RUIM DRIE-KAMER APPARTEMENT MET EIGEN TUIN EN GARAGE IN 'S-HERTOGENBOSCH-ZUID GELEGEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Zuiderparkweg 95
Bent u op zoek naar gelijkvloers wonen in een ruim appartement, maar wilt u toch ook nog beschikken over een tuin en een garage?
En wilt u graag wonen in 's-Hertogenbosch-Zuid met de gezellige Bossche binnenstad binnen handbereik?
Aan de Zuiderparkweg 95 bieden wij nu een appartement aan, volledig gelegen op de begane grond, met een eigen voordeur/ingang, 2 slaapkamers, ruime woonkamer, open keuken en een eigen tuin van ca 57 m2, alsmede een ruime garage, waarvan de loopdeur direct uitkomt in de eigen tuin.
Dus wilt u voorsorteren op de toekomst om levensbestendig te gaan wonen? Kom dan zeker eens kijken naar dit fijne appartement.

Indeling
Dit appartement heeft een eigen voordeur en maakt niet gebruik van de centrale entreeportalen voor het appartementencomplex.
Entreehal met meterkast en garderobenis en toegang tot de ruime woonkamer.
De woonkamer is (zoals het grootste deel van het appartement) afgewerkt met een natuurstenen vloer en stucwerk wanden.
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft direct zicht op de ... Zuiderparkweg (en parkeerplaatsen).

De open keuken is in hoekopstelling uitgevoerd en voorzien van inbouwapparatuur, zoals een vaatwasmachine, koelkast, vrieskast, recirculatie afzuigkap, gaskoookplaat en een losse magnetron. Er is voldoende kast- en laderuimte aanwezig. Het zwarte granieten aanrechtblad geeft een luxe uitstraling en een mooi contrast t.o.v. de MDF wit hoogglans deurtjes.
Vanuit de keuken is de CV-/bergruimte te bereiken. U treft hier aan een Vaillant HR Solide combiketel van 2008 (eigendom) en de mechanische ventilatie unit. Er is hier nog ruimte voor het opbergen van diverse spullen.

Via de gang bereikt u de badkamer, het toilet en de 2 slaapkamers.
Het toilet is uitgevoerd met een duobloc wc en fonteintje.
De badkamer is voorzien van een douchehoek (douche met thermostaatkraan), een duobloc wc en een wastafel. Deze badkamer is ruim opgezet, zodat ook minder valide mensen hier gemakkelijk gebruik van kunnen maken. De verwarming geschiedt via een grote designradiator en een elektrische vloerverwarming (met LCD bedieningspaneel te programmeren).
In de badkamer is de aansluiting t.b.v. de wasmachine en droger.

Aan de achterzijde van het appartement (aan de 'rustige zijde') bevinden zich de 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een rechtstreekse verbinding met de badkamer.
De slaapkamers zijn afgewerkt met stucwerk wanden. Vanuit beide slaapkamers is via een loopdeur de achtertuin te bereiken.

Tuin
De grote achtertuin is natuurlijk dé grote troef van dit appartement. Wie wil er nu niet een appartement, maar ook nog een fijne tuin om heerlijk te genieten in de zon?
De tuin is circa 6,50 x 8,80 meter groot, dus u heeft de beschikking over een echt behoorlijke tuin!
Achter de tweede slaapkamer is ook nog een overdekt terras (circa 2,60 x 2,00 meter).

Aangezien de tuin op het zuidoosten is gelegen, kunt u optimaal genieten van de zon! Een elektrisch bedienbare zonneluifel en screen is aanwezig en is dan ook geen overbodige luxe op warme zomerse dagen. U houdt het behaaglijk koel in de (grootste) slaapkamer en onder de luifel op uw eigen terras.
De tuin is uitgevoerd met een kraantje.

Vanuit de tuin is de eigen garage te bereiken.
Deze grote garage (ca 2,94 x 6,90 meter) is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur.
U kunt hier natuurlijk veilig uw eigen auto binnen parkeren en heeft dan nog voldoende ruimte over in de garage om bijvoorbeeld uw tuinmeubels en een fiets te stallen.

VvE
Als eigenaar van een appartementsrecht wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars.
De VvE zorgt o.a. voor het collectief belang van alle eigenaren. De maandelijkse bijdrage wordt o.a. gebruikt voor klein en toekomstig onderhoud (reserveringen), opstalverzekering, elektraverbruik algemene ruimten, (eigen) waterverbruik, onderhoud liften, schoonmaakkosten algemene ruimten enz.
Het reserveren voor toekomstig onderhoud is een grote kostenpost in de jaarlijkse begroting, maar zorgt er voor, dat in de toekomst het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd kan blijven worden.
Een actieve VvE zorgt er met een goede financiële administratie voor, dat dit soort zaken goed geregeld is.

De maandelijkse bijdrage (2022) aan de VvE bedraagt € 145,76.


Maatvoering
* woonoppervlakte: circa 97 m2
* oppervlakte overdekt terras: circa 5 m2
* oppervlakte garage: circa 20 m2
* oppervlakte achtertuin: circa 57 m2.


Ligging
Dit appartement maakt deel uit van een in 1995 gerealiseerd appartementencomplex op de hoek van de Pettelaarseweg en de Zuiderparkweg.
De centrale ligging zorgt er voor dat u alle voorzieningen binnen handbereik heeft. Denk bijvoorbeeld aan de Bossche binnenstad, maar ook aan natuurgebieden zoals het tegenoverliggende Zuiderpark en het prachtige recreatiegebied De Zuiderplas.

Op loopafstand zijn meerdere winkels gelegen, waaronder de Jumbo supermarkt, ideaal voor uw dagelijkse boodschappen.

Er zijn goede openbaar vervoer verbindingen, maar ook met de auto of fiets bereikt u snel en gemakkelijk bijvoorbeeld de binnenstad.
De op- en afrit van de autosnelweg A-2 is binnen enkele minuten bereikbaar.


Bijzonderheden
* centrale ligging in 's-Hertogenbosch-Zuid, vlakbij de Bossche binnenstad!
* met eigen tuin van maar liefst 57 m2 en een eigen garage
* energielabel A
* veilig wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.


Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons kantoor ter hand gestelde tekeningen en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg