RUIME BUNGALOW MET CARPORT EN FIJNE TUIN, RUSTIG GELEGEN IN NIEUWKUIJK

Verkocht Nieuwkuijk Plataanstraat 2
Bent u op zoek naar een bungalow? In Nieuwkuijk bieden wij nu een bungalow aan met 4 slaapkamers, een kantoorruimte (evt 5e slaapkamer), carport, oprit en fijne tuin. De woning is voorzien van 11 zonnepanelen. De woning is heerlijk rustig gelegen in een wijk met vergelijkbare (vrijstaande) woningen en aan de rand van de bebouwing in Nieuwkuijk, gelegen nagenoeg tegen de Meerdijk aan.

Indeling
Via de ruime en lange entreehal/gang betreedt u de woning.
Vanuit de gang zijn de diverse vertrekken te bereiken.
Aan de linkerzijde bevinden zich 3 slaapkamers. Deze zijn allen voorzien van (handbediende) rolluiken. 2 Slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast.
De meterkast is in 2019 gemoderniseerd en uitgevoerd met 8 groepen (automatische zekeringen) en 2 aardlekschakelaars.

Achter in de gang bevindt zich het ruime toilet (uitgevoerd met een wandcloset en fonteintje) en de CV-ruimte. De woning is voorzien van een moderne Nefit Trendline HR/CW5 combiketel (bouwjaar 2020, eigendom, ketel is in 2021 geïnstalleerd).

Vanuit de gang ... bereikt u ook de kantoorruimte. Deze ruimte is voorzien van een vaste kast en is natuurlijk eventueel ook als slaapkamer te gebruiken.
Achter in de woning bevindt zich de grote inpandige berging (voormalige garage). Met ca 26 m2 oppervlakte heeft u hier meer dan voldoende opbergmogelijkheden. De berging is voorzien van een houtkacheltje, diverse schappen/opbergmogelijkheden en een werkbank.

Aan de rechterzijde van de entreegang bevindt zich de 4e slaapkamer en de badkamer.
De badkamer is uitgevoerd met een douchecabine (met thermostaatkraan) en een wastafelmeubel (met spiegel en verlichting).

De woonkamer is ruim uitgevoerd (afmeting circa 6,28 x 3,60 meter) en voorzien van een tegelvloer en een modern spanplafond met inbouwverlichting (spots). Een open haard zorgt voor extra gezelligheid en natuurlijk warmte op de killere (herfst/winter-)dagen.

De open keuken (gelegen direct naast de woonkamer) is voorzien van een keukeninrichting in hoekopstelling. U heeft de mogelijkheid om hier ook uw eettafel te plaatse (afmeting keuken circa 4,43 x 2,65 meter).
De keuken is uitgevoerd in MDF en voorzien van boven- en onderkasten en diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap (met afvoer naar buiten) en een close-in boiler. Er zijn 2 RVS spoelbaken aanwezig.
De aanwezige combi oven/magnetron functioneert niet helemaal meer naar behoren.
Het keukenraam is voorzien van een handbediend zonneluifel.

Carport
U heeft de mogelijkheid om uw auto('s) op de eigen oprit en onder de carport te parkeren.
Parkeren hoeft dus geen enkel probleem op te leveren!
Vanuit de oprit is via een poort de tuin te bereiken.

Tuin
De tuin is netjes en verzorgd aangelegd. Diverse paden / sierbestrating, gazon en begroeiing lopen mooi in elkaar over.
Op het gemoderniseerde terras (aangelegd met grote terrastegels) is het heerlijk vertoeven op mooie zonnige dagen en daarmee genieten in optima forma van de eigen tuin en woonomgeving. De tuin biedt voldoende privacy.


Zonnepanelen
In juni 2019 zijn er op de woning 11 zonnepanelen geïnstalleerd. Deze hebben een vermogen van (indicatief) 3300 WP.
De zonnepanelen zijn in eigendom (geen huur).


Bijzonderheden
* 11 zonnepanelen aanwezig
* gevel is gereinigd met hogedruk, geïmpregneerd en opnieuw gevoegd.
* moderne HR combiketel (bouwjaar 2020, geïnstalleerd in 2021)
* maar liefst 4 (en zelfs evt 5) slaapkamers
* rustige ligging in fijne woonwijk.


Maatvoering
* woonoppervlakte: circa 120 m2
* oppervlakte inpandige berging: circa 26 m2
* oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (carport): circa 15 m2
* inhoud: circa 400 m3.


Ligging
Deze woning is gelegen in Nieuwkuijk aan de rand van de bebouwing. U loopt meteen de achter de woning gelegen Meerdijk op. Het is hier prachtig wandelen, fietsen en/of ontspannen!

De centrale ligging zorgt er voor, dat u snel (bijvoorbeeld via de A59) de bruisende binnenstad van 's-Hertogenbosch en andere belangrijke voorzieningen bereikt. Omliggende plaatsen zoals Vlijmen en Drunen hebben een uitstekend voorzieningenniveau met scholen, een groot aanbod van winkels, sportaccommodaties en recreatieve mogelijkheden.

Nieuwkuijk is een plaats in de gemeente Heusden. Per 1 januari 2020 had deze plaats circa 2.100 inwoners.
De plaats maakt deel uit van de Langstraat. Bij Nieuwkuijk behoort abdij Mariënkroon met daarbij de toren van het voormalige kasteel Onsenoort en kasteel d'Oultremont, het bekende kasteel van het voormalige themapark Het Land van Ooit. Daarnaast staat in Nieuwkuijk de werkende korenmolen "Emma".
Het is duidelijk dat het dan ook heerlijk wonen is in Nieuwkuijk.


----
Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg