RUIM APPARTEMENT IN LA COUR GELEGEN, ZEER CENTRAAL AAN HET LEONARDO DA VINCIPLEIN EN PASSERELLE (NS)

Verkocht 's-Hertogenbosch Leeghwaterlaan 39
Bent u op zoek naar een hoogwaardig afgewerkt en instapklaar appartement, centraal gelegen direct aan het Leonardo da Vinciplein en NS passerelle in de woonwijk Paleiskwartier?
Met een prachtig uitzicht op zowel de mooie binnentuin van La Cour als op de bedrijvigheid aan de voorzijde op het plein is het hier heerlijk wonen!
De badkamer is nét volledig gemoderniseerd!
Vraag een bezichtiging aan en ervaar zelf hoe fijn het wonen is in Paleiskwartier.

Indeling
Het ruime drie-kamerappartement is gelegen in het fraaie appartementencomplex La Cour, dat in 1996 is gerealiseerd.
Het appartement is gelegen op de 3e verdieping. U bereikt de flatwoning via een afgesloten entreeportaal, welke is voorzien van een videofoon installatie. Een veilige gedachte, u hoort én ziet dus wie u binnenlaat!

Het appartement is vanuit de lift via de portaal bereikbaar (dus geen toegang via een open en winderige galerij).

Via de lange gang bereikt u de diverse ruimten. Toiletruimte met wandcloset en hoekfonteintje.
U heeft de beschikking over 2 ... slaapkamers, welke beiden liggen aan de rustige zijde met direct zicht op de fraai aangelegde binnentuin. Een slaapkamer is nu in gebruik als werkkamer en is voorzien van een handige kastenwand met schuifdeuren.

De ruime badkamer is net volledig gemoderniseerd; u heeft hier de beschikking over een moderne en ruime inloopdouche, een wastafelmeubel met spiegel en onderkast en een lange wandkast met 6 vakken.
De vloer en wanden zijn geheel betegeld en een grote designradiator zorgt voor een aangename temperatuur in de badkamer.
Een heerlijke nieuwe badkamer waar u weer jaren mee vooruit kunt!

De CV-combiketel is geplaatst in de berging. Tevens kunt u hier uw wasmachine en droger plaatsen.
De CV-ketel is in augustus 2020 vernieuwd (Intergas Kombi Kompact HRE 28/24 A, CW4) en voorzien van een Honeywell Touch Modulation thermostaat.
De mechanische ventilatie unit is enkele jaren geleden vernieuwd (circa 2017).

De fraaie woonkamer is voorzien van een serrekamer/loggia. Door hetzelfde hoge afwerkingsniveau te realiseren in de serre, is dit een verlengstuk van de woonkamer geworden met een fraai uitzicht op het Leonardo da Vinciplein en NS station.
Afmeting woonkamer: circa 7,10 x 5,32 meter (exclusief de serre van ca 2,55 x 5,32 meter).
Samen met de serre heeft u derhalve de beschikking over een woonkamer van maar liefst 51 m2 (zonder de keuken, die ook nog eens ruim 10 m2 groot is).

De open keuken is voorzien van 2 keukenblokken, waarvan er een in L-opstelling is geplaatst en daarmee een halfhoge afscheiding vormt van de woonkamer.
De Siematic keuken is uitgevoerd met moderne inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat met wokbrander, een RVS wasemkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine en heteluchtoven.
De granieten werkbladen (voorzien van een RVS spoelbak met uitlekbakje) zorgen voor een fraaie en luxe uitstraling.
Afmeting keuken: circa 3,47 x 3,00 meter.

Doordat de keuken in verbinding staat met de woonkamer, heeft u de mogelijkheid om bij warm weer de voor- en achterzijde 'tegen elkaar open te zetten'. Hierdoor houdt u een comfortabele temperatuur in uw woonkamer, ook op warme dagen. Daar is goed over nagedacht!

Het appartement is hoogwaardig afgewerkt met o.a. een fraaie Jatoba (hardhouten) vloer in woonkamer, serre, keuken en hal, diverse paneeldeuren met facetglas, Spachtelputz wandafwerking en schuurwerk plafondafwerking.

Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 3,93 x 3,02 meter
- slaapkamer 2: circa 3,25/3,70 x 3,02 meter.

Berging
In het souterrain, direct bereikbaar via de lift, heeft u de beschikking over een eigen berging (afmeting ca 2,93 x 2,17 meter).
Handig om uw fietsen te plaatsen en diverse materialen op te slaan, die u niet direct in uw appartement nodig heeft, maar toch bewaard dienen te blijven.


Ligging
Dit appartement is gelegen in het appartementencomplex La Cour in Paleiskwartier. Vlakbij heeft u aan de Leeghwaterlaan gezellige terrasjes, cafeetjes en restaurants.

Het centraal station van 's-Hertogenbosch is direct, via de 'passerelle' (tegenover het appartement gelegen) bereikbaar.
Een ideale en centrale ligging derhalve, als u met de trein reist naar en / of van uw werk.
Direct achter het NS station loopt u binnen enkele minuten naar het gezellige en bruisende stadscentrum van 's-Hertogenbosch.


Parkeren
U heeft de mogelijkheid als bewoner in Paleiskwartier om een parkeervergunning aan te vragen.
Voor minimale kosten heeft u dan de beschikking over een parkeerplaats in de nabijheid van het appartementencomplex La Cour.
In de parkeergarage van La Cour zijn ook parkeerplaatsen, die door Brabant Wonen te huur worden aangeboden.
Afhankelijk van de beschikbaarheid van de huurparkeerplaatsen kan dus evt ook een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage worden gehuurd. Voor meer info verwijzen wij u naar Brabant Wonen of informeer bij de verkopende makelaar.


Maatvoering
* woonoppervlakte appartement: circa 107 m2 (inclusief serrekamer)
* oppervlakte berging: circa 6 m2
* inhoud circa 310 m3.

Vereniging van Eigenaars (VvE)
Als eigenaar van een appartementsrecht wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars. De VvE zorgt o.a. voor het collectief belang van alle eigenaren. De maandelijkse bijdrage wordt o.a. gebruikt voor klein en toekomstig onderhoud (reserveringen), opstalverzekering, elektra-verbruik algemene ruimten, onderhoud liften, onderhoud terrein (binnentuin), schoonmaakkosten algemene ruimten enz.
Het reserveren voor toekomstig onderhoud is een grote kostenpost in de jaarlijkse begroting maar zorgt er voor, dat in de toekomst het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd kan blijven worden.
VvE La Cour is dan ook een 'financieel gezonde VvE', die dit soort zaken goed geregeld heeft.
De maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt: € 190,77.

Bijzonderheden
- dit appartement is voorzien van eigen centrale verwarming
- direct tegenover het NS station en aangrenzende binnenstad gelegen
- hoog afwerkingsniveau
- handbediend zonnescreen in keuken, elektrisch zonnescherm bij serrekamer
- op 3e verdieping gelegen met mooi uitzicht op de binnentuin van La Cour en het NS station .


Algemeen
Deze brochure is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer Verberg