MODERN APPARTEMENT MET PARKEERPLAATS EN BERGING IN SOUTERRAIN

Verkocht 's-Hertogenbosch Bordeslaan 393
In Paleiskwartier gelegen hoekappartement (type Armada) op de 2e verdieping, met ruim balkon en eigen berging en parkeerplaats in het souterrain, evenals de wijnkast in de gezamenlijke wijnkamer!

Indeling
Via het afgesloten trappenportaal met lift bereikt u de 2e verdieping, waar het appartement is gelegen.

U komt het appartement binnen via een lange gang. Behalve de meterkast, geeft deze gang toegang tot alle ruimten in het appartement.
Zo vindt u hier 2 ruime slaapkamers, (2,88 x 2,54 meter en circa 3,60 x 4,06 meter (gemiddelde maat).
De badkamer is voorzien van een ligbad, doucheruimte met glazen douchewand (Duscholux) en 2 wastafels. De vloer en wanden zijn hier geheel betegeld. Tegelwerk en sanitair zijn in lichte, neutrale kleurstelling uitgevoerd.
Separaat toilet, voorzien van wandcloset met fonteintje.
De bijkeuken is voorzien van aansluitingen t.b.v. uw wasmachine en evt droger. De WTW (warmte-terug-win installatie) en verwarmingsunit is hier geplaatst, die zorgt voor (collectief systeem van) verwarming en warm ... water.

De ruime woonkamer is over de gehele breedte van het appartement gelegen. Met een afmeting van circa 5,35 x 7,45 meter (gemiddelde maat) heeft u hier met recht een grote living.
De ruime woonkamer (circa 40 m2 exclusief de keuken) kent een speelse vormgeving met een iets schuin weglopende wand.Een schuifpui geeft toegang tot het grote balkon.

De open keuken (circa 11 m2) is modern en luxe uitgevoerd en voorzien van een (in lichte kleurstelling uitgevoerd) modern keukenblok met donker natuurstenen blad (Nero impala) met RVS spoelbak met uitlekbakje en voorzien van moderne inbouwapparatuur, zoals een keramische kookplaat, wasemkap, vaatwasmachine en een combi-magnetron/oven. (Siemens inbouwapparatuur).
Naast het keukenblok staat een keukenmeubel met kastruimte en een koelkast met vriesvak (ook Siemens).

De woonkamer is opvallend licht en dit komt natuurlijk door de zuid-ligging; hierdoor is er veel lichtinval in de woonkamer.
Vanuit de woonkamer bereikt u het ruime balkon, welke op het zuiden is gelegen en dus optimaal bezonning kent. Afmeting (gemiddeld) circa 3,80 x 2,85 meter.
Een tweede klein balkon, het zogenaamde 'kraaiennest' bevindt zich aan de zijde van de Bordeslaan.

Berging
Het appartement beschikt over een eigen berging, die in het souterrain is gelegen.

Parkeerplaats
Voor het veilig parkeren van uw eigen auto beschikt dit appartement over een parkeerplaats, gelegen in de ondergrondse parkeergarage. Hierdoor staat uw auto altijd veilig en hoeft u nooit te zoeken naar (betaalde) parkeerplaatsen in Paleiskwartier! De parkeerplaats is gemakkelijk bereikbaar vlak bij de ingang van de parkeergarage.

Wijnkamer
Een van de typische kenmerken van de Armada flatgebouwen zijn de wijnkasten in de gezamenlijke wijnkamer, welke zich bevinden in de klimatologisch beheerste wijnkelder.
Bent u een wijnliefhebber, dan kunt u hier uw wijnflessen in een afgesloten kast plaatsen en er in de wijnkamer, of uw eigen appartement natuurlijk, van genieten.


Ligging
Het appartement is gelegen in een van de Armada appartementencomplexen, aan de rand van het water (de hofvijver) in het Paleiskwartier.
Deze appartementencomplexen bestaan uit 10 moderne gebouwen. De herkenbare gevels lijken op de bolle zeilen van een grote vloot. Armada bestaat uit 5 Longhouses en 5 Tallhouses. Het appartement aan de Bordeslaan 393 maakt deel uit van Longhouse B5.
De dynamische omgeving van de markante woon- en werkwijk Paleiskwartier biedt de bewoners het gemak van diverse voorzieningen in de directe omgeving; supermarkt Emté, diverse horecagelegenheden, fitness, het Centraal Station, gemakkelijk via de Passerelle bereikbaar en het gezellige Bourgondische centrum van 's-Hertogenbosch, eveneens snel bereikbaar via de Passerelle en/of de nieuwe loopbrug Ponte Palazzo.

Binnen het Paleiskwartier is alles gemakkelijk en snel op loopafstand bereikbaar.
Daarnaast is de ontsluiting van deze woonwijk zeer goed; de uitvalswegen richting Waalwijk, Eindhoven en Utrecht zijn goed en snel bereikbaar.

En ondanks de centrale ligging in het centrum van 's-Hertogenbosch, grenst Paleiskwartier ook tegen een prachtig natuurgebied 'De Gement'. Een heerlijk gebied voor natuurliefhebbers! Maar ook het Engelermeer en het Bossche Broek zijn snel bereikbaar vanuit Paleiskwartier.
Kortom, wonen in Paleiskwartier is centraal wonen met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik!


Betaald parkeren
Paleiskwartier beschikt over een grote ondergrondse parkeergarage, waar bezoekers tegen (geringe) betaling kunnen parkeren. Zo verdwijnt 'het blik' onder de grond en houdt u vanuit uw appartement een optimaal uitzicht over de fraaie woonwijk Paleiskwartier!


Maatvoering:
* woonoppervlakte circa 98,5 m2
* oppervlakte berging: circa 10 m2


BIJZONDERHEDEN
- zeer lage energiekosten door energietechniek door middel van warmte- en koudeopslag WKO / warmte-terug-win systeem
- alle kamers zijn voorzien van (per vertrek regelbare) vloerverwarming
- appartement is volledig voorzien van dubbele beglazing
- in het gehele appartement zijn geen drempels aanwezig
- het appartement is aangesloten op glasvezel
- op slechts enkele minuten loopafstand van het Centraal Station, gemakkelijk via de Passerelle bereikbaar
- 'financieel gezonde' VvE met goede administratie en ruime reserveringen op basis van een meerjarenonderhoudsplanning

---
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg