgewerkt met een laminaatvloer (laminaatvloer loopt door in de keuken en entreehal).
De woonkamer heeft een deur met rechtstreekse toegang tot de ruime voortuin.

De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en is halfopen uitgevoerd. U heeft hier de beschikking over een moderne keuken, voorzien van boven- en onderkasten, een aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, vlakscherm afzuigkap, elektrische oven, grote koel-/vriescombinatie (2020) en vaatwasmachine. Aan de overzijde van het keukenblok is een extra keukenblokje geplaatst met 3 onderkasten en een werkblad. Een ... hoog geplaatst dakraam brengt extra daglicht in de keuken.

Via een portaal is bereikbaar een inbouwkast en de toiletruimte, welke is uitgevoerd met een wc, fonteintje en modern tegelwerk.

Verdieping
Via de overloop bereikt u de 2 slaapkamers, de badkamer en de CV-/wasmachine-/bergruimte.
Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 3,09 x 3,82 meter
- slaapkamer 2: circa 1,89 x 3,82 meter.

De badkamer is uitgevoerd met een douche (voorzien van thermostaatkraan), een toilet en een wastafel met ondermeubel. De vloer en wanden zijn ook hier voorzien van modern tegelwerk.
In de bergruimte is de moderne CV-combiketel geïnstalleerd (Vaillant ecoTEC Plus, bouwjaar 2020, type HR/CW4, ketel is eigendom).
Tevens is hier de mogelijkheid om uw wasmachine te plaatsen en blijft er voldoende bergruimte over om uw spulletjes op te bergen.

Tuin
De tuin is aan de voorzijde van de woning gelegen.
De tuin (met buitenkraantje) is voornamelijk verhard met sierbestrating/tegels en voorzien van enkele plantenborders.
Een schutting zorgt voor voldoende privacy in deze fijne tuin.
De tuin is gelegen op het oosten.
Afmeting tuin: circa 3,65 x 7,50 meter.

Berging
Voor de woning bevindt zich de in steen opgetrokken berging. Handig om uw fiets(en) te stallen bijvoorbeeld!
Oppervlakte berging: 4 m2.


Bijzonderheden
* nagenoeg gehele woning voorzien van dubbel glas (m.u.v. voordeur en deur in woonkamer)
* compacte woning, maar wel met alle voorzieningen en met een fijne tuin
* moderne (nagenoeg nieuwe) CV-combiketel, bouwjaar 2020
* zinken zakgoot achterzijde woning gezamenlijk met 8 woningen vernieuwd in oktober 2019
* boeiboord achterzijde woning dient te worden vernieuwd/vervangen.


Maatvoering
* woonoppervlakte circa 67 m2
* oppervlakte externe bergruimte circa 4 m2
* inhoud circa 225 m3
* bouwjaar 1980.


Ligging
Deze woning is gelegen in de wijk 'Sparrenburg' in Rosmalen.
Sparrenburg is een wijk die in de tachtiger jaren is gebouwd en kenmerkt zich door de diversiteit van type woningen en veel groen in de wijk.
De centrale ligging t.o.v. het NS-station Rosmalen en o.a. het dorpscentrum maken van deze woning een ideale uitvalsbasis.
Het gezellige centrum van Rosmalen is recent geheel vernieuwd en u treft hier dan ook veel winkels en terrasjes aan.
Maar de Brabanthoeven ligt ook aan de 'rand' van Rosmalen' en dus bent u ook zo 'buiten' voor een fijne boswandeling bijvoorbeeld.
Op korte (fiets-/loop)afstand is de basisschool en BSO (buitenschoolse opvang) te bereiken.
Moet u wat verder weg? Dan is het goed om te weten dat de in- en uitvalsweg naar de A2 / A59 snel (binnen enkele minuten) en goed bereikbaar zijn.


Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u verzorgen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer Verberg