GEMODERNISEERDE RUIME EENGEZINSWONING MET FIJNE TUIN EN ZONNETERRAS

Verkocht 's-Hertogenbosch Zesde Rompert 11
U bent op zoek naar een instapklare woning met veel ruimte in een fijne, kindvriendelijke woonomgeving? Kom dan zeker eens kijken naar deze geheel verbouwde en gemoderniseerde drive-in tussenwoning, gelegen aan de Zesde Rompert aan een rustige (doodlopende) weg in 's-Hertogenbosch-Noord.
Met o.a. een vernieuwde keuken en recent een nieuwe (en vergrote) badkamer kunt u er zo in!

Indeling
Via de overkapte entree bereikt u de woning.
Entreehal met meterkast (in 2019 vernieuwde groepenkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars) en toiletruimte (duobloc toilet met fonteintje).
De van origine inpandige garage is omgebouwd tot multifunctionele kamer. U heeft hier de beschikking over een geheel afgewerkte ruimte met een moderne PVC vloer en spuitwerk wandafwerking, die ideaal te gebruiken is voor bijv. kantoor of praktijk aan huis. Maar natuurlijk kan deze kamer ook worden gebruikt als extra zit-/woonkamer/hobbyruimte voor bijvoorbeeld uw kinderen. Afmeting kamer: ca 6,50 x 2,90/2,60 m)

Achter in de woning bevindt zich de ... tuinkamer. Deze afgewerkte kamer heeft rechtstreeks zicht op de achtertuin door de brede raampartij. Hierdoor heeft u ook een heerlijk lichte tuinkamer.
De tuinkamer is, zoals nagenoeg de gehele woning, afgewerkt met een moderne PVC vloer. De tuinkamer is voorzien van spuitwerk wandafwerking en uitgevoerd met elektrisch bedienbare rolluiken.

Onder de trap is de CV-/bergruimte gerealiseerd. U treft hier de gehuurde Intergas HR combiketel (HRE 36/30 A CW5) aan, alsmede heeft u hier de mogelijkheid om uw wasmachine (en droger) te plaatsen. De CV-ketel is in 2018 geplaatst, dus u beschikt over een moderne HR ketel.
U heeft de mogelijkheid om de huurovereenkomst te continueren of tot afkoop van het huurcontract over te gaan (nadere info beschikbaar via de verkopende makelaar).

1e verdieping
Vanaf de trap bereikt u de woonkamer met groot dakterras, alsmede de ruime eetkeuken.
De woonkamer (ca 23 m2) is netjes afgewerkt met o.a. een moderne PVC vloer, welke doorligt in de keuken.
De wanden en het plafond zijn afgewerkt met glad stucwerk.

Het grote dakterras is bereikbaar vanuit de woonkamer. Dit terras is op het zuiden gelegen, dus ideaal qua bezonning georiënteerd. De balustrade is modern en fraai uitgevoerd met RVS en glaspanelen.
Een (handbediende) zonnewering zorgt voor de nodige schaduw op het dakterras en woonkamer op zonnige zomerse dagen.

De ruime keuken (ca 13 m2) is aan de achterzijde van de woning gelegen. U treft hier een in 2017 geheel vernieuwde keukeninrichting in hoekopstelling met volop kastruimte en ook de nodige inbouwapparatuur zoals een vaatwasmachine, een breed gasfornuis (90 cm) met 5-pits gaskookplaat en een brede oven en een RVS (recirculatie) afzuigkap.
Elektrisch bedienbare screens zorgen voor zonnewering in de keuken. Ook in de keuken zijn de wanden modern afgewerkt met glad stucwerk.

Vaste trap naar 2e verdieping.
Vanuit de overloop (met vernieuwde lichtkoepel) zijn op deze verdieping de in mei 2021 geheel vernieuwde en vergrote badkamer en de 3 slaapkamers te bereiken.

De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is over de gehele breedte van de woning uitgevoerd en dus ruim qua afmeting. (ca 2,92 x 4,61 meter).
De 2 slaapkamers aan de voorzijde zijn eveneens ruim (afmetingen: 4,14 x 2,20 meter en 3,38/4,14 x 2,35 meter).
Alle kamers zijn netjes afgewerkt met glad stucwerk op de wanden; 1 slaapkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer en 2 slaapkamers zijn uitgevoerd met PVC vloerafwerking.

De (vergrote) badkamer is in 2021 volledig vernieuwd en dus modern uitgevoerd met een fijne inloopdouche (met verzonken goot, regendouche met handdouche en een glazen wand), een wandcloset en een wastafelmeubel met 2 waskommen en spiegel. Een nieuwe Itho Daalderop mechanische ventilatie unit zorgt voor goede ventilatie van de badkamer (en keuken en toilet). De vloer en wanden zijn geheel betegeld en het plafond is voorzien van inbouwverlichting.

OPRIT
U heeft de mogelijkheid om uw auto voor de woning te parkeren. De oprit is volledig bestraat.
Parkeren doet u dus recht voor de deur; handig en wel zo veilig!

ACHTERTUIN
De ruime achtertuin is aangelegd met sierbestrating, diverse beplantingen en een houten tuinberging.
De aanwezige olijfboom en enkele beplanting zal door de verkoper worden verwijderd.

De houten tuinberging (ca 2,70 x 2,70 meter) is voorzien van elektra-aansluiting/verlichting.

De achtertuin is direct toegankelijk vanuit de achterzijde door middel van een afgesloten deur/poort.
De achtertuin is voorzien van een buitenkraan.


BIJZONDERHEDEN
* alle kozijnen en ramen van de woning zijn uitgevoerd in aluminium en/of kunststof, uitgevoerd met isolatieglas, (met draai-/kiepstanden) dus geen terugkerend schilderwerk voor ramen en kozijnen en daarmee dus een 'onderhoudsarme woning'
* goed onderhouden, ideale eengezinswoning met 5 kamers én een ruime woonkamer met moderne keukeninrichting en moderne badkamer
* fijne grote achtertuin (ca 12 meter diep tot aan de schutting, in totaal circa 13,90 meter tot einde perceel) en ook een ruim zonneterras (ca 1,95 x 4,70 meter)
* huidige CV-ketel wordt gehuurd. U heeft de mogelijkheid om de huurovereenkomst over te nemen of het huurcontract af te kopen en daarmee meteen eigenaar te worden van de CV-combiketel
* dakbedekking van de woning is vernieuwd in 2017. De aanwezige lichtkoepel is in 2021 vernieuwd.
* rustige ligging in autoluwe straat in de woonwijk De Rompert.

MAATVOERING
* woonoppervlakte circa 135 m2
* oppervlakte dakterras: circa 9 m2
* oppervlakte tuinberging: circa 7 m2


LIGGING
Deze woning is rustig en enigszins verscholen gelegen in de fijne woonwijk De Rompert aan een autoluwe (doodlopende) straat.

De bruisende binnenstad is op korte afstand en snel bereikbaar, evenals het overdekte winkelcentrum Rompertpassage. In dit winkelcentrum treft u een keur van verschillende winkels onder één dak.
Diverse scholen (basisschool en scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs) zijn in de nabijheid gelegen.

De in- en uitvalswegen naar A-2 en A-59 zijn snel en goed bereikbaar. Dat geldt uiteraard ook voor het Centraal Station.


ALGEMEEN
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg