FIJN 3-KAMERAPPARTEMENT, MOOI GELEGEN IN KLEINSCHALIG APPARTEMENTENCOMPLEX 'DE ROTONDE' OP MAASPOORT

Verkocht 's-Hertogenbosch Schout van Raesfeltstraat 7
Ben je op zoek naar een betaalbaar 3-kamer appartement in de fijne woonwijk Maaspoort?
Op de 1e verdieping is dit leuke appartement gelegen en o.a. uitgevoerd met 2 slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en een balkon. De berging bevindt zich op de begane grond en parkeren van de auto doet u op de openbare parkeervakken rondom het appartementengebouw 'De Rotonde'.

Entree
Het appartement is uitgevoerd met een videofoon installatie. U kunt dus zien wie er bij de centrale voordeur staat. Een veilige gedachte. Vanuit de centrale entree is de lift en de trap bereikbaar, welke toegang geeft tot o.a. de eerste verdieping.

Het appartement
Vanuit de galerij bereikt u meteen de voordeur van het appartement.

Indeling
Entreehal met meterkast, CV-ruimte (Vaillant combiketel, bouwjaar 2011 en mechanische ventilatie unit) en toegang tot nagenoeg alle vertrekken.
De woonkamer is aan de voorzijde van het appartementencomplex gelegen en heeft een uitkijk over de Schout van Haestrechtsingel. De woonkamer (circa 23 m2) is ... afgewerkt met vloerbedekking en de wanden zijn behangen.

De open keuken is uitgevoerd met een keukenblok met boven- en onderkasten en de volgende inbouwapparatuur:
gaskookplaat, (motorloze) afzuigkap, koel-/vriescombinatie en combi oven/magnetron (de aanwezige vaatwasmachine is defect).

Vanuit de woonkamer is het inpandige balkon (ca 5 m2) bereikbaar. U kunt hier heerlijk zitten en genieten van de woonomgeving.
(het balkon is op het zuiden gelegen, dus zon georiënteerd).

Het appartement is uitgevoerd met 2 slaapkamers.
Afmeting slaapkamer 1: circa 3,10 x 4,04 meter
Afmeting slaapkamer 2: circa 2,10 x 3,10 meter.
Een slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en de andere voorzien van ondertapijt. De wanden zijn ook hier afgewerkt met behang.

Vanuit de slaapkamer 1 is (en ook vanuit de hal) de badkamer bereikbaar.
De eenvoudige badkamer is uitgevoerd met een douchehoek en een wastafel.
Tevens kunt u hier de wasmachine plaatsen.
De vloer en wanden van de badkamer zijn geheel betegeld.
Naast de badkamer is de (separate) toiletruimte gelegen (voorzien van wc met fonteintje).

Het appartement heeft een eigen CV-ketel. U betaalt dus echt voor uw eigen verwarming en warm-waterverbruik!
De ketel dateert van 2011 en is uitgevoerd als combi-ketel (Vaillant HR Solide Plus, HR107/CW4).

Berging
Op de begane grond heb je de beschikking over een eigen berging.
Handig om diverse spullen op te bergen en bijvoorbeeld jouw fiets te stallen.
Afmeting berging: circa 1,85 x 2,60 meter.

VvE
Als eigenaar van een appartementsrecht word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars.
De VvE zorgt o.a. voor het collectief belang van alle eigenaren. De maandelijkse bijdrage wordt o.a. gebruikt voor klein en toekomstig onderhoud (reserveringen), opstalverzekering, elektraverbruik algemene ruimten, (eigen) waterverbruik, onderhoud lift, schoonmaakkosten algemene ruimten enz.
Het reserveren voor toekomstig onderhoud is een grote kostenpost in de jaarlijkse begroting, maar zorgt er voor, dat in de toekomst het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd kan blijven worden.
Een actieve VvE zorgt er met een goede financiële administratie voor, dat dit soort zaken goed geregeld is.

Doordat er een aantal jaren geleden zonnepanelen zijn aangeschaft door de VvE, is het elektra-verbruik t.b.v. de algemene ruimten zeer laag. Dit heeft weer een gunstig effect op de maandelijkse bijdrage, die de eigenaren verschuldigd zijn aan de VvE.

Ook is er een 'eigen monteur' (een van de bewoners), die vaak een helpende hand kan bieden bij kleine reparaties van het appartementencomplex.

Bijdrage VvE
De servicekosten bedragen € 127,43 per maand.

Maatvoering
* woonoppervlakte circa 69 m2
* oppervlakte (inpandig) balkon: circa 5 m2
* oppervlakte berging: circa 5 m2.


Bijzonderheden
* appartement met 2 slaapkamers
* betaalbaar appartement in een fijne woonomgeving op Maaspoort (Maasoever)
* videofoon installatie aanwezig
* dubbele beglazing (energiezuinige HR beglazing) in woonkamer recent vernieuwd (2021) op initiatief van de VvE
* buitenschilderwerk in/omstreeks 2021 uitgevoerd
* energielabel: B.

Ligging
Dit appartement is gelegen in het appartementencomplex 'De Rotonde' in de woonwijk Maaspoort (Maasoever).
De Maasoever is een van de jongste woonwijken van de Maaspoort in 's-Hertogenbosch.
Deze moderne woonwijk kenmerkt zich door haar veelzijdigheid en uitstekend voorzieningenniveau.

Zo treft u naast een uitgebreid winkelaanbod ook scholen, kinderdagverblijven, sportaccommodaties, recreatiegebieden (o.a. Noorderplas met Burgemeester van Zwietenplantsoen en Maasoever) aan en vaak op een steenworp afstand.

Wonen in Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied; u zult zich er snel thuis voelen en hebt alle wenselijke voorzieningen binnen handbereik!

Winkelcentrum Lokerenpassage/ Maaspoort is fraai en geheel overdekt. Hier vindt u een scala aan winkels, o.a. 2 supermarkten (AH, Jumbo), drogisten (Kruidvat, Etos), schoenmaker, slijter, bakker, slager, restaurant, opticiens enz.

Ook het wijkwinkelcentrum 'Goulmy- en Baarplein' met o.a. Plus supermarkt, een restaurant en moderne cafetaria is snel bereikbaar op enkele minuten loop- en/of fietsafstand.

En zoekt u ontspanning? Je zit vlakbij de prachtige Maasdijk met een prachtige omgeving en zicht op de Maas en de uiterwaarden en hun fraaie flora en fauna. Ideaal om te ontspannen te voet of per fiets!

----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg