INSTAPKLAAR EN LUXE AFGEWERKT APPARTEMENT IN PALEISKWARTIER MET PARKEERPLAATS EN EIGEN BERGING

Verkocht 's-Hertogenbosch Bordeslaan 302
In het moderne appartementencomplex 'Het Kabinet' gelegen (in Paleiskwartier) modern afgewerkt en instapklaar twee-kamer appartement op de 4e verdieping, met o.a. een fijn balkon, 1 grote slaapkamer, luxe (complete) badkamer, een berging en een parkeerplaats in de parkeerkelder.

Paleiskwartier is een ideale en moderne woonlocatie met het stadscentrum, het NS-station en alle voorzieningen op korte (loop-)afstand aanwezig. Het is hier heerlijk en veilig wonen. Dus bent u op zoek naar een fijn woonappartement op een centrale locatie?
Kom dan zeker een kijkje nemen.


Indeling:
Ruime entreehal op de begane grond.
Gezamenlijke entree, voorzien van brievenbussen, bellentableau en een videofooninstallatie. Hierdoor kunt u zowel horen als ook zien wie er bij u aanbelt. Een veilige gedachte!

De centrale hal/entree biedt toegang tot het trappenhuis, de liften en het souterrain met de bergingen en de parkeergarage.
Via de gemeenschappelijke entree en natuurlijk ook vanuit de parkeerkelder is met de lift of trap het appartement te ... bereiken.
Het appartement is gelegen op de vierde verdieping.

Indeling appartement:
De ruime entreehal is voorzien van een mooie laminaatvloer, die is doorgelegd in nagenoeg het gehele appartement.
In de hal bevindt zich de moderne meterkast (6 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars) en is er ruimte voor uw garderobe.
Het toilet is uitgevoerd met een wandcloset en fonteintje. De vloer en (gedeeltelijk de) wanden zijn betegeld.

Vanuit de hal is er toegang tot de grote woonkamer met open keuken.
De woonkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen.
Direct valt op de aanwezigheid van de grote raampartijen (westligging), waardoor u veel lichtinval heeft en een direct uitzicht over de prachtige woonomgeving aan de Bordeslaan.
De woonkamer is netjes afgewerkt met o.a. een fraaie laminaatvloer en spuitwerk wand- en plafondafwerking.

De moderne (open) keuken is een lust voor het oog! De lichte keuken is in een wandopstelling uitgevoerd en voorzien van veel werkruimte (groot werkblad) en kastruimte (laden/kasten met 'softclose' sluitingen) en de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, RVS (recirculatie) afzuig-/wasemkap, vaatwasmachine, koelkast en oven.
De oppervlakte van de woonkamer met de open keuken bedraagt ruim 42 m2.

Vanuit de keuken is bereikbaar de inpandige berging. Hier heeft u de mogelijkheid om uw wasmachine en droger te plaatsen. Tevens is hier de warmte-unit geïnstalleerd. (warmte duurzaam opgewerkt t.b.v. verwarming en warm tapwater, zie nadere info over het WKO-systeem)

Het appartement is voorzien van een grote slaapkamer.
Deze slaapkamer is ook aan de voorzijde gelegen en grenst aan het ruime balkon.
De slaapkamer is netjes afgewerkt met o.a. (een mooie 'lichte' vloerbedekking en spuitwerk wanden en plafondafwerking.
Afmeting slaapkamer: ca 4,27 x 3,00 meter.

De badkamer, welke direct vanuit de slaapkamer is te bereiken, is ruim, modern van uitvoering en compleet uitgerust. Zo treft u aan een ligbad, douchecabine en een mooi wastafelmeubel met bijbehorende spiegelkast.
De vloer en (gedeeltelijk de) wanden zijn geheel betegeld.

Vanuit de slaapkamer is het balkon (afmeting circa 3,45 x 2,15 meter) te bereiken.
Dit balkon ligt op het westen en is daardoor zon-georiënteerd. Hier is het dan ook heerlijk vertoeven na een drukke werkdag of lekker relaxen in het vrije weekend!

Via de gemeenschappelijke hal/ entree zijn – via het trappenhuis en een lift – de parkeergarage en de berging (afmeting circa 1,30 x 2,68 meter) bereikbaar.
U kunt uw eigen personenauto parkeren in een van de parkeervakken in deze garage. Veilig en natuurlijk ook handig, u heeft altijd de beschikking over een parkeerplaats in uw eigen appartementencomplex.
Met de auto bereikt u de parkeergarage via de hellingbaan. De garage is natuurlijk veilig afgesloten en de poort bedient u met een pas vanuit uw auto.

Binnentuin
Het appartementencomplex 'Het Kabinet' beschikt over een prachtig aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. De eigenaren van 'Het Kabinet' kunnen hier heerlijk vertoeven. Het reguliere onderhoud van de tuin vindt plaats via de Vereniging van Eigenaars.

Bijzonderheden
* instapklaar appartement
* balkon op westen gelegen, dus dat betekent genieten in optima forma op zonnige / warme dagen
* 1 ruime slaapkamer met 'en suite' gelegen complete badkamer
* Het appartementencomplex 'Het Kabinet' heeft een mooi aangelegde en groene binnentuin
* beschikking over een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage
* eigen berging in de kelder/souterrain gelegen
* energielabel A
* verwarming door middel van duurzaam WKO-systeem.

Maatvoering
* woonoppervlakte appartement: circa 75 m2
* oppervlakte berging: circa 3,5 m2
* inhoud circa 245 m3
* bouwjaar: 2009.


WKO-systeem *
Dit fraaie appartement is aangesloten op het collectieve energiesysteem van 'Paleiskwartier-Noord'. Dit systeem bestaat uit een warmte-koudeopslagsysteem (wko-systeem, waarop 910 woningen en een aantal bedrijven zijn aangesloten.

Hoe werkt het wko-systeem?
In de zomer is er relatief veel warmte aanwezig die in de winter pas nodig is. En andersom: 's winters is er veel koude aanwezig die 's zomers goed gebruikt kan worden. Door opslag van warmte en koude worden vraag en aanbod op elkaar afgestemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van water in zandlagen diep in de bodem. In geboorde bronnen wordt in de zomer warmte en in de winter koude opgeslagen.
Op het moment dat het nodig is, wordt het water omhoog gepompt. De onttrokken energie uit een wko wordt ook wel 'bronenergie' genoemd.
De 'bronenergie' wordt door middel van een aantal warmtepompen 'opgewaardeerd' naar temperaturen die geschikt zijn voor verwarming en warm tapwater.
De warmte wordt in Het Paleiskwartier gebruikt voor verwarming van woningen en bedrijven, en het leveren van warm tapwater.
De koude wordt bij bedrijven gebruikt voor koeling.
Op deze manier maakt u gebruik van een duurzaam warmtesysteem. Goed voor u en goed voor het milieu.


Vereniging van Eigenaars (VvE)
Als eigenaar van een appartementsrecht wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars.
De VvE zorgt o.a. voor het collectief belang van alle eigenaren. De maandelijkse bijdrage wordt o.a. gebruikt voor klein en toekomstig onderhoud (reserveringen), opstalverzekering, elektra-verbruik algemene ruimten, onderhoud liften, onderhoud terrein (binnentuin), schoonmaakkosten algemene ruimten enz.
Het reserveren voor toekomstig onderhoud is een grote kostenpost in de jaarlijkse begroting maar zorgt er voor, dat in de toekomst het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd kan blijven worden.
VvE 'Het Kabinet' is dan ook een 'financieel gezonde VvE', die dit soort zaken goed geregeld heeft.
De maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt (2020): € 125,28 (voor woonappartement, berging en parkeerplaats).

Ligging
Dit fijne appartement is gelegen in de woonwijk Paleiskwartier. Deze veelzijdige woonwijk heeft u alles te bieden, dat u zoekt!
Zo heeft u o.a. aan de Leeghwaterlaan gezellige terrasjes, cafeetjes en restaurants. Maar ook een bioscoop is aanwezig.

Het centraal station van 's-Hertogenbosch is direct vanuit Paleiskwartier, via de 'passerelle' bereikbaar.
Een ideale en centrale ligging derhalve, als u met de trein reist naar en/of van uw werk.
Direct achter het NS station of via de Paleisbrug loopt u binnen enkele minuten naar het gezellige en bruisende stadscentrum van 's-Hertogenbosch.


Algemeen
Deze brochure is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.

Het appartement is opgemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg