NAGENOEG NIEUW GROOT APPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING

Verkocht 's-Hertogenbosch Manis Krijgsmanhof 112
In nagenoeg nieuwstaat verkerend groot appartement (ca 103 m2) met grote woonkamer en open keuken, 2 slaapkamers en fijn (inpandig) balkon van ca 9 m2. Het appartement is mooi gelegen op de derde verdieping in het moderne appartementencomplex 'Lumina' en voorzien van een eigen berging en parkeerplaats in de parkeerkelder in het souterrain.

Toegang
Via de afgesloten toegang heeft u de mogelijkheid om het appartementencomplex te betreden. Door de videofooninstallatie hoort u niet alleen wie er voor de deur staat, maar u ziet dit ook via een scherm. Dit bevordert de veiligheid en bepaalt u zelf wie u binnen laat.
Een speciale rolstoellift maakt het ook voor minder valide bewoners en bezoekers mogelijk om eenvoudig de lift te bereiken.

Via de ruime entreehal bereikt u de lift en het trappenportaal.

Het appartement bevindt zicht op de derde verdieping.

Indeling appartement
Entreehal met garderobemogelijkheid, meterkast (uiteraard uitgevoerd met een moderne groepenkast, 8 groepen en 2 aardlekschakelaars).
De CV-combiketel ... (Nefit Smartline Basic) is geplaatst in de berging/cv-ruimte. Tevens treft u hier aan de mechanische ventilatie unit.
Tegenover de CV-ruimte heeft u een ruime berging, welke tevens is voorzien van aansluitingen t.b.v. uw wasmachine en droger (aangesloten op aparte elektragroep, dus tegelijk te gebruiken)

De ruime badkamer is modern uitgevoerd en voorzien van een ligbad, douchecabine (met thermostaatkraan) en wastafel. Zowel de vloer als de wanden zijn betegeld, vloer in donkergrijze kleur en wandtegels in lichte kleurstelling.
Tegenover de badkamer bevindt zich de toiletruimte; ook hier een modern uitgevoerd toilet, voorzien van wandcloset en fonteintje. Ook hier zijn de vloer en wanden betegeld.

2 Slaapkamers
Dit fraaie appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, welke beiden uitkijken op het inpandige balkon (loggia).
Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: 3,00 x 4,30 meter
- slaapkamer 2: 2,00 x 4,30 meter.

De woonkamer is heerlijk ruim. U beschikt hier over circa 48 m2 woonoppervlakte (excl oppervlakte hoekkeuken)! Aan ruimte in de woonkamer dan ook geen gebrek.
Ook de woonkamer kent - net zoals het gehele appartement - een keurig afwerkingsniveau met o.a. Spachtelputz wandafwerking en fraaie laminaatvloer.

Vanuit de woonkamer bereikt u het inpandige balkon (oppervlakte circa 9 m2). Het is hier heerlijk genieten (zuid-west ligging, dus zongeörienteerd!) en u heeft een mooi en vrij uitzicht. Het balkon is gezellig ingericht met houten plantenbak en u heeft voldoende ruimte om een zitje te creëren.

De open keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling; behalve veel kastruimte en een ruim werkblad beschikt deze keuken ook over de moderne inbouwapparatuur, zoals een vaatwasmachine, koelkast, inductiekookplaat met RVS afzuigschouw en een combi oven/magnetron.

Berging en parkeerplaats
Het fijne van wonen in appartementencomplex Lumina is, dat u altijd over een ruime, eigen parkeerplaats in de lichte parkeerkelder beschikt. U rijdt binnen via de afgesloten toegangspoort (op afstand bedienbaar) en parkeert uw eigen auto op uw eigen parkeerplaats. Vervolgens stapt u in de lift en stapt op de 3e verdieping weer uit om naar uw appartement te gaan. Droog, handig en veilig parkeren dus.
Ook beschikt u over een eigen (afsluitbare) berging, welke is voorzien van verlichting. Afmeting berging: circa 2,60 x 2,15 meter.


Bijzonderheden
* Ondanks het bouwjaar van 2008, is dit appartement pas 4 jaar bewoond (vanaf 2013) De eerste 5 jaar is het appartement namelijk niet in gebruik geweest. Het verkeert dan ook in nagenoeg nieuwstaat en is instapklaar!
* groot appartement (103 m2 en 9 m2 loggia/balkon) met eigen parkeerplaats in parkeerkelder
* optimale isolatie door moderne bouwwijze met o.a. HR++ beglazing en dus een gunstig energieverbruik
* centrale ligging met supermarkt (Aldi) op enkele meters afstand.


Vereniging van Eigenaars
Als eigenaar van het appartementsrecht wordt u automatisch lid van de VvE.
Deze vereniging regelt voor u alle zaken, die u als gezamenlijke appartementseigenaren aangaat.
U betaalt een maandelijkse bijdrage aan de VvE om de collectieve kosten te betalen, maar ook het (toekomstige) onderhoud uit te kunnen voeren.
De maandelijkse bijdrage aan de VvE voor het appartement en de parkeerplaats samen bedragen (2017) € 137,33.
De VvE zorgt voor voldoende reserveringen, om alle kosten en toekomstig onderhoud te kunnen uitvoeren, e.e.a. aan de hand van een meerjarenonderhoudsplan. Er is dan ook sprake van een gezonde financiële Vereniging van Eigenaars, welke door een professioneel bureau wordt begeleid/geadministreerd.


Maatvoering
* woonoppervlakte: circa 103 m2
* oppervlakte loggia/balkon circa 9 m2
* oppervlakte berging: circa 5 m2
* inhoud: circa 315 m3.


Ligging
Dit appartement is gesitueerd in de vernieuwde wijk “Ploossche Hof”, nabij het Ploossche park. U kunt hier heerlijk wandelen in een parkachtige omgeving.
Op enkele meters van het appartement bevindt zich een grote supermarkt (Aldi).
Een groot overdekt winkelcentrum Rompert is slecht op enkele fietsminuten afstand gelegen. In dit winkelcentrum vindt u een keur aan winkels, supermarkten enz.
Diverse fietspaden zorgen voor een goede aansluiting met het gezellige bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch (15 fietsminuten). En ook een busroute met bushalte nabij het appartement geeft een gemakkelijke verbinding naar bijvoorbeeld de binnenstad.
Maar ook de in- en uitvalswegen van de A2 zijn snel en gemakkelijk bereikbaar.
Kortom, het appartement is zeer centraal gelegen met diverse voorzieningen binnen handbereik.Algemeen
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer Verberg