MODERNE STARTERSWONING MET TUIN EN BERGING

Verkocht Herpt Abt van Grevenbroekstraat 8
Bent u op zoek naar een fijne starterswoning in nagenoeg nieuwstaat, met een tuin en berging? Wilt u wonen in een rustig dorp en toch met de voorzieningen aanwezig in de omliggende gemeenten?
In Herpt (gemeente Heusden) bieden wij nu zo'n ideale starterswoning aan. Kom eens kijken aan de Abt van Grevenbroekstraat 8.

In 2014 is deze woning gebouwd, onderdeel uitmakend van een kleinschalig nieuwbouwproject.
Nagenoeg de gehele woning is dus in nieuwstaat; de eigenaren hebben meteen vanuit de nieuwbouw een aantal aanpassingen gedaan, waardoor de woning functioneel nog beter doordacht is en het extra prettig wonen is.

Indeling
entreehal met meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars). Ruime toiletruimte (wandcloset met fonteintje), uiteraard in moderne uitvoering.
Naast de toiletruimte is een berging gerealiseerd, waar u de wasmachine en droger kunt plaatsen. Ideaal, want nu hoeft u deze niet meer op bijvoorbeeld de badkamer te plaatsen.

De ruime woonkamer van circa 27 m2 oppervlakte is over de gehele breedte van de woning ... gerealiseerd. De kamer is voorzien van een mooie antracietkleurige tegelvloer (grote tegels van 60 x 60 cm, in de gehele begane grond doorgelegd).
Via de openslaande tuindeuren heeft u zicht op (en bereikt u) de achtertuin.
De woonkamer is voorzien van een handige trapkast.

De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. Deze moderne hoekkeuken is voorzien van boven- en onderkasten en de nodige inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasmachine en oven.
De grote (Amerikaanse) koel-/vriescombinatie (met vaste wateraansluiting) is eventueel ter overname beschikbaar.

De gehele woning is uitgevoerd met vloerverwarming als hoofdverwarming. U heeft dus geen verwarmingsradiatoren (m.u.v. een designradiator op de badkamer).

Eerste verdieping
Via de verzorgde overloop (voorzien van extra daglichtinval door het plaatsen van een Velux dakraam) bereikt u de slaapkamers, badkamer en het separate toilet.
De beide slaapkamers zijn afgewerkt met een mooie tegelvloer (die ook in de hal/overloop doorloopt).
Doordat er een brede dakkapel is geplaatst, heeft u in de slaapkamers extra ruimte en daglichtinval. (dakkapel uitgevoerd met draai-/kiepramen)
De 2 slaapkamers zijn via mooie schuifdeuren (die in de muur verzonken zijn) van elkaar gescheiden; door het openzetten van deze brede deuren, creëert u naar wens één grote slaapkamer.

Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 3,24 x 2,75 / 3,80 meter
- slaapkamer 2: circa 2,40 x 2,75 / 3,80 meter. Op deze kamer zit ook nog een aansluiting t.b.v. een wasmachine.

In de nok van het dak is er nog een bergruimte gerealiseerd, welke vanuit de ouderslaapkamer met een laddertrap bereikbaar is.

De ruime badkamer is vernuftig ingedeeld zodanig, dat u de beschikking heeft over een ligbad én een inloopdouche.
Uiteraard is er een modern wastafelmeubel (wastafel met 2 kranen) en is de badkamer geheel betegeld.
Verwarming geschiedt hier door middel van een designradiator (en de vloerverwarming).

Heel fijn is, dat het toilet niet in de badkamer is geplaatst, maar in een aparte toiletruimte, bereikbaar vanuit de hal.
Ook de toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

Vanuit de badkamer is de CV-ruimte bereikbaar (keurig weggewerkt achter een deur).
Hier treft u de moderne Itho Daalderop HP Cube lucht/water warmtepomp installatie aan.
De warmtepomp wint energie (warmte) uit zowel de buitenlucht als de door het mechanisch ventilatiesysteem afgevoerde binnenlucht. Een modern en energiezuinig systeem staat derhalve tot uw beschikking!

Tuin
De achtertuin is netjes aangelegd met een terras en een gazon.
Er is een grote berging (in steen opgetrokken, afmeting circa 3,30 x 2,50 meter) waar u uw fietsen, tuinmeubilair en overige spulletjes veilig en droog kunt opbergen.

De achtertuin is via een pad bereikbaar vanaf de Hoofdstraat. Dit pad is gezamenlijk eigendom van de eigenaren van de woningen Abt van Grevenbroekstraat 8 en 10 en doet dus dienst om de beide achtertuinen te kunnen ontsluiten.

Afmeting achtertuin: circa 6,00 meter breed en 6,20 meter diep (tot aan de berging).
Naast de berging is ook nog ca 2,50 x 1,98 meter tuin beschikbaar.

Bijzonderheden
* moderne woning (bouwjaar 2014), met hoogwaardige bouwmaterialen
* brede dakkapel, waardoor de 1e verdieping (slaapkamers) ruimer zijn en meer lichtinval en ventilatiemogelijkheden hebben
* centrale verwarmingsinstallatie als energiezuinig 'laag temperatuursysteem' uitgevoerd met o.a. vloerverwarming als hoofdverwarming
* achterom mogelijkheid van de achtertuin, dus ideaal om de berging te gebruiken voor bijv plaatsen van fietsen.

Maatvoering
* woonoppervlakte:circa 79 m2
* oppervlakte berging: circa 8 m2
* inhoud:circa 265 m3
* perceelsoppervlakte: 116 m2.


Ligging
Deze moderne woning is gelegen in Herpt.
Herpt is een klein dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Heusden. Op korte afstand treft u diverse voorzieningen in de plaatsen Oudheusden en in de vestingstad Heusden. Grotere dorpen zoals Drunen en Vlijmen zijn met de auto in enkele minuten bereikbaar, terwijl ook de Bossche binnenstad met zijn gezellige restaurantjes, cafeetjes en winkels snel en gemakkelijk te bereiken is.


ALGEMEEN
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg