RUIM WOONAPPARTEMENT OP 4E VERDIEPING MET EIGEN GARAGE

Verkocht 's-Hertogenbosch Schout van Bergaignestraat 83
In kleinschalig modern appartementencomplex 'Tour le Duc' gelegen prima onderhouden 3-kamer appartement, gelegen op de 4e verdieping, met een fraai uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf het ruime balkon.
Dit is een van de weinige appartementen, die is voorzien van een eigen garagebox, gelegen op de begane grond in het appartementencomplex.
Dit fijne appartement bevindt zich in een van de 'jongste' wijken van Maaspoort, de Maasboulevard.
Het appartement heeft een praktische indeling en is oost-west gesitueerd.

Indeling
Via de keurig verzorgde entreeportaal (afgesloten, te openen via videofoonsysteem) met nette afwerking, bereikt u via de lift (of via het trappenhuis) de 4e verdieping, waar het appartement zich bevindt. Via de portiek bereikt u inpandig de voordeur.

Entreehal/gang, met meterkast en toiletruimte.
Toegang tot de grote woonkamer (ca 8,38 x 4,28 meter), welke is voorzien van o.a Spachtelputz wandafwerking. Direct aan de woonkamer bevindt zich (via schuifpui bereikbaar) het balkon (circa 9 m2), welke is voorzien ... van hardhouten vlonders.
Afmeting balkon: ca 2,20 x 4,07/4,50 meter. Zowel vanuit de woonkamer als vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over de rustige en groene, parkachtige omgeving. U kijkt echt 'in het groen weg' met in de herfst en winter uitzicht op de scheepvaart van de Maas.
Het balkon heeft een elektrisch weersafhankelijk geregeld zonnescherm over de volle breedte en is beveiligd tegen harde wind.

De gedeeltelijk van de woonkamer afgescheiden keuken is uitgevoerd in U-opstelling en van alle gemakken voorzien.
U treft hier veel kastruimte aan, alsmede natuurlijk moderne inbouwapparatuur, zoals een koelkast/vriezer, magnetron, oven, vaatwasmachine en gaskookplaat met afzuigkap. Een handig tafelblad geeft mogelijkheid om ook in de keuken te eten.

Via de gang (met pvc-vloer) bereikt u de overige vertrekken in dit ruim bemeten appartement.
Zo treft u hier 2 slaapkamers aan, welke beiden een flink formaat hebben: ca 5,00 x 3,16 / 4,25 meter en ca 3,66 x 2,50 meter!
Beide slaapkamers zijn voorzien van grote, praktische inbouwkasten met schuifdeuren (de ouderslaapkamer beschikt zelfs over 2 ingebouwde kastenwanden met schuifdeuren, waarvan een is uitgevoerd als spiegelwand).
De grootste slaapkamer is afgewerkt met o.a. vloerbedekking, Spachtelputz wanden en spuitwerk plafond.
De tweede slaapkamer is voorzien van een PVC vloerafwerking, Spachtelputz wanden en spuitwerk plafond.
Direct vanuit de kleinste slaapkamer is het inpandige balkon (loggia) bereikbaar (afmeting circa 1,25 x 2,05 meter. Dit balkon is voorzien van hardhouten vlonders en uitgevoerd met een (handbediend) zonnescreen.

De badkamer is ruim van opzet en compleet ingericht met een ligbad, separate douchecabine (uitgevoerd met thermostaatkraan) en wastafel met grote spiegel en verlichting. De vloer en wanden zijn volledig betegeld.

Tegenover de badkamer bevindt zich de bergruimte respectievelijk CV-/wasmachineruimte. Behalve de technische apparatuur, die u hier aantreft, dient deze ruimte ook als voorraad-/bergruimte (inbouwkast met schuifdeuren).
De CV-ketel is in 2013 vernieuwd; u heeft de beschikking over een moderne HR combiketel van Nefit Trendline (HRC30/CW5).

Eigen garagebox
Het appartement beschikt over een eigen garagebox, welke op de begane grond in het appartementencomplex is gelegen.
Deze ruime garage is geheel afgesloten en voorzien van een elektrisch, zowel binnen als buiten op afstand te bedienen, sectionaal garagedeur
U kunt er met gemak een grote personenauto in parkeren.
Vanuit de garage kunt u binnendoor in het appartementencomplex naar de lift.
Afmeting garage: circa 6,80 x 3,20 meter

Rondom het appartementengebouw is extra vrije parkeermogelijkheid aanwezig.

Bijzonderheden
* kleinschalig appartementencomplex
* het gebouw wordt via de VvE goed onderhouden; dat merkt u al als u de centrale hal binnenkomt
* gelegen op 4e verdieping met een prachtig vrij uitzicht vanuit de woonkamer en balkons
* modern videofoonsysteem aanwezig, zodat u ook ziet, wie er aan de voordeur staat!
* een actieve en verantwoordelijke VVE. De VVE doet er alles aan om de kwaliteit van het gebouw in stand te houden. en zorgt via een meerjarenonderhoudsplan, dat het complex op een verantwoorde wijze wordt onderhouden.

Maatvoering
* inhoud appartement circa 295 m3
* woonoppervlakte circa 101 m2
* oppervlakte balkon 1 circa 9,3 m2
* oppervlakte balkon 2 (loggia) circa 2,5 m2
* oppervlakte garage op begane grond circa 22 m2.

Bijdrage VvE
De maandelijkse bijdrage aan de VvE is voor 2018 vastgesteld op € 170,60 per maand
(dit bedrag is inclusief een voorschot van € 14,50 t.b.v. het eigen waterverbruik).Ligging
Het appartementencomplex 'Tour le Duc' is gelegen in een moderne woonwijk met alle voorzieningen zoals scholen, winkels, sportaccommodaties en recreatievoorzieningen in de directe omgeving. Er is een prima verbinding met openbaar vervoer naar het Bossche stadscentrum (bushalte op loopafstand te bereiken) en de autosnelweg A-59 is in korte tijd snel en eenvoudig bereikbaar.
Daardoor is dit appartement een ideale uitvalsbasis; 'buiten wonen' en toch het gezellige en bruisende stadscentrum op korte afstand bereikbaar!

Kom kijken naar dit appartement en laat u verrassen door de ruimte en vooral het uitzicht!


---
Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg