VRIJSTAANDE BUNGALOW MET 4 SLAAPKAMERS MET MOOI AANGELEGDE GROTE TUIN

Verkocht 's-Hertogenbosch Groningenlaan 9
Bent u op zoek naar een ruime bungalow op een groot perceel en in een rustige bungalowwijk gelegen? Aan de Groningenlaan bieden wij nu een vrijstaande bungalow aan met inpandige garage, 4 slaapkamers en mooi aangelegde tuin.

Indeling:
Via de ruime entreehal komen we de woning binnen. De lichte tegelvoer is doorgetrokken naar de woonkamer, keuken en gang en hier treft u ook vloerverwarming aan.
Het ruime toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje. De vloer en wanden zijn hier geheel betegeld.

Vanuit de hal kunt u via de keuken of via de lange gang naar de woonkamer.
De lange gang is voorzien van 2 handige inbouwkasten.
Ook vanuit de hal en gang is de garage en CV-ruimte bereikbaar.

De garage (ca 5,00 x 4.50/6.00 meter) is nu ingericht als grote bergruimte en voorzien van een grote wijnkast (systeem voor continue temperatuurbewaking is defect) en een infrarood (Health mate) sauna (2001 geplaatst).
Achter in de garage hangt de boiler (inhoud 180 liter, boiler is eigendom).

Vanuit de garage is ook de ... wasmachineruimte bereikbaar; u heeft hier de mogelijkheid om de wasmachine en droger te plaatsen. Tevens is er een stortbakje aanwezig.
De meterkast bevindt zich in de garage.

In de CV-ruimte bevindt zich de Brink hetelucht-verwarmingsketel en de CV-ketel, welke o.a. de vloerverwarming (en radiatoren op de slaapkamers) aanstuurt.

De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een prachtig zicht (via de grote raampartij) op de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een lichte tegelvloer, voorzien van vloerverwarming. Een open haard zorgt voor extra sfeer en warmte op koele (winter-)dagen.
De grote raampartij (2002 geplaatst) aan de achterzijde is in kunststof uitgevoerd en voorzien van HR beglazing. De zonnescreens zijn elektrisch (met afstandbediening) te bedienen.
Afmeting woonkamer: ca 7,90 x 4,45 meter = ca 35 m2.

De ruime keuken (ca 3.90 x 3,10 meter) is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een open verbinding met de woonkamer.
Ook hier is een tegelvloer aanwezig welke is voorzien van vloerverwarming.
De Miele keuken is in U-opstelling geplaatst en voorziet in veel kastruimte, een groot aanrechtblad en diverse Miele inbouwapparatuur, zoals een oven, een magnetron, koelkast, vaatwasmachine en een inductiekookplaat (kookplaat 2009 vernieuwd). Afzuiging geschiedt d.m.v. een Imperial afzuigkap en een Quooker zorgt voor de beschikbaarheid van kokend water.

Via de brede gang, welke ook is voorzien van een grote raampartij (in kunststof uitgevoerd en voorzien van elektrisch bedienbare zonnescreens), zijn de slaapkamers en badkamer(s) bereikbaar.

U heeft de beschikking over 4 slaapkamers.
De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en diverse kamers zijn uitgevoerd met inbouwkasten.
De grote slaapkamer is voorzien van een kastenwand met schuifdeuren en inbouwverlichting. Deze kamer beschikt ook over een eigen doucheruimte (eenvoudige douche met wastafel).

Afmeting slaapkamers;
- slaapkamer 1: ca 5,10 x 3,50 meter
- slaapkamer 2: ca 3.40 x 3,80 meter
- slaapkamer 3: ca 3,40 x 3,10/2,40 meter
- slaapkamer 4: ca 3,40 x 2.37 meter.

De ruime badkamer is eenvoudig/gedateerd qua afwerking en is voorzien van een ligbad, een wastafel en een duoblok toilet. Deze ruimte is voorzien van een (afzuig)ventilator.
Afmeting badkamer: circa 1.85 x 2,85 meter.

Tuin
Er is veel zorg besteed aan de aanleg van de tuin. De tuin is voorzien van gevarieerde beplanting, terrassen, bestrating en paden. Op diverse plaatsen zijn elektra-punten aanwezig en de tuin is uitgevoerd met tuinverlichting.
De buitenverlichting (tegen de gevel aan) is voorzien van sensoren.

Achter in de achtertuin is een houten tuinberging geplaatst (afmeting circa 2,5 x 3,00 meter). Hier kunt u uw tuingereedschap, tuinmeubilair e.d. opbergen. De berging is voorzien van elektra-aansluiting.

Oprit
Voor de garagedeur is een mogelijkheid om uw auto op eigen terrein te parkeren. Handig en veilig!


Maatvoering:
* woonoppervlakte: circa 148 m2
* overig inpandige ruimte (garage): circa 28 m2
* externe bergruimte: circa 7 m2
* perceelsoppervlakte: 758 m2.


Bijzonderheden:
* woning is voorzien van alarminstallatie (via abonnement doormelding naar centrale mogelijk)
* 4 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer voorzien van eigen doucheruimte
* ruime woonkamer met open keuken
* inpandige garage
* groot perceel, mooi aangelegde tuin
* geheel vrijstaand
* zonnescreens (gedeeltelijk elektrisch bedienbaar)
* kunststof dakbedekking in 2016 aangebracht, garantie 15 jaar op waterdichtheid en materiaal
* koper dient rekening te houden met moderniseringswerkzaamheden en plaatselijk vervanging van houten kozijnen/ramen.


Ligging
Deze vrijstaande bungalow is gelegen in een rustige woonomgeving in een wijk met allemaal vrijstaande bungalows.
De centrale ligging zorgt u er voor dat u binnen enkele minuten de in- en uitvalwegen van de A59 bereikt.
Maar ook het grote overdekte winkelcentrum Helftheuvelpassage is snel en gemakkelijk bereikbaar. U vindt hier een zeer gevarieerd aanbod van winkels, supermarkten, horecagelegenheden enz en kunt daar in een gezellige ambiance uw (dagelijkse) boodschappen doen.

Het bruisende en gezellige stadscentrum van 's-Hertogenbosch is ook snel bereikbaar, zowel met de auto, als met het openbaar vervoer en evt de fiets.

Zoekt u recreatief vermaak? Het nabijgelegen recreatiegebied Engelermeer (net aan de andere kant van de A59 gelegen) is een heerlijk gebied om te wandelen, recreëren enz.----
De brochure met indelingstekening is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.


Lees meer Verberg