GEMODERNISEERDE DRIVE-IN WONING

Verkocht 's-Hertogenbosch Zesde Rompert 39
Bent u op zoek naar een woning met veel ruimte in een fijne, kindvriendelijke woonomgeving? Kom dan zeker eens kijken naar deze recent gemoderniseerde/opgefriste drive-in tussenwoning, gelegen aan de Zesde Rompert aan een rustige (doodlopende) weg in 's-Hertogenbosch-Noord.

Indeling: Via de overkapte entree bereikt u de woning.
Entreehal met meterkast en toiletruimte (wandcloset met hoekfonteintje).
Ruime inpandige garage (circa 6,60 x 2,90 meter) welke is voorzien van een stortbakje, verwarming en openslaande garagedeuren.
Achter in de woning bevindt zich de tuinkamer (circa 3,43 x 2,80 meter). Deze kamer heeft rechtstreeks zicht op de achtertuin door de brede raampartij (beglazing uitgevoerd in HR++).
Deze tuinkamer is multifunctioneel inzetbaar; erg handig voor bijvoorbeeld een kantoor aan huis, voor een werkkamer of voor het uitoefenen van een hobby.

Onder de trap is de CV-/bergruimte gerealiseerd. U treft hier de combiketel aan, alsmede heeft u hier de mogelijkheid om uw wasmachine (en droger) te plaatsen. De Remeha ... Avanta combiketel is van het bouwjaar 2010. (HR107/CW5)

1e verdieping
Vanaf de trap bereikt u de woonkamer met groot dakterras, alsmede de (eet-)keuken.
De woonkamer (ca 24 m2) is netjes afgewerkt met o.a.een massief eikenhouten vloer, welke doorloopt in de keuken.

Het grote dakterras (circa 1,94 x 4,68 meter) is bereikbaar vanuit de woonkamer. Dit terras is op het zuiden gelegen, dus ideaal qua bezonning georiënteerd. Een zonneluifel zorgt voor de nodige verkoeling op het dakterras en woonkamer op warme, zonnige, zomerse dagen.

De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen. U treft hier een ruim keukenblok aan in U-opstelling met volop kastruimte en ook de nodige inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, elektrische oven, inbouw lavagrill en koelkast. De vaatwasmachine is in 2018 vernieuwd. De keuken is in 2018 voorzien van nieuwe deurpanelen en heeft daarmee een frisse en moderne uitstraling gekregen.
De ramen in woonkamer en keuken zijn voorzien van HR++ beglazing.

Vaste trap naar 2e verdieping.
Vanuit de overloop zijn op deze verdieping de badkamer en de 3 slaapkamers te bereiken.

De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is uitgevoerd met een grote inbouwkast met schuifdeuren. De slaapkamer is over de gehele breedte van de woning uitgevoerd en dus ruim qua afmeting. (ca 2,90 x 4,60 meter).
De 2 slaapkamers aan de voorzijde zijn eveneens ruim (afmetingen: 4,15 x 2,20 meter en 4,15 x 2,30 meter) en voorzien van rolluiken.
Alle kamers zijn netjes afgewerkt met o.a. nieuwe laminaat vloerafwerking (september 2018) en de wanden zijn netjes afgewerkt met (nieuw) behang. De slaapkamers zijn voorzien van in kunststof uitgevoerde kozijnen en ramen met draai-/kiepstanden (en ook voorzien van HR++ beglazing).

De compacte badkamer is in november 2016 geheel gemoderniseerd en voorzien van een ligbad, wandcloset en wastafelmeubel met spiegel.
De vloer en wanden zijn geheel betegeld (moderne kleurstelling: antraciet).

OPRIT
U heeft de mogelijkheid om uw auto (evt zelfs 2 auto's) voor de woning te parkeren.

ACHTERTUIN
De ruim bemeten achtertuin (circa 15 meter diep) is aangelegd met terras, bestrating,en diverse beplanting. De achtertuin is goed bijgehouden door een tuinman.
Een fijne pergola zorgt er voor, dat u lang kunt genieten van uw achtertuin vanaf vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar.

De berging (circa 2,25 x 4,00 meter) is voorzien van een elektra-aansluiting/verlichting.


BIJZONDERHEDEN
* moderne badkamer (2016)
* keuken in 2018 gerenoveerd (alle deurpanelen en ladenpanelen zijn vernieuwd) met garantie
* vaatwasmachine recent vernieuwd (ook met garantie)
* schilderwerk (kozijnen/ramen buitenzijde) oktober 2018 uitgevoerd
* veel ramen en kozijnen in 2004 en 2005 vervangen en uitgevoerd met HR++ beglazing; veel ramen zijn voorzien van horren
* energielabel B, dus energiezuinige woning
* rustige ligging in autoluwe straat in de woonwijk De Rompert.

MAATVOERING
* woonoppervlakte circa 115 m2
* overig inpandige ruimte (garage) circa 19 m2
* gebouwgebonden buitenruimte (balkon) circa 9 m2
* externe bergruimte (tuinberging) circa 9 m2.


LIGGING
Deze woning is rustig gelegen in de fijne woonwijk De Rompert. De Zesde Rompert is een doodlopende straat, welke uitkomt op een pleintje. U heeft dus geen doorgaand verkeer voor uw woning, maar uitsluitend bestemmingsverkeer zal de Zesde Rompert inrijden.

De gezellige binnenstad is op korte afstand en snel bereikbaar, evenals het overdekte winkelcentrum Rompertpassage. In dit winkelcentrum treft u een keur van verschillende winkels onder één dak.
En ook het overdekte winkelcentrum Maaspoort is snel en gemakkelijk bereikbaar.

Diverse scholen (basisschool en scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs) zijn in de nabijheid gelegen.

Het mooie Rompert park is op loopafstand van de woning gelegen.

De in- en uitvalswegen naar A-2 en A-59 zijn snel en goed bereikbaar. Dat geldt uiteraard ook voor het Centraal Station.


ALGEMEEN
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg