BETAALBAAR WONEN IN STIJL IN MONUMENTAAL APPARTEMENTENGEBOUW 'DE MEERWIJCK'

Verkocht 's-Hertogenbosch Orthen 179
Betaalbaar wonen in stijl. Zo kunnen we de woonbeleving in dit karakteristieke pand het best bestempelen!

Gelegen in het monumentale kloostergebouw 'De Meerwijck' , een karakteristiek pand uit het bouwjaar (ca) 1900 met een uitermate stijlvolle uitstraling, bieden wij een keurig onderhouden 2-kamer appartement aan, gelegen op de 2e verdieping.
In 2005 is het gehele pand geheel gemoderniseerd en verbouwd tot een comfortabel en modern complex waarbij authentieke details bewaard zijn gebleven. Het is dan ook een geslaagde mix geworden van modern wooncomfort in een authentiek pand met een geweldige uitstraling!

Indeling:
Via de monumentale entree (met intercom-systeem) betreedt u het gebouw..
Meteen bij binnenkomst vallen de hoge plafonds op en dat geldt ook voor het appartement.
Via de trapportaal of met de lift bereikt u gemakkelijk de tweede verdieping, waar het appartement zich bevindt.

Hal met toegang tot de ruime woonkamer (circa 4,50 x 4,90 meter) en open keuken (circa 2,30 x 3,20 meter).
In tegenstelling tot veel ... appartementen in dit complex, heeft dit appartement géén schuine wanden/muren, waardoor de functionele woonoppervlakte wordt beperkt.
De open keuken is voorzien van een keramische kookplaat, recirculatie afzuigkap en vaatwasmachine.
In de woonkamer ligt een in 2014 geheel vernieuwde fraaie houten planken vloer, de keuken is voorzien van zeil (vloerafwerking).
De wanden zijn modern afgewerkt met glad stucwerk. De hoge ramen staan garant voor veel lichtinval in het appartement.

De ruime slaapkamer (afmeting 3,35 x 3,00 meter) is voorzien van vloerbedekking en een praktische kledingkast.

De hal geeft toegang tot de badkamer. Ook hier een comfortabel ingerichte ruimte, van alle gemakken voorzien. Zo heeft u hier de beschikking over een douchecabine, wandcloset en wastafel. Tevens is er in de badkamer een mogelijkheid om uw wasmachine te plaatsen. De badkamer is modern uitgevoerd en voorzien van vloer- en wandtegels.

UITZICHT
Vanuit het appartement heeft u een prachtig en vrij uitzicht over de bosrijke omgeving.

PARKEREN
Parkeren is geen enkel probleem bij dit appartementencomplex. Rondom het gebouw zijn volop mogelijkheden om uw auto (en die van bezoekers) te parkeren.

BERGING
De eigen berging bevindt zich op de begane grond en is volledig afsluitbaar. Afmeting: circa 1,88 x 2,18 meter en 4,00 meter hoog! U kunt hier dus veel spullen kwijt en bijvoorbeeld uw fiets(en) veilig plaatsen.

BIJZONDERHEDEN
* geheel gerenoveerd in schitterend appartementengebouw met markante uitstraling
* maandelijkse bijdrage VvE (2017) € 143,13 (appartement) en € 5,92 (berging), maandelijks voorschot elektra € 50,-- en maandelijks voorschot gas € 55,--.
* modern sanitair
* modern en fris afwerkingsniveau
* instapklaar; verhuizen en meteen genieten is mogelijk

MAATVOERING
* woonoppervlakte circa 50 m2
* oppervlakte externe bergruimte circa 4 m2

LIGGING
Het oude Orthen is gelegen op een unieke locatie met goede ontsluiting op de uitvalswegen (o.a. A-59 snel bereikbaar), op de rand van de prachtige natuur van bijvoorbeeld de Engelse Dijk en toch is de bruisende, bourgondische binnenstad van 's-Hertogenbosch op fietsafstand snel bereikbaar.
Kortom een unieke centrale ligging met de binnenstad binnen handbereik, terwijl u toch echt in alle rust en groen woont in uw fraaie appartement.

-----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u verzorgen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer Verberg