FIJN DRIE-KAMER APPARTEMENT OP 7E VERDIEPING MET BERGING EN EIGEN PARKEERPLAATS IN OVERDEKTE GARAGE

Verkocht 's-Hertogenbosch Schout van Hanswijkplein 40
Ben je op zoek naar een fijn appartement met een ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, een 'woningbreed balkon' en met een schitterend uitzicht vanaf de 7e verdieping over de rivier De Maas, de uiterwaarden en parkachtig groen? Aan de Schout van Hanswijkplein 40 bieden we zo'n mooi appartement aan.
Met eigen berging in het souterrain en een parkeerplaats in de parkeergarage ontbreekt het je hier aan niets!

Indeling
Begane grond
Op de begane grond bevindt zich de ruime, verzorgde entreehal met de brievenbussen, de videofooninstallatie en toegang tot het trappenhuis en de lift.
Van hieruit bereik je gemakkelijk de zevende verdieping, waar het appartement is gelegen, maar ook de berging in het souterrain of de parkeerplaats in de parkeergarage.

Indeling appartement
Vanuit de lift (of trapportaal) bereik je inpandig het appartement.
De ruime entreehal geeft toegang tot de diverse vertrekken.

De woonkamer is van een prettig ruim formaat (circa 5,79 x 5,68 meter) en heeft een aangename inval van daglicht dankzij de ... ramen in de zijgevel en de enorme raampartij bij het balkon. Op de vloer ligt laminaat en de wanden zijn afgewerkt met pleisterwerk/spuitwerk.
Het grote raam bij het balkon is in 2021 voorzien van brede zonnescreens (stormbestendig uitgevoerd), volledig elektrisch bedienbaar met een afstandsbediening.
Zo houdt u de temperatuur in de woonkamer ook aangenaam op warme zomerse dagen!
Een rolhor bij de balkondeur zorgt er ook voor, dat u de deur open kunt zetten zonder dat insecten het appartement binnenkomen.

In de hoek van de woonkamer is de keuken geplaatst, eveneens in hoekopstelling.
Behalve dat je hier over voldoende kastruimte beschikt, is er ook diverse inbouwapparatuur, die recent gedeeltelijk is vernieuwd.
Zo heb je de beschikking overeen keramische kookplaat (augustus 2021, 5 jaar garantie), vlakscherm afzuigkap, een combi magnetron/oven, (november 2020, eveneens met 5 jaar garantie) en een RVS spoelbak.
In de keuken is een aansluiting aanwezig om eenvoudig een vaatwasmachine te plaatsen.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, welke beide afgewerkt zijn met laminaatvloeren. De kleine slaapkamer geeft direct toegang tot het balkon en is voorzien van een plissé-hor en een hoekkast. De grote slaapkamer is naast de badkamer gesitueerd. De aanwezige witte kast blijft achter.

Vanuit de entreehal is bereikbaar de berging, waar u ook uw wasmachine kunt plaatsen. In deze ruimte is de Itho Daalderop WTW installatie (warmte-terug-win) geplaatst. Deze is in januari 2021 geheel vernieuwd en heeft 2 jaar fabrieksgarantie. De berging is groot genoeg om er nog diverse spullen te plaatsen / op te bergen.

De toiletruimte is uitgevoerd met een duobloc wc (april 2021 vernieuwd) en een fonteintje. De vloer en wanden zijn hier in lichte kleurstelling betegeld.
De badkamer is eveneens in lichte kleurstelling betegeld en uitgevoerd met een ligbad, een douchecabine en een wastafel.

Breed balkon
Zowel vanuit de woonkamer als één van de slaapkamers heb je toegang tot het 'woningbrede balkon'. Deze is gelegen op het oosten, dus is het hier behalve een fantastisch uitzicht ook nog eens heerlijk genieten in de (ochtend-)zon. Vanaf het balkon heb je een prachtig weids uitzicht over de groene parkachtige omgeving en de Maas.
Afmeting balkon: circa 1,56 x 8,35 meter.

Bijdrage VvE
de servicekosten bedragen € 215,38 per maand, inclusief € 67,71 als voorschot stookkosten.

Veilig parkeren
U parkeert uw auto veilig en gemakkelijk in de (afgesloten) parkeergarage op uw eigen parkeerplaats. De garage is via een elektrisch (op afstand bedienbare) poort te bereiken. Zo hoeft u nooit naar een parkeerplaats te zoeken en staat uw auto veilig en droog!

Rondom het appartementengebouw zijn volop (gratis) parkeermogelijkheden voor uw bezoekers.

Berging
In het souterrain heb je de beschikking over een eigen berging. Deze ruime berging is voorzien van een (oud) keukenblok en diverse keukenkastjes, zodat u uw spullen gemakkelijk kunt opbergen.
Afmeting berging: circa 2,40 x 3,30 meter.

Maatvoering
* woonoppervlakte circa 75 m2
* oppervlakte balkon: circa 13 m2
* oppervlakte berging: circa 8 m2.


Bijzonderheden
* op zevende verdieping gelegen portiek-appartement
* betaalbaar appartement op toplocatie aan de Maas
* videofoon installatie aanwezig
* prachtig vrij uitzicht, dus iedere dag weer genieten!
* eigen parkeerplaats in de parkeergarage
* eigen berging in souterrain
* energielabel: B.

Ligging
Dit appartement is gelegen in het appartementencomplex Metropolis, direct aan rivier De Maas gelegen.
U heeft een fantastisch en vooral vrij uitzicht over al het water en al het groen, dat ons (Brabantse) land te bieden heeft. U geniet hier dagelijks van het optimale 'buitengevoel, dat deze woonomgeving u te bieden heeft!

De Maasboulevard is een van de jongste woonwijken van de Maaspoort in 's-Hertogenbosch.
Deze moderne woonwijk kenmerkt zich door haar veelzijdigheid en uitstekend voorzieningenniveau.

Zo treft u naast een uitgebreid winkelaanbod ook scholen, kinderdagverblijven, sportaccommodaties, recreatiegebieden (o.a. Noorderplas met Burgemeester van Zwietenplantsoen en Maasoever) aan en vaak op een steenworp afstand.

Wonen in Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied; u zult zich er snel thuis voelen en hebt alle wenselijke voorzieningen binnen handbereik!
Winkelcentrum Lokerenpassage/ Maaspoort is fraai en geheel overdekt. Hier vindt u een scala aan winkels, o.a. 2 supermarkten (AH, Jumbo), drogisten (Kruidvat, Etos), schoenmaker, slijter, bakker, slager, restaurant, opticiens enz.
Ook het wijkwinkelcentrum 'Goulmy- en Baarplein' met o.a. Plus supermarkt, een restaurant en moderne cafetaria is snel bereikbaar op enkele minuten loop- en/of fietsafstand.
U zit onmiddellijk aan de prachtige Maasdijk met zicht op de uiterwaarden en hun fraaie flora en fauna. Ideaal om te ontspannen te voet of per fiets!

----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg