GOED ONDERHOUDEN, GEHEEL UITGEBOUWDE TUSSENWONING MET MODERN AFWERKINGSNIVEAU

Verkocht Nieuwkuijk Wilgenstraat 16
U bent op zoek naar een instapklare, gemoderniseerde woning, waar u weinig meer aan hoeft te doen? Dan moet u zeker komen kijken naar deze woning aan de Wilgenstraat 16 in Nieuwkuijk!

In een rustige, autoloze en ruim opgezette straat, treft u aan een goed onderhouden, over de breedte uitgebouwde tussenwoning met voor- en achtertuin, grote berging en een fijne, grote terrasoverkapping.

INDELING
Entreehal met meterkast (uitgebreid aantal groepen en aardlekschakelaars), toiletruimte (wandcloset) en trapkast.
De woonkamer is aan de achterzijde geheel uitgebouwd, waardoor u een fijne, ruime leefruimte ter beschikking heeft.
De woonkamer (circa 8.23 meter lang en 3,60 / 3,00 meter breed) is netjes afgewerkt met o.a. een mooie eikenhouten planken vloer (in olie gezet).

De keuken is in 2013 geheel vernieuwd en uitgevoerd met een modern keukenblok, veel kastruimte en natuurlijk voorzien van moderne inbouwapparatuur, zoals een combi oven/magnetron, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine, gaskookplaat en vlakscherm afzuigkap. ...
Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken. Deze is in dezelfde stijl doorgetrokken als de keuken (zelfde kasten e.d.) en vormt daardoor een mooi geheel met de keuken. In de bijkeuken kunt u uw wasmachine en droger plaatsen en heeft u nog extra bergruimte ter beschikking.

Doordat de begane grond over de gehele breedte is uitgebouwd, beschikt u op de begane grond over een fijne en lekker ruime woon-/leefruimte.

1e verdieping
Overloop, 3 slaapkamers, welke allen voorzien zijn van een laminaatvloer 2 Slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en HR++ beglazing.
Indicatie afmetingen slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa circa 3,50 x 3,60 meter (voorzien van schuifkastenwand)
- slaapkamer 2: circa 2,70 x 3,60 meter
- slaapkamer 3: circa .2,22 x 2,50 meter.
De ouderslaapkamer is uitgevoerd met een airco, welke ter overname wordt aangeboden.

In 2011 is de badkamer geheel vernieuwd. U heeft nu de beschikking over een inloopdouche met verzonken watergoot, wandcloset en wastafel.
De vloer en wanden zijn geheel afgewerkt met modern tegelwerk.

2e verdieping
Via een vaste trap is de 2e verdieping toegankelijk gemaakt. Door de creatie van een nokverhoging is hier een ideale zolder-/slaap-/hobbykamer met ruime voorzolder gerealiseerd. Deze ruimten zijn netjes afgewerkt met o.a. bergruimte met schuifdeuren. En bij het aanbrengen van de nokverhoging is meteen dakisolatie toegepast.

Op de voorzolder treft u de CV-combiketel (Remeha Tzerra, bouwjaar 2016) aan. Deze moderne ketel wordt gehuurd en u heeft de mogelijkheid om de huurovereenkomst te continueren of tot afkoop daarvan over te gaan.
Nadere info hierover is beschikbaar bij de verkopende makelaar.
Afmeting zolderkamer: 3,45 x 3,36 meter.
Net zoals de 1e verdieping is ook de 2e verdieping netjes en modern afgewerkt met o.a. laminaatvloer op de zolderkamer en voorzolder.

Achtertuin
De achtertuin is netjes en geheel onderhoudsvrij aangelegd met fraai groot tegelwerk.
Tegen de berging, die over gehele breedte is uitgevoerd, bevindt zich een fraaie terrasoverkapping (circa 3,10 x 6,00 meter), in aluminium uitgevoerd (2014 geplaatst) en voorzien van verlichting (op afstandbediening).
De achtertuin (circa 7,85 x 6,05 meter) is op het westen gelegen, dus zeer zongeoriënteerd.
Het is hier dus goed vertoeven op menig zomerse (en minder zomerse) dagen!
De elektrisch bedienbare zonnewering (2017, dus nagenoeg nieuw) wordt ter overname aangeboden.

Achter in de achtertuin bevindt zich de berging (voorzien van elektra).
Vanuit de berging (afmeting circa 2,30 x 6,09 meter) is de brandgang gemakkelijk bereikbaar.
Ook de voortuin is netjes aangelegd en o.a. voorzien van beplanting en een pad (met fraai modern tegelwerk) naar de voordeur.

MAATVOERING
* woonoppervlakte circa 104 m2
* oppervlakte berging: circa 14 m2
* inhoud circa 340 m3
* perceeloppervlakte: 149 m2.

BIJZONDERHEDEN
* uitgebouwd op begane grond
* 2e verdieping voorzien van nokverhoging, waardoor deze verdieping functioneel goed bruikbaar is geworden en is uitgevoerd met mooie zolderkamer
* begane grond en 1e verdieping achterzijde zijn de ramen uitgevoerd in kunststof en voorzien van HR++ beglazing (2015/2016)).
* 2e verdieping ook uitgevoerd met HR++ beglazing
* keuken en sanitair modern van uitvoering
* rustige, centrale ligging.

Ligging
Deze woning is rustig gelegen in een breed opgezette straat, waar geen auto's voor de deur kunnen komen. Dit garandeert een vrij uitzicht over gemeentelijk groen.
De nabijgelegen speeltuin geeft al aan dat dit een fijne en kindvriendelijke woonwijk is, kortom een woonomgeving waar het erg fijn wonen is!
O.a. een basisschool en bushalte zijn snel en gemakkelijk te voet bereikbaar.

-----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg