MODERN DRIE-KAMER HOEKAPPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING, GELEGEN IN PALEISKWARTIER

Verkocht 's-Hertogenbosch Onderwijsboulevard 378
In het moderne appartementencomplex 'Markiezenhof' gelegen (in Paleiskwartier) modern afgewerkt drie-kamer hoekappartement op de 3e verdieping, met o.a. een fijn hoekbalkon, 2 slaapkamers, een berging en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.
Paleiskwartier is een ideale en moderne woonlocatie met het stadscentrum, het NS-station en alle voorzieningen op korte (vaak al op loop-)afstand aanwezig.
Het is hier heerlijk en veilig wonen. Dus bent u op zoek naar een fijn woonappartement op een centrale locatie? Kom dan zeker een kijkje nemen.


Indeling:
Entreehal op de begane grond.
Gezamenlijke entree, voorzien van brievenbussen, bellentableau en een videofooninstallatie. Hierdoor kunt u zowel horen als ook zien wie er bij u aanbelt. Een veilige gedachte!

De centrale hal/entree biedt toegang tot het trappenhuis, de liften en het souterrain met de bergingen en de parkeergarage.
Via de gemeenschappelijke entree en natuurlijk ook vanuit de parkeerkelder is met de lift of trap het appartement te bereiken.
Het appartement is ... gelegen op de derde verdieping.

Indeling appartement:
De hal/entree is voorzien van een houten vloer welke geheel is doorgelegd in nagenoeg het gehele appartement.

Vanuit de hal is er toegang tot o.a. de slaapkamers en woonkamer.
De woonkamer (oppervlakte samen met de keuken ca 38 m2) is aan de voorzijde van het appartement gelegen en voorzien van een open keuken.
Door de grote raampartijen heeft u veel lichtinval en een direct uitzicht over de Onderwijsboulevard.
De woonkamer is netjes afgewerkt met een houten planken vloer.

Vanuit de woonkamer is het hoekbalkon (oppervlakte 7 m²) te bereiken.
Dit balkon ligt op het westen en is daardoor zon georiënteerd. Hier is het dan ook heerlijk vertoeven na een drukke werkdag of lekker relaxen in het vrije weekend!

De moderne keuken is voorzien van onder- en bovenkasten en uiteraard voorzien van inbouwapparatuur, te weten een combi-oven/magnetron, vaatwasmachine, keramische kookplaat, RVS afzuig-/wasemkap en een koelkast.

Het appartement is voorzien van twee ruime slaapkamers.
Deze slaapkamers zijn aan de 'achterzijde' gelegen en daardoor aan de 'rustige kant' gesitueerd.
Afmeting van de grote slaapkamer: ca 4,66 x 3,26 meter.
De tweede slaapkamer wordt op dit moment als hobbyruimte/kantoorruimte gebruikt, maar is natuurlijk prima te gebruiken als 2e slaapkamer. Afmeting 2e slaapkamer: ca 2,56 x 3,26 meter.

De ruime en moderne badkamer is voorzien van een ligbad met douchecombinatie en een wastafel met spiegel en verlichting.
De vloer en wanden zijn hier geheel betegeld.

De modern uitgevoerde toiletruimte is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Ook hier zijn vloer en wanden geheel betegeld.
Naast het toilet bevindt zich de 'technische ruimte'. U treft hier aan de mechanische ventilatie-unit en de warmte-unit**.
Deze technische ruimte biedt tevens plaats voor een wasmachine en eventueel een droger.

Via de gemeenschappelijke hal/ entree zijn – via het trappenhuis en een lift – de parkeergarage met eigen parkeerplaats (nr 138) en een separate, ruime berging (nr 378) bereikbaar. Met de auto bereikt u de parkeergarage via de hellingbaan. De garage is natuurlijk veilig afgesloten en de poort bedient u op afstand vanuit uw auto. Zo kunt u altijd veilig uw auto binnen parkeren en kunt u binnendoor via de lift of trapportaal naar uw appartement gaan.

Binnentuin
Het appartementencomplex de Markiezenhof beschikt over een mooi aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. De eigenaren van Markiezenhof kunnen hier heerlijk vertoeven. Het reguliere onderhoud van de tuin vindt plaats via de Vereniging van Eigenaars.

Bijzonderheden
* het balkon is vanuit de woonkamer te bereiken en zon georiënteerd (westligging)
* 2 ruime slaapkamers
* bijna alle ramen voorzien van draai-/kiepstanden
* het appartementencomplex 'Markiezenhof' heeft een mooi aangelegde en groene binnentuin
* eigen parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage
* verwarming door middel van duurzaam WKO-systeem
* energielabel A..

Maatvoering
* woonoppervlakte appartement: circa 82 m2
* oppervlakte hoekbalkon: circa 7 m2
* oppervlakte berging: circa 3 m2
* inhoud circa 265 m3
* bouwjaar: 2007.


WKO-systeem **
Dit fraaie appartement is aangesloten op het collectieve energiesysteem van 'Paleiskwartier-Noord'. Dit systeem bestaat uit een warmte-koudeopslagsysteem (wko-systeem, waarop 910 woningen en een aantal bedrijven zijn aangesloten.

Hoe werkt het wko-systeem?
In de zomer is er relatief veel warmte aanwezig die in de winter pas nodig is. En andersom: 's winters is er veel koude aanwezig die 's zomers goed gebruikt kan worden. Door opslag van warmte en koude worden vraag en aanbod op elkaar afgestemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van water in zandlagen diep in de bodem. In geboorde bronnen wordt in de zomer warmte en in de winter koude opgeslagen.
Op het moment dat het nodig is, wordt het water omhoog gepompt. De onttrokken energie uit een wko wordt ook wel 'bronenergie' genoemd.
De 'bronenergie' wordt door middel van een aantal warmtepompen 'opgewaardeerd' naar temperaturen die geschikt zijn voor verwarming en warm tapwater.
De warmte wordt in Het Paleiskwartier gebruikt voor verwarming van woningen en bedrijven, en het leveren van warm tapwater.
De koude wordt bij bedrijven gebruikt voor koeling.
Op deze manier maakt u gebruik van een duurzaam warmtesysteem. Goed voor u en goed voor het milieu.


Vereniging van Eigenaars (VvE)
Als eigenaar van een appartementsrecht wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars.
De VvE zorgt o.a. voor het collectief belang van alle eigenaren. De maandelijkse bijdrage wordt o.a. gebruikt voor klein en toekomstig onderhoud (reserveringen), opstalverzekering, elektra-verbruik algemene ruimten, onderhoud liften, onderhoud terrein (binnentuin), schoonmaakkosten algemene ruimten enz.
Het reserveren voor toekomstig onderhoud is een grote kostenpost in de jaarlijkse begroting maar zorgt er voor, dat in de toekomst het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd kan blijven worden.
VvE Markiezenhof is dan ook een 'financieel gezonde VvE', die dit soort zaken goed geregeld heeft.
De maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt: € 160,09 (voor woonappartement én parkeerplaats).


Ligging
Dit fijne appartement is gelegen in de woonwijk Paleiskwartier. Deze veelzijdige woonwijk heeft u alles te bieden, dat u zoekt!
Zo heeft u o.a. aan de Leeghwaterlaan gezellige terrasjes, cafeetjes en restaurants. Maar ook een bioscoop is aanwezig.

Het centraal station van 's-Hertogenbosch is direct vanuit Paleiskwartier, via de 'passerelle' bereikbaar.
Een ideale en centrale ligging derhalve, als u met de trein reist naar en/of van uw werk.
Direct achter het NS station of via de Paleisbrug loopt u binnen enkele minuten naar het gezellige en bruisende stadscentrum van 's-Hertogenbosch.


Algemeen
Deze brochure is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.

het appartement is opgemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg