RUIM VIER-KAMER APPARTEMENT OP 3E VERDIEPING GELEGEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Van Ruusbroecstraat 101
In 's-Hertogenbosch-Zuid, direct aan de Zuiderpassage gelegen, vier-kamer appartement op de 3e verdieping met eigen berging en centrale fietsenstalling op de begane grond.
Bent u op zoek naar een ruim appartement met DRIE slaapkamers, kom dan zeker eens een kijkje nemen.

Indeling
Vanuit de gemeenschappelijke entreehal, voorzien van bellenplateau en brievenbussen, is uw appartement via de lift en trappenportaal bereikbaar.

Appartement
entreehal/gang welke toegang geeft tot uw appartement. Meterkast met 5 groepen (automatische zekeringen) en 2 aardlekschakelaars.
De ruim opgezette woonkamer (ca 27 m2) is aan de zuidzijde gelegen en heeft derhalve een prachtig en vrij uitzicht over het winkelcentrum en de achterliggende wijk ('s-Hertogenbosch-Zuid).
De woonkamer is, zoals nagenoeg het gehele appartement, afgewerkt met o.a een laminaatvloer en stucwerk wanden.
Vanuit de woonkamer bereikt u het balkon (ca 4 m2), eveneens op het zuiden gelegen, dus optimaal qua bezonning.

De keuken is uitgevoerd met een keukenblok, dat is ... voorzien van boven- en onderkasten en uitgevoerd met een koel-/vriescombinatie, 5-pits gaskookplaat, oven en een vaatwasmachine. De keuken is voorzien van een tegelvloer en designradiator. In de keuken hangt de elektrische boiler (80 liter).

Vanuit de centrale (ruime) hal zijn de slaapkamers en badkamer bereikbaar.
De badkamer is uitgevoerd met een douchecabine, wandcloset en een wastafelmeubel.
De vloer en wanden zijn geheel betegeld en de badkamer is voorzien van een designradiator.

Dit ruime appartement heeft 3 slaapkamers!
Alle slaapkamers zijn, net als de hal/gang en woonkamer, netjes afgewerkt, waarbij in de grote slaapkamer de vloer is voorzien van laminaat en in de andere 2 slaapkamers uitgevoerd met vloerbedekking.
De hoofdslaapkamer (afmeting ca 3,60 x3,45 meter) is voorzien van grote inbouwkasten en heeft een directe toegang tot het balkon.

De 2e slaapkamer (ca 5,09 x 3,28 / 4,28 meter) is eveneens ruim van afmeting en voorzien van een vaste kast.
De 3e slaapkamer heeft als 'kleinste slaapkamer' toch nog een heel behoorlijke afmeting van circa 3,18 x 2,58 meter!

Eigen berging
Op de begane grond (eigenlijk is het een tussenverdieping) heeft u de beschikking over een eigen (afsluitbare) berging. De afmeting van deze berging bedraagt ca 2,34 x 1,85 meter.
Voor het plaatsen van uw fiets(en) staat de centrale fietsenberging voor u als bewoner/eigenaar ter beschikking.

Parkeren
U parkeert uw auto voor het appartementengebouw. Er is hier voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. (parkeren is gratis).


Maatvoering
* woonoppervlakte circa 85 m2
* oppervlakte balkon: circa 4 m2
* oppervlakte berging: circa 4 m2
* inhoud appartement circa 250 m3.


Bijzonderheden
* prachtig vrij uitzicht, dus iedere dag weer genieten!
* centrale ligging t.o.v bijvoorbeeld het stadscentrum en de in- en uitvalswegen naar de A2
* ruim appartement met maar liefst 3 slaapkamers
* verwarming geschiedt d.m.v. een moederhaard (bouwjaar 2008) met verwarmingsradiatoren
* eigen berging op begane grond
* maandelijkse bijdrage aan VvE: € 245,83 (2019)

VvE
U wordt als eigenaar van een flatwoning automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage die u verschuldigd bent wordt aangewend voor bijv. opstalverzekering, onderhoud en schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten en reserveringen om toekomstig onderhoud te kunnen uitvoeren.
De verkopende makelaar beschikt over de relevante stukken van de VvE.


Ligging
Dit appartement is gelegen in het gewilde stadsdeel 'Zuid'.
Het mooie Zuiderpark is op loopafstand te bereiken, maar het gezellige stadscentrum van 's-Hertogenbosch is natuurlijk ook snel bereikbaar. U kunt hier heerlijk shoppen, of gezellig vertoeven en genieten van het Bourgondische en gastronomische leven in een van de vele horecagelegenheden, die de Bossche binnenstad kent.
Ook op het gebied van recreatie/ontspanning woont u hier goed; de Zuiderplas en bijvoorbeeld het prachtige natuurgebied 'Het Bossche Broek' zijn beiden op een steenworp afstand gelegen.

Kenmerk van deze woonomgeving is veel groen, een heerlijke woonomgeving en de centrale ligging met snelle bereikbaarheid. Zo is bijvoorbeeld de Randweg A2 heel snel vanaf de Van Ruusbroecstraat te bereiken!


----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg