MOOI AFGEWERKT TWEEKAMER HOEKAPPARTEMENT OP 3E VERDIEPING GELEGEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Van Ruusbroecstraat 103
In 's-Hertogenbosch-Zuid, direct aan de Zuiderpassage gelegen, ruim twee-kamer appartement (voorheen een drie-kamer appartement), gelegen op de derde verdieping met mogelijkheid om gebruik te maken van de centrale fietsenstalling op de begane grond.
Het appartement heeft een prachtig (vrij) uitzicht over (o.a.) 's-Hertogenbosch-Zuid.
Bent u op zoek naar een instapklaar appartement met een ruime woonkamer, moderne (dichte) keuken en slaapkamer met balkon, kom dan zeker eens een kijkje nemen.

Indeling
Vanuit de gemeenschappelijke entreehal, voorzien van bellenplateau en brievenbussen, is het appartement via de lift en trappenportaal bereikbaar.

Appartement
entreehal/gang met gemoderniseerde meterkast (met 4 groepen en 2 aardlekschakelaars) en bergkast.
De ruime woonkamer is aan de zuidzijde gelegen en heeft derhalve een prachtig en vrij uitzicht over het winkelcentrum en de achterliggende wijk ('s-Hertogenbosch-Zuid).
Doordat een oorspronkelijke tweede slaapkamer is samengevoegd met de woonkamer, is de woonkamer vergroot ... tot een ruime 27 m2 (afmeting: circa 3,87 x 7,00 meter).
De woonkamer is modern afgewerkt met o.a. een mooie PVC vloer.
De muren in het appartement zijn voorzien van nieuw (strak) stucwerk. Daarbij zijn de wandcontactdozen, schakelaars e.d. meteen naar de juiste plaats gebracht en zijn de wandcontactdozen en schakelaars vernieuwd.
Ook de verwarmingsradiatoren en -leidingen in het appartement zijn vernieuwd; u heeft nu de beschikking over moderne verwarmingsradiatoren, 'die weer gezien mogen worden'.

Zou u weer over 2 slaapkamers willen beschikken, dan is er een mogelijkheid om de woonkamer weer te verkleinen om daarmee weer een 2e slaapkamer te realiseren.

De (dichte) keuken (2015 vernieuwd) is uitgevoerd met 2 werkbladen en onderkasten.
Deze moderne keuken is o.a. voorzien van een koelkast, vrieskast, 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, oven en vaatwasmachine..
Door de 2 keukenblokken beschikt u over voldoende werkblad; de keuken is voorzien van een RVS spoelbak.
Ook hier is een mooie PVC vloerafwerking aangebracht.

Vanuit de centrale hal (met PVC vloer) is o.a. het toilet, de badkamer en slaapkamer bereikbaar.
De badkamer is voorzien van een douche (uitgevoerd met thermostaatkraan) en wastafelmeubel. De wanden zijn voorzien van (modern) tegelwerk, de vloer is nog uitgevoerd in origineel terrazzo/granito vloerafwerking.
Erg handig is ook dat het toilet separaat is van de doucheruimte; ook hier zijn de wanden voorzien van (modern) tegelwerk. Het toilet beschikt over een modern wandcloset.

De slaapkamer is netjes afgewerkt met o.a. behaaglijke vloerbedekking en stucwerk wanden.
Twee praktische inbouwkasten zorgen er voor, dat u niet persé een losse kast in de slaapkamer hoeft te plaatsen, alhoewel die mogelijkheid er qua ruimte wel is.
Afmeting slaapkamer: circa 3,13 x 3,87 meter.

Vanuit de slaapkamer bereikt u het inpandige balkon. Het balkon is netjes afgewerkt met o.a. tegelvloer en afvoerputje (voor evt. overtollig regenwater). U kunt hier heerlijk vertoeven en heeft een mooi uitzicht over de naastgelegen wijk.
Op het balkon is in een afgesloten (en verwarmde) ruimte de CV-installatie geplaatst (Nefit HR Combi, bouwjaar omstreeks 1997) en heeft u de mogelijkheid om uw wasmachine te plaatsen.

Centrale fietsenberging
Voor het plaatsen van uw fiets staat de centrale fietsenberging voor u als bewoner/eigenaar ter beschikking.

Parkeren
U parkeert uw auto voor het appartementengebouw. Er is hier een ruime parkeergelegenheid beschikbaar.
(parkeren is gratis).


Maatvoering
* woonoppervlakte circa 64 m2
* oppervlakte loggia/balkon: circa 4 m2
* overig inpandige ruimte (CV ruimte) circa 2 m2
* inhoud appartement circa 200 m3.


Bijzonderheden
* prachtig vrij uitzicht, dus iedere dag weer genieten!
* appartement is voorzien van kunststof ramen met draai-/kiepramen en isolatieglas
* dit appartement is uitgevoerd met centrale verwarming, dus geen gevelkachels meer aanwezig
* binnenzijde geheel gemoderniseerd vanaf 2019 met o.a. moderne pvc-vloer, stucwerk wanden en nieuwe verwarmingsradiatoren
* maandelijkse bijdrage aan VvE: € 297,84 (2021).


Ligging
Dit appartement is gelegen in het gewilde stadsdeel 'Zuid'.
Het mooie Zuiderpark is op loopafstand te bereiken, maar het gezellige stadscentrum van 's-Hertogenbosch is natuurlijk ook snel bereikbaar. U kunt hier heerlijk shoppen, of gezellig vertoeven en genieten van het Bourgondische en gastronomische leven in een van de vele horecagelegenheden, die de Bossche binnenstad kent.
Ook op het gebied van recreatie/ontspanning woont u hier goed; de Zuiderplas en bijvoorbeeld het prachtige natuurgebied 'Het Bossche Broek' zijn beiden op een steenworp afstand gelegen.
De bus stopt direct voor het appartementencomplex; wilt u gebruik maken van de bus, dan kan dit dus heel eenvoudig met in- en uitstappen recht voor de deur!

Kenmerk van deze woonomgeving is veel groen, een heerlijke woonomgeving en de centrale ligging met snelle bereikbaarheid. Zo is bijvoorbeeld de Randweg A2 heel snel vanaf de Van Ruusbroecstraat te bereiken!Vereniging van Eigenaars (VvE)
U wordt als eigenaar van een flatwoning automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage die u verschuldigd bent wordt aangewend voor bijv. opstalverzekering, onderhoud en schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten en reservering om toekomstig onderhoud te kunnen blijven uitvoeren. De verkopende makelaar beschikt over de relevante stukken van de VvE en kan u informeren over de (financiële) situatie van de VvE.


----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg