RUIM VIER-KAMER APPARTEMENT MET WOON- EN EETKAMER EN NIEUWE BADKAMER

Verkocht Rosmalen Ernst Bagelaarstraat 52
Ruim vier-kamer appartement, gelegen op de tweede verdieping, met maar liefst 3 slaapkamers, 3 balkons, een ruime woonkamer met eetkamer en een eigen berging.
Dit mooi afgewerkte en instapklare appartement is gelegen in Hintham, nabij het winkelcentrum Pastoor van Thiellaan en op korte afstand van de Bossche binnenstad.

Indeling
Via de centrale entree (uitgevoerd met bellentableau en brievenbuskasten) betreedt u de centrale hal met trappenhuis.
Vanuit deze hal is ook de berging te bereiken.

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en via een gesloten portaal (trapportaal) bereikbaar.

Entreehal met toegang tot meterkast, toiletruimte, slaapkamer en woonkamer.
De dichte keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. U heeft hier de beschikking over een modern keukenblok, voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en combi oven/magnetron.
Vanuit de keuken is een balkon te bereiken.

Aan het einde van de entreehal komt u in de ruime en vooral lichte woonkamer. (door de ... grote raampartijen komt er veel daglicht in de kamer).
De woonkamer is netjes afgewerkt met o.a. pvc-vloer en Spachtelputz wandafwerking. Een elektrische gevelhaard zorgt voor extra sfeer (en ook warmte).

Een voormalige slaapkamer is omgebouwd en bij de woonkamer getrokken om dienst te gaan doen als eetkamer. Hierdoor heeft u een ruime opstellingsmogelijkheid voor zowel uw woonkamer als het plaatsen van een ruime eettafel in deze extra ruimte.
Zoekt u toch een appartement met 4 slaapkamers, dan is deze ruimte vrij eenvoudig weer af te scheiden van de woonkamer en heeft u de beschikking over een 4e slaapkamer.
Vanuit de woonkamer is het tweede balkon te bereiken. Dit balkon bevindt zich aan de voorzijde van het appartementengebouw.

Zoals gemeld, beschikt dit appartement over 3 (ruime) slaapkamers.
Ook in de slaapkamers zijn grote raampartijen aangebracht, zodat ook hier veel daglichtinval mogelijk is.
De slaapkamers zijn netjes afgewerkt met o.a. pvc-vloeren en wanden afgewerkt met behang en/of Spachtelputz.

Vanuit één slaapkamer is het derde balkon te bereiken. Ook dit balkon is aan de voorzijde van het appartementengebouw gesitueerd.

Vanuit de grootste slaapkamer is de moderne badkamer te bereiken. De badkamer is recent geheel vernieuwd (2021) en uitgevoerd met een wastafelmeubel en inloopdouche (met moderne schuifdeur, verzonken goot, stortdouche en handdouche, garnituur en deur in matzwart uitgevoerd). De wanden zijn gedeeltelijk betegeld (tegelkleur wit, het douchegedeelte is geheel betegeld).

Tevens bevindt zich in de badkamer de eigen CV-combiketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2008, type HR107/CW4) en heeft u de mogelijkheid om de wasmachine te plaatsen.

Berging
Op de begane grond bevindt zich een eigen berging. Deze berging is afsluitbaar en voorzien van elektro-aansluitingen.
Afmeting berging: circa 3,51 x 2,24 meter.

Bijzonderheden
* nieuwe badkamer
* 3 slaapkamers en desgewenst 4e mogelijk
* met 80 m2 een ruim appartement
* energielabel C.

Vereniging van Eigenaars (VvE)
Als eigenaar van een appartementsrecht wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars.
De VvE zorgt o.a. voor het collectief belang van alle eigenaren. De maandelijkse bijdrage wordt o.a. gebruikt voor klein en toekomstig onderhoud (reserveringen), opstalverzekering, elektra-verbruik algemene ruimten, schoonmaakkosten algemene ruimten, ramen wassen (van de grote ramen) enz.
Het reserveren voor toekomstig onderhoud is een grote kostenpost in de jaarlijkse begroting maar zorgt er voor, dat in de toekomst het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd kan blijven worden.
De maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt: € 164,87.

Eenmalige extra bijdrage in 2022
In 2022 is een eenmalige extra bijdrage verschuldigd aan de VvE voor het vervangen van de achterpuien in kunststof met HR++ glas.
In een binnenkort te houden vergadering van de VvE wordt e.e.a. besproken en de begroting hiervoor vastgesteld.
Nadere informatie over de (verwachte) investering die hiermee is gemoeid is beschikbaar bij de verkopende makelaar.
Na deze investering heeft u dan de beschikking over een appartement met moderne kunststof kozijnen en (gedeeltelijk) HR beglazing!


Maatvoering:
* woonoppervlakte: circa 80 m2
* oppervlakte balkon 1: ca 3 m2
* oppervlakte balkon 2: ca 2 m2
* oppervlakte balkon 3: ca 3 m2
* oppervlakte berging: ca 8 m2.


Ligging
Deze ruime flatwoning is gelegen in Hintham (gemeente 's-Hertogenbosch).
Hintham is heel centraal gelegen en heeft een goed voorzieningenniveau. Zo zijn er op korte loop-/fietsafstand de winkelcentra Monseigneur van Roosmalenplein en Pastoor van Thiellaan met o.a. diverse supermarkten. Maar ook sportvoorzieningen, gezondheidsdiensten, bushalten, NS-station 's-Hertogenbosch-Oost, scholen zijn op korte loop- of fietsafstand gelegen. Een goed voorzieningenniveau in de directe woonomgeving is altijd fijn en erg praktisch.

Ook het recreatiegebied De Oosterplas en Het IJzeren Kind zijn op korte afstand gelegen; het is hier heerlijk recreëren!
En houdt u meer van het bruisende uitgaansleven of winkelen op niveau? De gezellige historische Bossche binnenstad is op 10 a 15 minuten fietsafstand gelegen!
Maar ook het (niet minder gezellige) vernieuwde centrum van Rosmalen met heel veel winkels en terrasjes is snel bereikbaar.
Moet u verder weg? Dan is het goed te weten dat de in- en uitvalswegen van de A2 en A59 snel en goed bereikbaar zijn.


Algemeen
Deze brochure is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.

het appartement is opgemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg