Appartement verkocht in 's-Hertogenbosch

Verkocht 's-Hertogenbosch Van Coehoornplein 41
Bent u op zoek naar een appartement op loopafstand van het centrum en NS-station?
Aan het Van Coehoornplein bieden wij nu een goed onderhouden flatwoning aan, gelegen op de 2e verdieping..

Dit tweekamerappartement is ideaal voor starters en is gelegen op een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum van 's-Hertogenbosch. Het appartement is o.a. voorzien van een woonkamer met schuifpui naar het balkon en een moderne keuken. Op dit moment beschikt het appartement over 1 slaapkamer, maar het is mogelijk evt een 2e slaapkamer te realiseren (ten koste van de nu heel ruime woonkamer).


Indeling
Begane grond:
De entree van het complex is gesitueerd aan de achterzijde van het complex waar tevens voldoende parkeergelegenheid aanwezig is (vergunninghouders).
De centrale entree is recent geheel gemoderniseerd. Via een videofoonsysteem hoort én ziet u, wie er bij u aanbelt; een veilige gedachte! U kunt zelf de centrale deur vanuit uw appartement openen.

De verdiepingen zijn te bereiken via het trappenhuis. Het appartement ... is op de 2e verdieping gelegen.

Entreehal met meterkast en toiletruimte.
Ruime woonkamer; door de grote ramen aan weerszijden, is er veel daglichtinval.
De praktische indeling en de diepte van circa 8,45 meter zorgt ervoor dat u hier voldoende ruimte heeft om een zithoek en eethoek op te stellen.
Vanuit de woonkamer heeft u via een schuifpui toegang tot het balkon.
Dit balkon is ca 5,00 meter breed en voorzien van een praktische kast, waar de wasmachine geplaatst kan worden.

De dichte keuken bereikt u via de hal.
Deze keuken is voorzien van een modern keukenblok in rechte opstelling en uitgevoerd met de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap en koelkast.
Ook is er voldoende kastruimte aanwezig en heeft u toegang tot het balkon. Via de keuken heeft u toegang tot de badkamer.

De compacte badkamer is uitgevoerd met een douchecabine en wastafel.
Ook is hier de CV-combiketel geïnstalleerd.

Het appartement beschikt over een slaapkamer, welke is voorzien van 2 (vaste) kasten.


BIJZONDERHEDEN
- dit appartement is voorzien van eigen centrale verwarming
- centrale fietsenstalling
- op korte afstand van station en binnenstad gelegen


LIGGING
Het Van Coehoornplein is gelegen in de stadswijk “Boschveld” op loopafstand van het Centraal Station en het centrum van ’s-Hertogenbosch.
Binnen slechts een kwartier wandelen staat u al in het gezellige en bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch met zijn ruime keus aan winkels, terrassen, restaurants en cafés.
Het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch is eveneens op loopafstand gelegen en bereikt u binnen enkele minuten.


ALGEMEEN
Deze brochure is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.


Lees meer Verberg