Partners van Peter Brouwers Makelaardij

Peter Brouwers Makelaardij heeft actieve samenwerkingsverbanden met diverse partners. Opdrachtgevers kunnen gebruik maken van deze samenwerking, indien gewenst. 
Wij brengen u graag in contact met een van onze partners!


WONINGSTYLERING
Zo kunt u gebruik maken van de diensten van een woningstyliste.
MLHouse-styling kan u van dienst zijn om uw woning optimaal te presenteren om daarmee het beste verkoopresultaat te realiseren!

Margaret van MLHouse-styling vertelt: "het lijkt misschien gek om te investeren in een woning waar je toch weg gaat, maar gelukkig beseffen steeds meer mensen dat een gestileerde woning juist geld oplevert en hoe belangrijk het is om met je woning, tussen het enorme aanbod, goed op te vallen op sites als Funda. Wanneer de woning in de verkoop komt zijn de eerste 6 weken het belangrijkst om potentiële kopers te triggeren. U wilt uw huis gaan verkopen, dat is een hele klus maar MLHouse-styling kan u daarmee helpen.........."

Voor meer info kijk op http://www.mlhousestyling.nlWONINGVERBETERING VOOR VERKOOPSTART
Mike van der Maat Schilderwerken
Zijn er nog wat kleine werkzaamheden uit te voeren, waar u als verkoper maar niet aan toe komt? Ontbreekt het u aan tijd of laat u het een en ander liever door een vakman uitvoeren, voordat u met de verkoop van uw woning begint?

Mike vertelt: "het is het beste om kleine mankementen te verhelpen voordat de makelaar actief met de verkoop van uw woning of appartement gaat starten. Dan ziet uw woning er bij bezichtigingen goed uit en een eerste indruk tijdens de bezichtiging is heel belangrijk. Door de samenwerking met Peter Brouwers Makelaardij zorg ik er voor, dat uw woning er goed bij staat qua onderhoud en daar plukt u de voordelen van bij de verkoop."HYPOTHEEEKADVISERING
Peter Brouwers Makelaardij werkt nauw samen met diverse hypotheekadviseurs.
Zij kunnen u volledig begeleiden en een goed hypotheekadvies geven. Zo'n advies is een belangrijke basis om uiteindelijk tot een verantwoorde aankoop over te gaan. U wilt natuurlijk eerst weten wat uw financiële mogelijkheden zijn, voordat u op zoek gaat naar uw droomhuis.
En aangezien u dan een financiële verplichting aangaat voor een lange tijd, mag u ook een goed en gefundeerd advies verwachten van een erkend hypotheekadviseur.
Wij brengen u graag in contact met een adviseur om de hypotheekmogelijkheden goed in beeld te brengen en met u door te spreken.


BOUWKUNDIGE KEURINGEN
U staat op het punt om een woning te gaan kopen. U maakt gebruik van de diensten van een aankoopmakelaar.
Deze aankoopmakelaar, zoals bijvoorbeeld ons eigen kantoor, kan u adviseren om een bouwkundige keuring uit te laten voeren.
Ons kantoor maakt daarbij vaak gebruik van de experts van Jobse Groep.

Het adviesbureau van Jobse Groep is gespecialiseerd in het integraal adviseren bij allerhande vraagstukken over onderhoud- en bouwkwaliteit. Dagelijks worden een scala aan diensten uitgevoerd door adviseur, ingenieurs en bouwinspecteurs, waaronder bouwkundige keuringen, inspecties en expertises.

Benieuwd wat Jobse Groep voor u kan betekenen? kijk op www.jobsegroep.nl voor meer info.____________________________________________________________________________________________________________________________
Peter Brouwers Makelaardij hecht er veel waarde aan uw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Door inschrijving accepteert u de bepalingen van ons 'Privacy policy' beleid.  Onze 'Privacy policy' staat op deze website gepubliceerd.

 

Vlethof 6
5237 PC 's-Hertogenbosch
073 - 642 56 57
info@peterbrouwersmakelaardij.nl
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK