RUIM WOONAPPARTEMENT OP 5E VERDIEPING GELEGEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Kruiskampsingel 397
Op de vijfde verdieping gelegen mooi appartement met zonnig balkon en berging op de begane grond.

Via de centrale entree met computer gestuurd bellentableau met videofoon installatie, brievenbussen, trapopgang en lift bereikt u gemakkelijk de verdiepingen.

Het appartement is gelegen op de 5e verdieping.

Indeling appartement.
Tochtportaal met meterkast en garderobekast en toegang tot de centrale hal.
Via de videofooninstallatie ziet u wie er beneden aanbelt, een veilig gevoel.

Vanuit de hal zijn alle vertrekken en de separate toiletruimte te bereiken.

De woonkamer (oppervlakte circa 34 m2 inclusief de eetkamer) is afgewerkt met een nette laminaatvloer en heeft een naastgelegen eet-/slaapkamer met toegang tot het balkon/loggia. Het balkon is voorzien van een elektrisch bedienbare zonneluifel.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en een badkamer.
De slaapkamers zijn eveneens afgewerkt met een nette laminaatvloer. De grote slaapkamer is, net zoals de woonkamer, voorzien van een vaste kast.

De (dichte) ... keuken is uitgevoerd met een keukenblok met onder- en bijbehorende bovenkasten, een aanrechtblad met 2 RVS spoelbakken en een RVS afzuigkap. De elektrische boiler (80 liter) is in de keuken geïnstalleerd.

De badkamer is enige jaren geleden gemoderniseerd. U heeft hier de beschikking over een ruime inloopdouche met verzonken watergoot en een fraai wastafelmeubel met spiegelkast en verlichting.

Berging
Op de begane grond bevindt zich de berging, welke afsluitbaar is. Afmeting: circa 1,65 x 4,10 meter.


VvE bijdrage
Als eigenaar van een appartement(srecht) wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars.
Deze VvE zorgt voor de collectieve belangen van alle appartementsrechtseigenaren.
In de maandelijkse bijdrage, die u verschuldigd bent aan de VvE, zitten o.a. kosten opstalverzekering, administratiekosten, kosten dagelijks klein onderhoud, waterverbruik, reservering voor (toekomstig) groot onderhoud, schoonmaak- en glasbewassingskosten.
Voor 2018 is de bijdrage aan de VvE begroot op € 139,34 per maand. (inclusief waterverbruik)
Tevens betaalt de eigenaar aan de VvE een (verrekenbaar) voorschot t.b.v. de stookkosten van € 51,93 per maand.


Bijzonderheden
* veilig wonen op 5e verdieping met videofooninstallatie
* ramen, kozijnen en deuren uitgevoerd in kunststof en voorzien van isolatieglas (ramen met draai-/kiepstanden)
* fijn uitzicht over groene woonomgeving


Maatvoering
* woonoppervlakte circa 88 m2
* oppervlakte balkon/loggia circa 6 m2.
* oppervlakte berging (begane grond) circa 7 m2.


Ligging
Het appartementencomplex is centraal gelegen met een goede bereikbaarheid. Rondom het gebouw is volop parkeerruimte aangelegd.
Het grote, overdekte winkelcentrum Helftheuvelpassage is dichtbij gelegen, maar ook het bruisende en gezellige stadscentrum is snel en gemakkelijk bereikbaar, zowel per fiets, auto als met openbaar vervoer (bus).
Volop recreatiemogelijkheden vindt u het recreatiegebied 'Engelermeer' 'om de hoek'.


---
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.


Lees meer Verberg