GROOT APPARTEMENT IN TWEE WOONLAGEN MET 3 (SLAAP-)KAMERS, WOONKAMER EN EETKAMER!

Verkocht 's-Hertogenbosch Schout van Hanswijkplein 60
Direct aan de Maasboulevard gelegen opvallend groot appartement, in het fraaie appartementencomplex Metropolis gelegen op de 1e verdieping en begane grond, met een fantastisch dakterras, een eigen parkeerplaats in parkeergarage en een extra parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. U heeft een prachtig (vrij) uitzicht over de boulevard, uiterwaarden en de Maas.

Het appartement, met degelijke materialen hoogwaardig afgewerkt, kenmerkt zich door de speelse indeling verdeeld over twee woonlagen en daardoor de verschillende indelingsmogelijkheden.

Indeling
Vanuit de gemeenschappelijke entreehal, voorzien van bellenplateau en brievenbussen, is uw appartement via de portiek bereikbaar (dus geen open en windige galerij!) via de trap of comfortabel met de lift.
Via de videofoon installatie ziet en hoort u, wie er voor de voordeur staat. U bepaalt zelf dus of u de centrale entreedeur opent en voor wie! Veiligheid in optima forma.

EERSTE VERDIEPING
entreehal/gang, welke toegang geeft tot uw appartement. De ruim opgezette ... woonkamer (ca 30 m2) is aan de voorzijde van het appartement gelegen en heeft derhalve een prachtig en vrij uitzicht over de Maas en de uiterwaarden via de 3 raampartijen.
De woonkamer is modern afgewerkt met o.a. Merbau parketvloer. De wanden en plafond zijn (zoals in het gehele appartement) afgewerkt met modern glad stucwerk.
De open keuken is geheel vernieuwd in 2016 en kent een luxe en moderne uitstraling.
In hoogglans MDF uitgevoerd treft u hier veel kastruimte aan en natuurlijk alle moderne inbouwapparatuur.
Zo beschikt u over een Bora inductie-kookplaat met ingebouwde afzuiging (dus geen afzuigkap meer bóven de kookplaat!), een vaatwasmachine, combi oven/magnetron, koelkast en een Quooker.
Het aanrechtblad is uitgevoerd in composiet.

De keuken heeft een handige verbinding met de grote eetkamer (ca 3,80 x 5,50 meter), welke ook is uitgevoerd met een mooie ('warme') Merbau houten parketvloer.
Vanuit de eetkamer - voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescreen - is het grote dakterras te bereiken. Dit dakterras is geheel aangelegd en heeft een zuid-ligging, dus optimale bezonning gegarandeerd! Het grote dakterras (maar liefst ca 44 m2!) is voorzien van een automatisch sproei-installatie-systeem. Een gedeelte van het dakterras is overkapt.
Daarnaast biedt een groot (elektrisch bedienbaar) zonnescherm voor voldoende extra schaduw in warme dagen. Met een uitval van 3,5 meter (en een breedte van 6 meter) is het hier comfortabel vertoeven.

In de hal treft u de garderoberuimte (tevens is hier de verwarmingsinstallatie en luchtbehandelingssysteem geplaatst), alsmede het sanitair aan: een separaat toilet met wandcloset en fonteintje en een badkamer, voorzien van ligbad (duobad) met douchecombinatie (stortdouche) en dubbele wastafel in meubel (met spiegel, kast en verlichting). Zowel het toilet als de badkamer zijn voorzien van wit tegelwerk (wanden geheel betegeld).

Indien gewenst kan van de huidige eetkamer ook een prachtige (extra) slaapkamer worden gemaakt. Doordat er op deze verdieping al een badkamer is, is dit praktisch erg handig en eenvoudig realiseerbaar. In dat geval grenst het grote dakterras aan de (te realiseren) slaapkamer.

BEGANE GROND
Via de inpandige trap is de benedenverdieping bereikbaar.

Vanuit de centrale hal zijn o.a. de 3 (slaap-)kamers, badkamer en inpandige grote berging bereikbaar.
De badkamer is hier uitgevoerd met een douchecabine, wandcloset en wastafel (meubel met spiegel).
Uiteraard zijn vloer en wanden ook hier geheel betegeld (wit).
In de centrale hal treft u een voorraadkast aan en een kastruimte, waarin de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. Door het aanbrengen van een verhoging (met aangebrachte lekbeveiliging) kan de wasmachine (en droger) op verantwoorde ergonomische hoogte worden geplaatst.

De grote berging (ca 12 m2) geeft mogelijkheid om binnen het appartement nog vele zaken op te slaan. De berging is bereikbaar vanuit de centrale hal (buitenom) of vanuit de 3e kamer.

De (slaap-)kamers zijn opvallend ruim en allen wederom prachtig afgewerkt met een Merbau houten parketvloer en glad stucwerk (wanden en plafonds).

De hoofdslaapkamer is met recht een grote slaapkamer te noemen! Met een formaat van circa 4,90 x 2,70 meter heeft u hier volop mogelijkheden om de kamer naar wens in te delen.
De tweede slaapkamer is ook ruim qua formaat: ca 3,90 x 2,70 meter.
De derde kamer aan de achterzijde is thans in gebruik als slaapkamer, maar kan ook ideaal als hobbykamer worden gebruikt. (er is hier geen daglichtinval). Deze ruimte is voorzien van een schuifkastenwand.

Veilig parkeren
U parkeert uw auto veilig en gemakkelijk in de parkeergarage op uw eigen parkeerplaats. De garage is via een elektrisch (op afstand bedienbare) poort te bereiken.
Zo hoeft u nooit naar een parkeerplaats te zoeken en staat uw auto veilig en droog!
In 2018 heeft de eigenaar een extra parkeerplaats aangekocht. Deze is gelegen op het afgesloten parkeerterrein. Zo heeft u altijd voldoende eigen parkeerruimte voor 2 auto's.

Rondom het appartementengebouw zijn volop (extra) parkeermogelijkheden voor uw evt bezoekers.

Maatvoering
* woonoppervlakte circa 123 m2
* oppervlakte dakterras: circa 44 m2!
* overig inpandige ruimte: circa 27 m2
* gebruiksoppervlakte totaal inpandig: ca 150 m2
* inhoud appartement circa 420 m3.


Bijzonderheden
* groot appartement in 2 woonlagen
* geheel afgewerkt met o.a. moderne design radiatoren (leidingen volledig weggewerkt in de muren, dus geen opbouwleidingen in het zicht)
* prachtig vrij uitzicht, dus iedere dag weer genieten!
* groot dakterras, zongeoriënteerd met elektrisch bedienbaar zonnescherm
* eigen parkeerplaats in de parkeergarage
* extra parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein bij het gebouw
* grote inpandige berging
* maandelijkse bijdrage in 2020 aan VvE: € 208,32 (woonappartement) en € 7,22 (parkeerplaats).
Dit bedrag is exclusief een verrekenbaar voorschot t.b.v. stookkosten van € 90,35 (per maand).
* energielabel: B.


Ligging
Dit appartement is gelegen in het appartementencomplex Metropolis, direct aan de boulevard, die evenwijdig aan de rivier De Maas is gelegen.
U heeft een fantastisch en vooral vrij uitzicht over al het water en al het groen, dat ons (Brabantse)
land te bieden heeft. U geniet hier dagelijks van het optimale 'buitengevoel, dat deze woonomgeving u te bieden heeft!
De Maasboulevard is een van de jongste woonwijken van de Maaspoort in 's-Hertogenbosch.
Deze moderne woonwijk kenmerkt zich door haar veelzijdigheid en uitstekend voorzieningenniveau.
Zo treft u naast een uitgebreid winkelaanbod ook scholen, kinderdagverblijven, sportaccommodaties, recreatiegebieden (o.a. Noorderplas met Burgemeester van Zwietenplantsoen en Maasoever) aan en vaak op een steenworp afstand.
Wonen in Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied; u zult zich er snel thuis voelen en hebt alle wenselijke voorzieningen binnen handbereik!
Winkelcentrum Lokerenpassage/ Maaspoort is fraai en geheel overdekt. Hier vindt u een scala aan winkels, o.a. 2 supermarkten (AH, Jumbo), drogisten (Kruidvat, Etos), sportzaak, schoenmaker, slijter, bakker, slager, reisbureau, restaurant(s), opticiens enz.
Ook het wijkwinkelcentrum 'Goulmy- en Baarplein' met o.a. supermarkt (Plus), restaurant en moderne cafetaria is snel bereikbaar op enkele minuten loop- en/of fietsafstand.
U zit onmiddellijk aan de prachtige Maasdijk met zicht op de uiterwaarden en hun fraaie flora en fauna. Ideaal om te ontspannen te voet of per fiets!

----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg