INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, CENTRAAL GELEGEN IN MAASPOORT BOVEN WINKELCENTRUM

Verkocht 's-Hertogenbosch Lokerenpassage 26
Boven het moderne winkelcentrum Maaspoort (Lokerenpassage) bieden wij te koop aan een modern uitgevoerd en goed onderhouden appartement (woonoppervlakte circa 73 m²), gelegen op de eerste verdieping met een berging op de begane grond.
Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken (keuken ca 1,5 jaar oud), modern sanitair en 2 slaapkamers.

Indeling:
Via de afgesloten entree (intercom systeem aanwezig) bereikt u het appartementencomplex, alwaar u via de trap en/of lift naar de 1e verdieping gaat.

Entreehal met gang/hal en meterkast.
2 Ruime slaapkamers (afmeting ca 2,80 4,32 meter en ca 1,79 x 4,32 meter).
Beide slaapkamers zijn netjes afgewerkt met een laminaatvloer en o.a. (handbediende) rolluiken.
De ouderslaapkamer is voorzien van moderne Ikea kasten (kleur: wit).

Moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje (vloer en wanden geheel betegeld).
De badkamer is eveneens gemoderniseerd en voorzien van een ligbad en wastafel met spiegel.
De vloer en wanden zijn ook hier geheel betegeld en het geheel ... maakt een moderne en frisse indruk.

Tegenover de badkamer bevindt zich een handige voorraad-/bergruimte. Hier is een keukenblokje geplaatst en is een inbouwkast met schuifdeuren gerealiseerd.
Uiteraard kunt u hier uw wasmachine en evt droger plaatsen.In een afsluitbare kast is de CV-combiketel (Bosch VRC24, bouwjaar 2009) geïnstalleerd. Deze ketel is thans nog gehuurd, maar kan voor een klein bedrag aangekocht worden en wordt daarmee eigendom.

De woonkamer met open keuken is ruim van opzet en geeft diverse mogelijkheden om in te richten. (totale oppervlakte woonkamer en keuken circa 34 m²)
Aan de woonkamer grenst het balkon (ca 2,90 x 1,60 meter).

De keuken is circa 1,5 jaar geleden geheel vernieuwd en is netjes afgewerkt. De keuken is in hoekopstelling geplaatst en voorzien van een eiland. Deze moderne keuken (in lichtgrijze uitvoering) is een lust voor het oog en een echte toegevoegde waarde van dit appartement.
Naast de nodige opbergkasten en laden treft u uiteraard ook de inbouwapparatuur aan: oven, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine, inductiekookplaat en een RVS afzuigschouw (recirculatie).
Op de Etna inbouwapparatuur zit in totaal 5 jaar garantie (vanaf levering keuken).

Door de opstelling van het keuken-eiland is de keuken een gezellige plek geworden, die onderdeel uitmaakt van de woonkamer. U kunt hier bijv heerlijk van een glaasje wijn genieten, terwijl het eten wordt voorbereid. Tegelijk vormt het eiland een verbinding tussen de keuken en woonkamer. Het is hier gezellig vertoeven!

Op de begane grond treft u nog een eigen (afgesloten) berging aan.
Afmeting berging: circa 2,30 x 2,48 meter.


BIJZONDERHEDEN
* nagenoeg het gehele appartement is voorzien van een moderne laminaatvloer
* mooie (in 2018/2019 vernieuwde) moderne keuken met inbouwapparatuur
* gemoderniseerde badkamer en (separate) toiletruimte
* bijdrage aan de VvE: € 142,77 per maand
* actieve VvE met een behoorlijke reservering voor het toekomstig onderhoud; een gezonde basis voor de toekomst!LIGGING
Het appartement is gelegen boven het winkelcentrum Maaspoort. In dit moderne winkelcentrum treft u o.a. 2 supermarkten aan, alsmede een reisbureau, boekhandel, drogisterijen, opticiens, kledingzaak, schoenmaker enz.
Alle gemakken heeft u hier letterlijk onder een dak, omdat dit winkelcentrum geheel overdekt is.
Het appartement is centraal gelegen in Maaspoort. Alle overige voorzieningen, zoals o.a. sportaccommodaties, recreatiegebied Noorderplas, scholen e.d,. treft u vaak op korte afstand aan binnen de Maaspoort.
Maaspoort is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als ook met de eigen auto.
Daarnaast is het bruisende hart van de stad ´s-Hertogenbosch op slechts enkele (auto)-minuten verwijderd.

Wonen in Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied.
U zult zich er snel thuis voelen.


ALGEMEEN
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer Verberg