INSTAPKLAAR DRIE-KAMER HOEKAPPARTEMENT MET BERGING

Verkocht Rosmalen Pastoor van Thiellaan 13
Op zoek naar een instapklaar startersappartement? Kom dan snel een kijkje nemen bij het appartement aan de Pastoor van Thiellaan 13 te Hintham (Rosmalen).

Zeer goed onderhouden drie-kamer hoekappartement met 2 balkons en berging op de begane grond.
Het appartement is centraal gelegen in Hintham met vrij uitzicht over groenstrook en o.a. tegenover het winkelcentrum en nabij recreatiegebied 'De Oosterplas' en 'Het IJzeren Kind'.

Via de centrale entree met intercominstallatie, brievenbussen en trapopgang bereikt u gemakkelijk het appartement, dat op de 1e verdieping is gelegen.

Indeling appartement.
Ruime entreehal, mooi afgewerkt en o.a. voorzien van tegelvloer, met meterkast (5 groepen en 1 aardlekschakelaar) en toiletruimte (modern toilet, uitgevoerd met mozaïek tegelwerk en een wandcloset).
Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken, woonkamer en de eerste slaapkamer.
De woonkamer (oppervlakte circa 20 m2) is netjes afgewerkt met o.a. Spachtelputz wandafwerking en mooie, sfeervolle houten planken vloer.
Vanuit de ... woonkamer heeft u een vrij uitzicht over o.a. het winkelcentrum. De woonkamer is voorzien van een (klein) balkon (circa 1,15 x 1,60 meter).

De keuken is voorzien van een modern keukenblok met RVS spoelbak en uitlekbakje en moderne inbouwapparatuur, te weten een koel-/vriescombinatie, gaskookplaat, afzuigkap en combi-magnetron. De kasten van de keuken zijn voorzien van soft-close sluitingen.
In de keuken is de Nefit CV-combiketel geïnstalleerd (netjes weggewerkt).
Vanwege het gebruiksgemak is de keuken voorzien van een tegelvloer. De keuken is voorzien van het grote balkon (circa 2,95 x 0,96 meter).

De 2 slaapkamers zijn - net zoals het gehele appartement - netjes afgewerkt. De slaapkamers zijn voorzien van een houten planken vloeren en Spachtelputz wandafwerking.
De plafonds zijn, net zoals in de woonkamer, fraai uitgevoerd met schuurwerk.
Je kunt overigens gerust stellen, dat het gehele appartement met oog voor detail is afgewerkt en zorgvuldig wordt bewoond. Zo is er o.a. inbouwverlichting in de plafonds aangebracht, paneeldeuren geplaatst, sierlijsten op de plafonds enz.

De moderne badkamer is direct vanuit de slaapkamer bereikbaar. U heeft hier de beschikking over een mooie badkamer met douchecabine (met thermostaatkraan), wastafelmeubel met spiegel en verlichting en een designradiator.
De vloer en wanden zijn hier geheel betegeld.

Berging
Op de begane grond bevindt zich de berging, welke afsluitbaar is. Afmeting: circa 2,59 x 2,80 meter.


VvE bijdrage
Als eigenaar van een appartement(srecht) wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars.
Deze VvE zorgt voor de collectieve belangen van alle appartementsrechtseigenaren.
In de maandelijkse bijdrage, die u verschuldigd bent aan de VvE, zitten o.a. kosten opstalverzekering, administratiekosten, kosten dagelijks klein onderhoud, individueel en algemeen waterverbruik, reservering voor (toekomstig) groot onderhoud en (voor de algemene ruimten) schoonmaak- en glasbewassingskosten.
Voor 2018 is de bijdrage aan de VvE begroot op € 99,39 per maand. (inclusief individueel waterverbruik)

Bijzonderheden
* goed en modern afgewerkt, instapklaar drie-kamer appartement
* het appartement is geheel uitgevoerd met isolatieglas
* centrale ligging in Hintham met winkels op loopafstand
* gratis parkeren
* 2 ruime slaapkamers
* hoekappartement.

Maatvoering
* woonoppervlakte circa 60 m2
* oppervlakte balkon 1: 3 m2
* oppervlakte balkon 2: 2 m2
* oppervlakte berging (begane grond) circa 7 m2.


Ligging
Het appartementencomplex is centraal gelegen in Hintham (tussen Rosmalen en 's-Hertogenbosch) met een goede bereikbaarheid.
Voor uw boodschappen hoeft u niet ver te gaan; het winkelcentrum ligt tegenover het appartementencomplex. Zo kunt u uw dagelijkse boodschappen snel en gemakkelijk doen.
Voor recreatie staat u op loopafstand ter beschikking 'De Oosterplas' en 'Het IJzeren Kind'.
Tevens vindt u hier in de buurt diverse sportaccommodaties.
En wilt u naar de gezellige binnenstad van 's-Hertogenbosch? Slechts binnen enkele minuten gemakkelijk met de auto, openbaar vervoer (busverbinding) en zelfs met de fiets snel bereikbaar.
Kortom wonen in Hintham is wonen op een centrale locatie met alle voorzieningen snel binnen handbereik!
---
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.


Lees meer Verberg