MODERN EN INSTAPKLAAR RUIM HOEKAPPARTEMENT OP 1E VERDIEPING MET BERGING OP BEGANE GROND

Verkocht 's-Hertogenbosch Kruiskampsingel 1
MODERN EN INSTAPKLAAR RUIM HOEKAPPARTEMENT OP 1E VERDIEPING MET BERGING OP BEGANE GROND

Op zoek naar een instapklaar, modern afgewerkt en ruim appartement met ruime woonkamer, eetkamer en 2 slaapkamers? De keuken en badkamer zijn in 2017 geheel vernieuwd. Met circa 87 m2 woonoppervlakte heeft u hier de beschikking over een ruim hoekappartement, voorzien van alle comfort. En u kunt er zo in!
Fijn wonen aan de Kruiskampsingel met alle voorzieningen op een steenworp afstand gelegen.

Dit ruime, lichte en instapklare 3-kamer appartement (voorheen 4 kamers) is gelegen op de 1e verdieping en is voorzien van een fijn balkon, gelegen op het zuiden, eigen berging en een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond.


Begane grond:
Via de verzorgde en ruime centrale entreehal met elektronisch bellentableau, videofoon, brievenbussen, lift en trappenhuis komt u het appartementengebouw binnen.

Eerste verdieping:
Helemaal op de hoek gelegen, dus aan het einde van de galerij, bevindt zich het gemoderniseerde ... appartement.

Indeling:
Via een tochtportaal (met garderobekast en gemoderniseerde meterkast uitgevoerd) komt u in de centrale hal van uw eigen appartement. Deze ruime hal geeft toegang tot alle vertrekken.

De lichte en ruime woonkamer beschikt over grote raampartijen en een loopdeur naar het balkon.
De woonkamer is extra ruim van opzet, doordat een voormalige slaapkamer erbij is getrokken. Hierdoor heeft u nu de beschikking over een ruime woon-/zitkamer (ca 26 m2) met een aparte eetkamer/eethoek (ca 8,7 m2).
De woonkamer is afgewerkt met een mooie laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van Spachtelputz afwerking.

Het balkon is qua bezonning gunstig op het zuiden gelegen en biedt een mooi uitzicht op de omgeving. Het balkon is zowel vanuit de woonkamer, als vanuit een slaapkamer bereikbaar.

De dichte keuken is in 2017 helemaal vernieuwd. Bij deze verbouwing is er voor gekozen om 'helemaal van het gas af te gaan'. Hierdoor wordt er nu geen gas meer verbruikt in het appartement. Maar de gasmeter is nog wel aanwezig, dus mocht u toch de voorkeur geven aan bijv koken op gas, dan is dat mogelijk (u dient dan nog wel een gasleiding te leggen naar de nieuwe keuken).
In de keuken heeft u de beschikking over een moderne keukeninrichting. De keuken is voorzien van voldoende kastruimte (boven- en onderkasten en een hoge kast) en uiteraard uitgevoerd met moderne inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, vaatwasmachine, oven, Quooker, koelkast en vrieskast. Er is een RVS spoelbak met uitlekbakje en de kasten en laden zijn uitgevoerd met soft-close sluitingen.
In de keuken hangt een mooie designradiator, die voor de nodige warmte zorgt. De keuken heeft nog een 'vaste kast' voor extra opbergmogelijkheden.

Vanuit de hal zijn de 2 ruime slaapkamers te bereiken. Deze kamers zijn netjes afgewerkt met o.a. laminaatvloeren en Spachtelputz wanden..
Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: ca 3,44 x 4,19 meter. De grote (moderne) kast met schuifdeuren is evt ter overname. (de kast is pas ca 1,5 jaar oud)
- slaapkamer 2: ca 4,18 x 2,83 meter.

De badkamer is ook in 2017 geheel vernieuwd. U heeft nu de beschikking over een fijne sanitaire ruimte, uitgevoerd met een inloopdouche (met massagestralen, moderne uitvoering) en een wastafelmeubel met spiegelkast.
Warmwatervoorziening d.m.v. een 'Clage' elektrische geiser.
De vloer en wanden zijn geheel betegeld.
De separate toiletruimte (ook in 2017 vernieuwd) is uitgevoerd met een wandtoilet en ook hier natuurlijk afgewerkt met modern tegelwerk.

Bijzonderheden:
* alle ramen/kozijnen/deuren (m.u.v. voordeur) zijn uitgevoerd in kunststof, ramen met draai-/kiepstanden en isolatieglas
* 2 ruime slaapkamers, 3e slaapkamer eenvoudig te realiseren, indien gewenst
* moderne keuken (2017)
* moderne badkamer en toiletruimte (2017)
* hoekappartement, dus maar één 'buurman'
* het appartement heeft een glasvezelaansluiting
* instapklaar.

Maatvoering:
* woonoppervlakte appartement: ca 87 m2
* oppervlakte balkon: ca 6,2 m2
* oppervlakte berging: ca 5,6 m2.

Vereniging van Eigenaars (VvE)
Als eigenaar van een appartementsrecht wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars.
De VvE zorgt o.a. voor het collectief belang van alle eigenaren. De maandelijkse bijdrage wordt o.a. gebruikt voor klein en toekomstig onderhoud (reserveringen), opstalverzekering, elektraverbruik algemene ruimten, (eigen) waterverbruik, onderhoud liften, schoonmaakkosten algemene ruimten enz.
Het reserveren voor toekomstig onderhoud is een grote kostenpost in de jaarlijkse begroting maar zorgt er voor, dat in de toekomst het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd kan blijven worden.

Een actieve VvE zorgt er met een goede financiële administratie voor, dat dit soort zaken goed geregeld is.
De maandelijkse bijdrage (2020) aan de VVE bedraagt: € 192,14.
Dit bedrag is inclusief een maandelijks (verrekenbaar) voorschot stookkosten van € 49,10.


Ligging
Dit moderne hoekappartement is gelegen in het appartementencomplex ‘Meanderflat’ in 's-Hertogenbosch West. De bereikbaarheid is prima, zowel vanuit de stad als bijvoorbeeld vanaf de A59.

Het bruisende stadscentrum en het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch zijn snel (binnen circa tien fietsminuten) bereikbaar.
Wonen aan de Kruiskampsingel is daarom heerlijk wonen op een fijne locatie nabij alle belangrijke voorzieningen en niet ver van de gezellige Bossche binnenstad.

Het appartement heeft een mooie, vrije ligging aan de rand van de wijk en grenst aan gemeentelijk groen met diverse looppaden, een kinderboerderij en een speelveld. Tevens ligt recreatiegebied “Het Engelermeer” op fietsafstand.
Verder valt de centrale ligging op ten opzichte van uitvalswegen (A59) en de dagelijkse voorzieningen (winkels, sportaccommodaties, recreatie etc) en er is een goede busverbinding aanwezig.
Het overdekte (en gezellige) winkelcentrum Helftheuvelpassage is nabij gelegen. In dit overdekte grote winkelcentrum vindt u een keur aan winkeltjes, supermarkten, horecagelegenheden.Algemeen
Deze brochure is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.

Het appartement is opgemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg