DRIEKAMER HOEKAPPARTEMENT OP 3E VERDIEPING GELEGEN OP KORTE AFSTAND VAN STADSCENTRUM

Vraagprijs: € 245.000 k.k. 's-Hertogenbosch Van Ruusbroecstraat 93
STARTERS OPGELET!

In 's-Hertogenbosch-Zuid, direct aan de Zuiderpassage gelegen, ruim driekamer appartement, gelegen op de derde verdieping met mogelijkheid om gebruik te maken van de centrale fietsenstalling op de begane grond.
Het appartement heeft een prachtig (vrij) uitzicht over (o.a.) 's-Hertogenbosch-Zuid en is gelegen in de kopflat aan de Van Ruusbroecstraat.
Bent u op zoek naar een fijn starters-appartement met een ruime woonkamer en 2 slaapkamers, kom dan zeker eens een kijkje nemen.

Toegang / entree
Via de videofooninstallatie kunt u zien en horen, wie er voor de centrale voordeur staat. Een veilige gedachte, u bepaalt zelf wie u binnen laat!
Via de centrale opgang (met trapportaal en lift) bereikt u de 3e verdieping. Via de (gesloten) portaal komt u bij het appartement.
Dit appartement is dus niet aan de galerij gelegen, maar het betreft hier een portiekflat.

Indeling appartement.
Ruime entree, uitgevoerd met hal en gang, welke voorzien zijn van een eikenhouten planken vloer.
De ruime woonkamer (ca 25 m2) ... is eveneens voorzien van een eikenhouten planken vloer. U heeft vanuit de woonkamer een mooi uitzicht over 's-Hertogenbosch-Zuid en richting het Bossche stadscentrum.
Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken (circa 4 m2). Het balkon heeft een zuid-ligging, dus optimaal gelegen qua bezonning.

De dichte keuken is eenvoudig van uitvoering en voorzien van een keukenblok met granito werkblad en diverse onderkasten. Er is geen inbouwapparatuur aanwezig.
De CV-combiketel is tevens in de keuken geïnstalleerd (Remeha Avanta HR combiketel, bouwjaar 2009).

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. In 1 slaapkamer is een aansluiting gemaakt t.b.v. de wasmachine.
De 2 slaapkamers zijn uitgevoerd met een vaste kast en afgewerkt met vloerbedekking.
De badkamer is voorzien van een douchehoek en een wastafel met ondermeubel. De wanden zijn geheel betegeld (kleur wit).
Het toilet is separaat van de badkamer uitgevoerd.
Vanuit de hal is ook nog een handige bergruimte beschikbaar. Hier kunt gemakkelijk al uw spulletjes opbergen.

Centrale fietsenberging
Voor het plaatsen van uw fiets staat de centrale fietsenberging voor u als bewoner/eigenaar ter beschikking.

Parkeren
U parkeert uw auto voor of rondom het appartementengebouw. Er is hier een ruime parkeergelegenheid beschikbaar.
(parkeren is gratis).

Maatvoering
* woonoppervlakte circa 70 m2
* oppervlakte inpandige berging: circa 3 m2
* oppervlakte balkon: circa 4 m2
* inhoud appartement circa 225 m3.

Bijzonderheden
* prachtig vrij uitzicht, dus iedere dag weer genieten!
* appartement is nagenoeg geheel voorzien van kunststof ramen met draai-/kiepramen en isolatieglas
* 2 slaapkamers
* dit appartement is uitgevoerd met centrale verwarming, dus geen gevelkachels meer aanwezig
* het appartement is eenvoudig afgewerkt
* energielabel: C
* maandelijkse bijdrage aan VvE: € 297,84 (2021).


Ligging
Dit fijne appartement is gelegen in het gewilde stadsdeel 'Zuid'.
Het mooie Zuiderpark is op loopafstand te bereiken, maar het gezellige stadscentrum van 's-Hertogenbosch is natuurlijk ook snel bereikbaar. U kunt hier heerlijk shoppen, of gezellig vertoeven en genieten van het Bourgondische en gastronomische leven in een van de vele horecagelegenheden, die de Bossche binnenstad kent.
Ook op het gebied van recreatie/ontspanning woont u hier goed; de Zuiderplas en bijvoorbeeld het prachtige natuurgebied 'Het Bossche Broek' zijn beiden op een steenworp afstand gelegen.
De bus stopt direct voor het appartementencomplex; wilt u gebruik maken van de bus, dan kan dit dus heel eenvoudig met in- en uitstappen recht voor de deur!

Kenmerk van deze woonomgeving is veel groen, een heerlijke woonomgeving en de centrale ligging met snelle bereikbaarheid. Zo is bijvoorbeeld de Randweg A2 heel snel vanaf de Van Ruusbroecstraat te bereiken!

Vereniging van Eigenaars (VvE)
U wordt als eigenaar van een flatwoning automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage die u verschuldigd bent wordt aangewend voor bijv. opstalverzekering, onderhoud en schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten en reservering om toekomstig onderhoud te kunnen uitvoeren. De verkopende makelaar beschikt over de relevante stukken van de VvE en kan u informeren over de (financiële) situatie van de VvE.


----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg